Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 438
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 270
Някой може ли да даде отзив за пробивните клещи, които са от днес, моля?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=925
Така са ги сложили в брошурата че дори не мога да разбера дали са трите в комплект или единия вид по избор, а и не се сещам да съм мяркала отзиви.
Благодаря предварително
По отделно се продават. Различни видове са.
Имаме от първия вид. ММ е много доволен - без проблеми си оправя коланите, като им прави дупки, където му е нужно.
Благодаря за бързия отговор, от брошурата наистина не става ясно... писали са 128 части, там 100 от едно, 25 от друго и с трите вида клещи ми излизаха точно, но явно само ми се иска  hahaha

# 271
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1272  Това са големите пити на СД Йотови, кашкавала беше много добър на предишните пускания.
Този големия ще го пускат ли?Аз бях купувала и по 1 кг. ама не съм впечатлена.
По килограм не съм засичала, добре че е темата за да научавам за някои продукти. От този бях купила преди Великден, има само малко бяло етикетче много ситно изписано.Производител Йотови и си беше пити по над 2кг. После издирвах но служителите ме уверяваха че го пускали само на акция.

# 272
  • До морето
Здравейте, вчера мернах някаква лампа против насекоми, нямам представа от коя седмица е. Някой има ли такава,върши ли работа? Мисля на терасата да я сложа, че не се седи от комари там.
И да не би да са стрели малката червена готварска сметана, от сума ти време не мога да я открия?

# 273
  • софия
Така са ги сложили в брошурата че дори не мога да разбера дали са трите в комплект или единия вид по избор, а и не се сещам да съм мяркала отзиви.
Благодаря предварително
Имаме от първия вид. ММ е много доволен - без проблеми си оправя коланите, като им прави дупки, където му е нужно.
Благодаря за бързия отговор, от брошурата наистина не става ясно... писали са 128 части, там 100 от едно, 25 от друго и с трите вида клещи ми излизаха точно, но явно само ми се иска  hahaha

Аз пък ги видях и трите клещи за тази цена с три реда капси.

# 274
Момичета дайте мнение за детските пасти за зъби?

# 275
  • София
Благодаря предварително
От брошурата аз това което разбирам е че и трите са в комплект. Аз самата преди време съм ги купувала.

# 276
  • Асеновград
Моя звяр не ги харесва пробвах и с двете. Отказва да си мие зъбите с тях били :Гадни. Преди тях го миех с Ежко бежко и Chico бебешки и нямаше проблем.

# 277
Здравейте, вчера мернах някаква лампа против насекоми, нямам представа от коя седмица е. Някой има ли такава,върши ли работа? Мисля на терасата да я сложа, че не се седи от комари там.
И да не би да са стрели малката червена готварска сметана, от сума ти време не мога да я открия?
Лампата я имаме.Ползваме я на терасата и за морето-супер работа ни върши

# 278
Току-що разгледах каталога, в понеделник съм първа писта за котешките неща. Laughing

# 279
Оо щом е така май ще се разходя, цената е повече от изгодна и няма да се чудя кои искам повече от другите, благодаря за информацията

# 280
  • In transit
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1272  Това са големите пити на СД Йотови, кашкавала беше много добър на предишните пускания.
Този големия ще го пускат ли?Аз бях купувала и по 1 кг. ама не съм впечатлена.
Да килограмовия и аз хич не го харесах. Твърд, солен и скърцаше по зъбите.

# 281
  • Mediterraneo

Моята малката ги харесва.

Аз да ви кажа каква изненада ще има в нашия Лидл другата седмица- кътчета от Европа. Ще пускат сирене, така като го гледам баш нашенско; бюрек, тиквеник, баница със сирене, мини банички! Досега не са пускали нищо подобно и ще си сложа това- онова във фризера!

# 282
Оо щом е така май ще се разходя, цената е повече от изгодна и няма да се чудя кои искам повече от другите, благодаря за информацията

Току що бях - и в нашия магазин имаше комплект от три вида клещи в една опаковка. Имаше и едни, които си бяха сами в опаковката, но пък бяха по-големи и имаха повече капси.

Взех си две блузки - на мен ми харесват, въпреки че дънковата ми изглежда прекалено семпла. Взех и доста сладолед - мента с шоколад и една кутия обикновени сладоледи на клечка - и двата вида ми харесват Simple Smile

# 283
  • София
Я да споделите бързо за тази майонеза.
https://receptite.com/рецепта/млечна-майонеза
Нещо такова Simple Smile

# 284

Току що бях - и в нашия магазин имаше комплект от три вида клещи в една опаковка. Имаше и едни, които си бяха сами в опаковката, но пък бяха по-големи и имаха повече капси.

Взех си две блузки - на мен ми харесват, въпреки че дънковата ми изглежда прекалено семпла. Взех и доста сладолед - мента с шоколад и една кутия обикновени сладоледи на клечка - и двата вида ми харесват Simple Smile
Аз имам тези, които са три в комплект и искам да предупредя че тик так копчетата са некачествени. Ръждясаха при пране. Самите клещи вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт