Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 467
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 405
Въх, ако ми видят гащите, че са от Лидл....срам, срам... hahaha

Ужас си е отвсякъде! Сега без гащи ли да ходим?

# 406
  • Mediterraneo
Ей, сетих се да ви питам, само от любопитство - в случай, че някой тук живее в Испания. Имам един изключително противен познат (по-скоро познат на баща ми), който изкара няколко години в Испания и казва, че не стъпва в магазин на Лидл, защото от там бил свикнал, че тази верига е отвратителна, всичко било разхвърляно, всеки се ровел както може в стоките, а и те били предназначени за възможно най-долнопробните клиенти (той ги окачестви с други думи). Впрочем, този същият е пазач и не бих го нарекла много изискан, но може пък да е прав и магазините на Лидл там наистина да са зле?

Абе де да знам... В понеделник и четвъртък сутрин е война( тогава излизат новите промоции), няма място на паркинга, а вътре не можеш да се разминеш. Ама сигурно навалицата е само от простолюдие и емигранти. Почти всички деца от класовете на моите ходят с лидълски дрехи. Ама моите не учат в частно училище, да отбележа.
Между другото, много българи се правят на голямата работа тук, сякаш са хванали Господ за шлифера. Вероятно този е точно от същия тип- тотален шушляк, ама да го видят хората, че пазарува в El corte Ingles  ooooh!

# 407
  • Великобритания
Taрти - нямаш представа колко съм съгласна с теб
голяма част от дрехите на моето дете , а и моите всъщност са лидълски ..и изкарват повече от някои други ххаха
не съм сигурна за собственика на Алди дали е същия като на Лидъл , но мисля , че не е

# 408
Не ви знам вас, аз само от Милано пазарувам дрехи  Naughty

Скрит текст:
Виц, може да съм го разказвала, не помня:

Срещат се двама познати. Първия се обръща към втория с респект някак си:
-Ау, ама ти си с Версаче ?!?
Другия се поогледал, па рекъл изненадано:
- Не бе, сам съм...

hahaha

# 409
  • Mediterraneo
Не знам за Алди и Лидл, но със сигурност продават идентични неща на идентични цени. Има Алди в съседното село и не ми е много удобен, но когато имаме път натам, пазарувам. Забелязвам много сходства в стоките, цените, промоциите.

# 410
Добавям линк към любопитна статия за Щатския лидъл Simple Smile (на английски език е)
Ще има магазини в:
- Virginia (Hampton и Virginia Beach)
- North Carolina (Kinston, Greenville, Sanford, Rocky Mount и Winston-Salem)
- South Carolina (Spartanburg и Greenville)

Не го повярвах докато не го видях, ние с магазин няма да се уредим, жалко.

# 411
  • Бургас / UK
И да похваля:Руло Свежест с мармалад от праскови-страхотно
                     Овче сирене в саламура,тези в тенекийките, също се хареса от домашните,аз не обичам
и любимите бонбони "ЧЕРНОМОРЕЦ"  Heart Eyes

# 412
Лидл и Алди не са на един собственик, напротив, люти конкуренти са. Интересното е, че Алди са първопроходците на т.нар. твърди дискаунтъри, които продават 99,9% стоки под собствени марки, а Лидл са им изкопирали модела години по-късно. Лидл пак са леко разчупени, докато Алди е аскетска работа - само най-необходимото, никакви луксове, почти никакви служители и по-ниски цени от Лидл.

На сухите пасти, които са в кутия 12 броя за 2 лева, са им сменили производителя и са фантастични, много по-хубави от предишните.
За съжаление влажната тоалетна хартия вече е с 10 стотинки по-скъпа. По-скъпо вече е и киселото мляко по БДС, което е единственото според мен свястно в Лидл.
В "моя" магазин са сложили машина за рязане на хляб. Голяма атракция и удобство е, обаче не мога да разбера как да прибера хляба в плика без да го пипам. Има там вляво едно плоско железце на пружина, но за да сложа хляба върху него, трябва да го хвана с ръка.

# 413
  • Mediterraneo
Не съм съгласна, ама темата не е за това. Предлагат точно същите неща като Лидл, независимо, че са конкуренти. И фурна имат, и пресни плодове и зеленчуци, и дрехи и обувки, и всякакви други неща.

# 414
  • София
В "моя" магазин са сложили машина за рязане на хляб. Голяма атракция и удобство е, обаче не мога да разбера как да прибера хляба в плика без да го пипам. Има там вляво едно плоско железце на пружина, но за да сложа хляба върху него, трябва да го хвана с ръка.
Сложи си ръкавица и го пипай смело.  Wink

# 415
Така и правя, но викам да не би да има някакъв чалъм, който да не го схващам.

# 416
  • София
Може и да има чалъм, но и аз него знам. Всъщност магазина, в който пазарувам е от малките и нямаме такива екстри. Само 2-3 пъти ми се е случвало да режа в други магазини.  Grinning

# 417
  • shumen
При нас такова чудо няма,но пък смело действай с ръкавица.

# 418
  • София
Охх, това за Лидл. Билла, Пикадили, Метро и т.н. ми е мн смешно.
Вярно е, че "по на запад" те гледат с каква торбичка се прибираш в къщи.
 Може би и в Б-я.
Но, по на "запад", някои хора много се "тревожат' от това . Еснафщина.
Което, кара хората да си запазят торбичките от по-"престижния" магазин. В тях слагат продуктите от не "престижните" магазини, за да видят "хората", колко сме Ок. И колко сме яки.
А, че се купуват продукти с полуизтекал срок на годност, никой не споменава.
Както и да е. Навсякъде се търси по-евтиното.

# 419
Сложи си ръкавица и го пипай смело.  Wink

После в къщи пак с ръкавици ли го пипаш?

Общи условия

Активация на акаунт