Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 395
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 465
Може да са си дефектни тогава...нещо недогледани, като са шити... Peace

# 466
Преди време пускаха машина за вакуумиране и струваше 50-60 лв. Купих си я и така си стои в шкафа, не съм я използвала въобще, само за проба веднъж и това е. Stuck Out Tongue Winking Eye

*МаРгАрИтКа* , защо така ? Машината нещо ли не се справя добре или просто нямаш нужда от употребата й ?

# 467
А след време ще четем постове като този:
" Преди време си купих от лидл фрайър и така си стои в шкафа. Ползвах го два пъти в началото и до там..."
 hahaha Mr. Green

# 468
  • have faith and be patient ..
че то вече имаше такъв пост , на другата потребителка с която сте се обединили в разубеждаването на всички от тази "ненужна" покупка  Mr. Green Mr. Green

# 469
  • София
Кой похвали сухите пасти? Голямо благодаря,  страхотни са.

# 470
Аз. Супер са, нали. Предните бяха отврат, ама тези са... С лек дъх на алкохол, направо върха, и с много крем. В момента унищожавам една.

# 471
  • софия
Лоши женички! Сега ме подкокоросвате да минавам през магазина, че и ми е на път за вкъщи.

# 472
Как с дъх на алкохол бре? Купих на детето една кутия, да не съдържат наистина алкохолец, че не погледнах хич съдържанието...
Купувала съм от време на време от старите, одобряваше ги. На тези новите не се възхити нещо...аз не съм ги опитвала, та не ги знам на вкус как са. Но не ми харесва, че вътре не са опаковани като старите индивидуално, а само в найлонче са сложени...

# 473
Как да не са опаковани индивидуално? Съвсем индивидуално са си опаковани в прозрачен найлон и с гофрирана подложка, за да не се мачкат.
Хвърлих кутията и не мога да видя съдържанието, но едва ли имат алкохол, по-скоро есенция.

# 474
Имам предвид, че в старата кутия вътре всички единични пасти си изглеждаха точно като тези, които се продават и поединично, на бройка. Тоест - в шарена опаковка Peace

# 475
  • София
Тета е набарала някакви стари явно - отделно са опаковани тези в прозрачно фолио. Вярно пише алкохол ароматизант в крема. Smiley
Абе трета кутия купих от вчера сутринта.

# 476
Абе не четете бе....казах, че старите в кутията са в отделни шарени опаковчици.
Казах и че новите в кутията са в отделни, но прости, прозрачни найлонови опаковки.
Кое не е ясно?...

Е, като сте купували от старите кутии с пасти, вътре като сегашните ли бяха опаковани, или...по-различно, м?

# 477
Вярно е, че старите бяха в найлон, който беше същия десен като кутията. Това какво значение има реално?

# 478
  • София
За първи път купувам нещо   на тази марка от Лидл, та нямам впечатление как е било преди. Все на Престиж купуваме, но сега съм доволна от цената и вкуса.
Извинявай Тета, получи се застъпване на постовете.

# 479

Вярно е, че старите бяха в найлон, който беше същия десен като кутията. Това какво значение има реално?

За теб вероятно никакво....за мен има. Споделих го като нещо, което не ми харесва, все пак темата е за обсъждане на лидълски продукти....

Общи условия

Активация на акаунт