Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 305
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Сладоледите в кутиите от тази и миналата брошура от постоянния асортимент ли са?
Да от постоянния асортимент са.

# 541
Бургерите са супер. Вчера си направихме у дома. Направихмр си домашни питки и опекохме бургерите. Много да хубави на грил тигана.

# 542
Сладоледите в кутиите от тази и миналата брошура от постоянния асортимент ли са?
Да от постоянния асортимент са.
Благодаря, питам, защото няколко пъти търсих шоколадовия с парченцата и все го няма.

# 543
  • София
Колко струваха въртящите четки за коса отпреди няколко седмици? Спомням си, че отзивите ви бяха добри.
Някъде из софийските магазини, мяркали ли сте изостанали бройки? Моята Ровента вчера изгоря Sad

# 544
Някой да е взимал Л-карнитин от Лидл? Гледам,че другата седмица ще има хранителни добавки...и са на хубава цена

# 545
  • Пловдив
От ел.четки ,детските за зъби имаше ли доволни?

# 546
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ползваме четката вече година и половина. Доволна съм. Според мен ако е електрическа ще е по-добре. Аз ползвам ел.четка и съм доволна също.

# 547
  • shumen
И аз се доредих до брошура,но не си харесах почти нищо.

# 548
  • Бургас
И аз се доредих до брошура,но не си харесах почти нищо.
Благодарим ти че сподели! Сега ще очакваме трепетно инфо кога планираш да посетиш Лидл и после дали и кога си успяла Whistling

Аз пък ще споделя сииилно положително впечатление от филенцето от сом - чудесно е! И снимково доказателство даже ще туря Crazy
Скрит текст:
https://photos.app.goo.gl/AWigteNy5oqDmqmv1  Леко чесново филенце с орехи върху канапе от зеленчуци с провансалски подправки

Не устоях на цветните чинийки и купички... Не че имах нужда, ама любимите ми сини и зелени нюанси Embarassed И пастички взех, щото ми е слаб ангелът! 'Арни са Wink

Чехлите са ми леко грозновати, но с надеждата, че ще са ми удобни, взех едни 41 да ги пробвам у дома, ама са ми малко твърдички засега.

Похвалвам черешите - вкусни, хрупкави и сладки (за 4лв/кг би трябвало да са). И кренвиршките не са лоши, макар дечко да остана неприятно изненадан. Бяха за него уж, но се оказа, че имат и нещо като гъст крем вътре с вкус на горчица, та... с тате му намазахме Laughing

Има нови хлебни артикули - селска питка, питка с лимец и някакъв пакетиран хляб на Родна стряха тип ръчен. Може да ги дегустираме някой ден.

И най-накрая ми е намалено кафето (зеленото разтворимо), при това точно навреме, че ми е почти на дъното текущия буркан  smile3508

# 549

Има нови хлебни артикули - селска питка, питка с лимец и някакъв пакетиран хляб на Родна стряха тип ръчен. Може да ги дегустираме някой ден.

Хлябът "Родна стряха" е разкошен!

Пробвахме и някаква питка черна, но не ни хареса особено. Абе с други думи - аде се.  Mr. Green

# 550
Отивам за риба. За филе от сом и за пъстърва пък. Докато се върна, много моля Брадата да е постнала рецептата за онова мустакатото...

# 551
Момичета, нареждамного се и аз за рецепта за сома. Сладоледите в кутия, вкусни ли са? Абе ще се ходи днес до лидъл. Тъкмо и времето е лошо и е само за готвене.

# 552
  • Бургас
Ха-ха, наредили се те, гугутките Mr. Green Амчи хубу от мен да мине...ей я "сложната рецепта":
Скрит текст:
филенцето го намазних със зехтинче, поръсих с подправки за риба (микс, в солничка, от Лидл), намазах с едно мое си песто от левурда (става и просто с чесънче да се натърка), малко лимонов сок и натрошени орехи. Зеленчуците в моя случай са тиквички, моркови и цвекло (щото това имах в хладилника), а иначе идеята беше с тиквички, патладжан, чери домати. Зехтинче, провансалки подправки (пак микс в мелничка - мащерка, розмаринче - таквизки), сол. И едното и другото върху хартия за печене, в една тава, че да не мия 2 отделни (отделени обаче) и на 200 градуса за около 20 минутки във фурната. Стана муцка, не мирише на риба, няма грам костичка - чудничко! Crazy

# 553
Ох , и аз отивам за сом . animal037
Наскоро и в Черешката на тортата Деян Донков прави , дано намеря.
Аз от другата седмица много неща си харесах , моля за отзив за спортните сютюени  Mr. Green
Тавите за печене са на съмнително ниска цена , някой има ли, и лесно ли се мият, защото аз често загарям разни тави и телта играе.
Машинката за подстригване някой има ли ? За чопъра толкова писане беше и пак забравих дали с добро го споменавахте .
И други неща видях , но едно по едно.
 bradata bouquet съвсем мЪ нави  Laughing

# 554
Чудна рецепта, направо огладнях.Blush
От утре има сешоари, дали са хубави? Че откога си каня да купувам нов!

Общи условия

Активация на акаунт