Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 380
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 480
Да, за мен е без значение и ми беше любопитно какво значение има за теб, ама като ще се драчиш...

# 481
  • Перник
Ееей, много сте лоши значи! Smiling Imp Като толкова ги хвалите тия сухи пасти, споделете, моля, подробности - къде стоят, как изглежда опаковката - че да взема да ги пробвам и аз. Колкото и да се старая да не ям подобни вредности ... Flushed

# 482
Тази година нещо се забавиха с детските сандали за по-големи. Нямам спомен миналото лято кога точно ги пускаха обаче. Чаках, чаках и взех че купих от друго място...сещам се зимата как забавиха и ботушите и тях чакахме всички дружно...

# 483
Да, за мен е без значение и ми беше любопитно какво значение има за теб, ама като ще се драчиш...

Според мен ти се драчиш, като два пъти ме питаш какво значене имало. Просто отбелязх факта, че са в нови опаковки и споделих, че това не ми допада.

Допускам, че ти е неприятно, че не ги похвалих ... споко, не са лоши пастичките, вкусни са..

# 484
Аз. Супер са, нали. Предните бяха отврат, ама тези са... С лек дъх на алкохол, направо върха, и с много крем. В момента унищожавам една.

Ех, че не съм го видяла вчера. Предните до скоро не бяха пипани у дома. Хич не ни бяха харесали. Значи е им дам шанс този път.

# 485
  • София
Тете, моля те кажи, такъв ли е твоят блендер... ъъъ.. чопър Mr. Green със стъклена купа, който ми похвали преди 1-2 теми?

# 486
Според мен ти се драчиш, като два пъти ме питаш какво значене имало. Просто отбелязх факта, че са в нови опаковки и споделих, че това не ми допада.
Къде съм те питала два пъти? Това, че ти не знаеш какво значи "опакован индивидуално" не ме прави мен крива.

Допускам, че ти е неприятно, че не ги похвалих ... споко, не са лоши пастичките, вкусни са..
И как разбра като не си ги опитала?

# 487
Миме,моя чопър е от по-простите,с пластмасова купа. За 20 лв ...купуван преди 2години май. Този със стъклена ли е?
Вършат работа. Не се е счупил моя още и не е в шкафа прибран.
За какво ще го ползваш?

# 488
  • София
Миме,моя чопър е от по-простите,с пластмасова купа. За 20 лв ...купуван преди 2години май. Този със стъклена ли е?
Вършат работа. Не се е счупил моя още и не е в шкафа прибран.
За какво ще го ползваш?
Може би, предимно за лук, пък останалото - бонус.  Joy
(Аз пЪ, `що съм останала с впечатление, че имаш ел. със стъклена купа... то вЕрно, че ти предимно с гащЕ се фалиш)

# 489
Ами те вършат една и съща работа според мен, дали са със стъклена или пластмасова купа, са подробности... Peace

Иначе е електрически моя, на ръка ме мързи да връткам нещо Mr. Green

При нас нещо пренареждат, турнали са едни лимонаТи до витрините с месо Rolling Eyes

# 490

И как разбра като не си ги опитала?

Иска да ти угоди. Иначе нея само за пастички с бекон я питай.

# 491
  • София
Цитат
*МаРгАрИтКа* , защо така ? Машината нещо ли не се справя добре или просто нямаш нужда от употребата й ?
Не ми се занимава с нея, тогава ММ изяви желание да я купим, но и той не я ползва, та не мога да дам отзиви за машината Smiley

# 492
  • софия
Чувствам се прецакана. Явно са ми се паднали от старите сухи пасти - без особено крем, леко сухи. Че и 2 кутии взех, сакън да не свършат.

# 493
Иска да ти угоди. Иначе нея само за пастички с бекон я питай.
Тая вечер ще спя спокойно. Много ми беше важно.

Чувствам се прецакана. Явно са ми се паднали от старите сухи пасти - без особено крем, леко сухи. Че и 2 кутии взех, сакън да не свършат.
Скрит текст:
Не са тези. Тези са от ретро седмицата, а онези са от редовния асортимент - по 12 в кутия.

# 494
Звънчо, какви си взела Grinning

И аз говорех за други пасти, не за тези ретро-то. Стоят до кроасаните, Барни-тата.. Пише Сухи пасти и отгоре "Tostinа" на тях. Има едни жита отгоре на кутията, отдолу голи сухи пасти.. 420 грама, 12 броя пастички са вътре. Същите има и по касите, единично опаковани...

Общи условия

Активация на акаунт