Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 405
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Звънчо, какви си взела Grinning

И аз говорех за други пасти, не за тези ретро-то. Стоят до кроасаните, Барни-тата.. Пише Сухи пасти и отгоре "Tostinа" на тях. Има едни жита отгоре на кутията, отдолу голи сухи пасти.. 420 грама, 12 броя пастички са вътре. Същите има и по касите, единично опаковани...
Казвайте ги тези неща навреме, де. Утре пак ще трябва да ходя, значи. Нищо, де, да знаете, че ретрото са гадни, но подозирам, че в късна доба мъжът ще ги хапне. Отваря му се апетит по нощите и не подбира много особено като няма друго Grinning

# 496
  • Асеновград
Утре тъкмо ще заредиш и от сладоледите на промоция

# 497
Не намирам снимка на онези. Струва 1.99 лв. кутията, цялата. Сега са два вида-с какаов крем и с бял. Преди май бяха само един вид..

Сега хапнах от тях, беше останала половинка от детето Mr. Green...имат до крема в средата нещо като сладко. Старите май нямаха такова сладко, но не съм сигурна...

# 498
  • София
Хм, и аз бях останала с впечатление, че говорите за сухите пасти от настоящата ретро-седмица...   

# 499
Не,не. Тези са от постоянният асортимент. Просто от скоро са им сменили опаковката. И вкусово явно са ги попроменили. Ценово обаче не са ги бутали...

# 500
Тете, моля те кажи, такъв ли е твоят блендер... ъъъ.. чопър Mr. Green със стъклена купа, който ми похвали преди 1-2 теми?

Аз имам същия чопър, купуван е преди  3 години за 20лв. Наскоро го преоткрих. Успях да смеля шам фъстък за едни кексчета. Ползвала съм го и за лук.  Peace

# 501
Този не ми изглежда да е стъклен?
Прилича и на моя..Smiley
Със синия капак..

# 502
Тази сутрин купих две шишета за вода малко по различни са от миналогодишните но изглеждат добре.От миналата година не са ми мръднали а ги експлоатирам ежедневно.+1 от мен
[/quote]
Можете ли да ми кажете от каква пластмаса са шишетата?-на дъното трябва да има триъгълник с букви или цифри
[/quote]

И аз си купих бутилка , в триъгълника пише 7 , на опаковката BPA Free , 700 мл е Wink

# 503
Този не ми изглежда да е стъклен?
Прилича и на моя..Smiley
Със синия капак..
И на мен не ми изглежда да е със стъклена купа,  Peace Прилича на моя, който е пластмасов.
Тук като го похвалихте и аз му дадох втори шанс и вече ми е любим. Laughing

# 504
Тази сутрин купих две шишета за вода малко по различни са от миналогодишните но изглеждат добре.От миналата година не са ми мръднали а ги експлоатирам ежедневно.+1 от мен
Можете ли да ми кажете от каква пластмаса са шишетата?-на дъното трябва да има триъгълник с букви или цифри
[/quote]

И аз си купих бутилка , в триъгълника пише 7 , на опаковката BPA Free , 700 мл е Wink
[/quote]

Може ли линк или снимка на тези шишета?
Колко тежат и на каква цена са?

# 505
Добре , че уточнихте за пастите, че тия Балкан са мега гадни. нямат нищо общо с моето детство Sad

# 506
  • София

Не работи рекламираното качване на снимки от телефона. Егати хамалогията.

# 507
# 508
  • shumen
И аз помислих,че говорите за Балкан.Аз тях не ги харесах също.

# 509
Съдържат ли хидрогенирани мазнини?

Общи условия

Активация на акаунт