Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 419
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хахахаха - мерси, спести ми ходенето Simple Smile

# 256
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1272  Това са големите пити на СД Йотови, кашкавала беше много добър на предишните пускания.

# 257
Да,точно този кашкавал и аз хвалех няколко пъти тук.Много повече ми харесва сравнено с оня дългия продълговат.

# 258
Не знам, но нещо не уцелвам напоследък готин кашкавал. Оня ден взех овчи на Родната ви стряха...по етикет добре, пише период на зреене 60 дни....ама като отхапеш, и ми лепне по зъбите и небцето ....не знам внушавам ли си вече, какво ли....но нали като ти лепне, беше знак за гадости в съдържанието, които удобно са пропуснали да впишат просто вероятно.... Crazy

Оня продълговатия поне не ми лепне по зъбите. Вече отказвам да експеремнитирам с нови и други видове кашкавали Stop

# 259
  • Асеновград
Продълговатия и аз го харесвам и преди не го сменях като Тета , но този по ми харесва в началото му се чудих много заради количеството .На последното пускане не успях да се вредя явно бяха заредили малко или просто повече хора са го харесали. Сега се каня да взема поне две пити / само не съм измислила къде ще го държа.

# 260
Само на големи пити ли е...дали няма резънчета вакуумирани? Thinking За опитване де, че веднъж да се хвърля на питата и ако не ми хареса...къде ще го търкалям... Rolling Eyes

# 261
У фурната  hahaha

# 262
  • София
Бях се засилила да купувам дъска за гладене и о ужас - какво откривам то изобщо не е дъска а желязна мрежа от която дрехите ми ще станат на ромбоиди като се смачка дунапрена отгоре и сега се чудя от къде да си купя дъска за гладене защото моята се деформира от много гладене Simple Smile

Моята е такава, не е от Лидл, но вече 7 години си изкара и е доста по-добра от дървените, които се изкривяват от влагата. Сложила съм й 2 калъфа от дебелите отгоре и си е ок.

# 263
Някой може ли да даде отзив за пробивните клещи, които са от днес, моля?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=925
Така са ги сложили в брошурата че дори не мога да разбера дали са трите в комплект или единия вид по избор, а и не се сещам да съм мяркала отзиви.
Благодаря предварително

# 264
  • Козлодуй
Не знам, но нещо не уцелвам напоследък готин кашкавал. Оня ден взех овчи на Родната ви стряха...по етикет добре, пише период на зреене 60 дни....ама като отхапеш, и ми лепне по зъбите и небцето ....не знам внушавам ли си вече, какво ли....но нали като ти лепне, беше знак за гадости в съдържанието, които удобно са пропуснали да впишат просто вероятно.... Crazy

Оня продълговатия поне не ми лепне по зъбите. Вече отказвам да експеремнитирам с нови и други видове кашкавали Stop

Подкрепям Simple Smile Взех кашкавал от краве мляко 500 гр. - родна стряха и ми горчи вече няма да правя експерименти да взимам друг ами този от 750 гр на Блуедино си ми харесва  обаче ще трябва другия да го наготвя с нещо за да го изядем Simple Smile

# 265
И моята дъска е такава, от Лидл, и нищо не става на ромбове, отделно продават редовно и резервни калъфи в приятни десени
Препоръчвам дъската, но всеки си преценява

# 266
# 267
  • Бургас
Ние като върли фенове на овче сирене и овчи кашкавал, харесваме този на РС. Сирене и кашкавал от краве мляко купувам заради децата, те пък очевидно са харесали този продълговатия, щом го изядоха на сандвичи, а ние с ММ - категорично не.
Но ние двамата сме откачени на тема сирена. Колкото по-плътен, зрял, та даже натрапчив и нагарчащ вкус - толкова по-добре. Това е едно от нещата, които ми липсват в Лидл и поне два пъти месечно се налага да отида до Била да си заредя интересни сирена. Но аз мога да живея само на сирене и вино Joy
Имам задача да попитам за някакви ножици за нокти на домашни любимци от новата брошура. Не ме питайте какви са, идея си нямам, само от мисълта да гледам животни в апартамент и настръхвам. Обаче обещах да питам - 4лв. били, читави ли са за рязане на нокти на заек Crazy
А, да, и сега за себе си да питам - гледам филе от африкански сом в новата брошура. Пускали ли са преди, да рискувам ли? Много обичам сом, но около нас попадам все на цял, но ми идва голям, а и не ми се чисти риба, ама изобщо Tired

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 14:17 от Goldie

# 268
Някой може ли да даде отзив за пробивните клещи, които са от днес, моля?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=925
Така са ги сложили в брошурата че дори не мога да разбера дали са трите в комплект или единия вид по избор, а и не се сещам да съм мяркала отзиви.
Благодаря предварително
По отделно се продават. Различни видове са.
Имаме от първия вид. ММ е много доволен - без проблеми си оправя коланите, като им прави дупки, където му е нужно.

# 269
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1272  Това са големите пити на СД Йотови, кашкавала беше много добър на предишните пускания.
Този големия ще го пускат ли?Аз бях купувала и по 1 кг. ама не съм впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт