Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 301
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 630
Аз за чопъра не разбрах, хубав ли е? А пастите? 
Скрит текст:
hahaha

# 631
Въй, спортни сутиени ли има? Пак съм изтървала, не мога да ви изчета. Crossing Arms
Утре ще ходя, пък дано има останали.

Edit:Разгледах брошурата, харесах и спортните клинчета и тениските, тъкмо за тичане са идеални, дано сваря нещо утре, че пак с пръст в уста ще остана. Joy

# 632
Ох , има ли опасност спортните сутиени да свършат днес.
Сега , като прочетох pufpaf, ми се прииска да пипна и фланелките.

Къде ги обличате тези спортните дрехи - сутрин като тичате към Лидл ли  hahaha

Светле, някой ще да му е подшушнал на завалията... Laughing
След похождения в Лидл, трябва и да се стокоизпаряваме. Аз отдавна искам такъв сутиен , щото имам пориви от време на време да тичам, да ходя по разни спортове и липсата на такъв ми пречи  hahaha
Сега вече няма да имам оправдания.
И като стана дума за сухите пасти , аз взех с какао. Сега се чудя дали тези с ванилия не са по-хубави  newsm78. А на тези им се въздържам просто  Mr. Green
Аз много харесах пържения лук от американската седмица , вчера си взех още.
Я да ви питам , така и така пиша- вчера видях и питите с кашкавал по двете кила. Опукахте ли ги ? Аз , да кажем , ще разделя питата с една съседка / еветнтуало/ , ако е толкова заслужаващ си този артикул.
А Тета пита защо са ни спортни стоки- ами ...следкашкавален полуден , следсухопастов полуден , следсомов и т.н.

Взех от сухите пасти с ванилията и ми харесаха повече

# 633
  • Sofia
Ако някой се интересува от спортните дамски дрехи, да споделя мнение - клиновете и тениските си отговарят и са стегнати като материя. Обаче трицветното спортно бюстие е много умалено - ластикът на подгръдната е тесен и почти не се разтяга(номерацията му е S, M и т.н.). Едноцветните си отговарят, те са с номерация на сутиени.

А за мъжките някой да сподели мнение? най - вече дали си отговарят на номерата...
Късно виждам, но да - отговарят си, взех за мъжа и шорти, и тениска.

# 634
Аз за чопъра не разбрах, хубав ли е? А пастите? 
Скрит текст:
hahaha
Mr. Green

Аааа, чопър ли. Няма чопър сега бе.

Joy

# 635
Кои са тези пасти, за които говорите напоследък?

# 636
Да предупредя дамите от София, че ЛИДЛ на Сливница няма да работи във вторник и сряда.
Много благодаря! Аз се чудих дали днес или утре да отида . Мисля бира и някое мИсце  да си взема от промоционалните. И в събота пилата за пети, моите доста се захабяват през лятото, когато ходя боса.

Пилешкото мИсо е намалено от петък. сега е само младото телешко за готвене

# 637
Пасти ли? От теб чувам за пасти  Rolling Eyes

Mr. Green

Сухи пасти, в кутия по 12 броя, струва цялата кутия 1.99 лв. Стоят до кроасаните. Има и единично опаковани по касите и до кроасаните и Барни-тата пак...единичните са 0.19лв, може да вземеш за проба първо от тях и ако ти харесат, цяла кутия.
И после си купи спортни гащи за тичане... Laughing

# 638
Има и тяхна снимка по-назад..

# 639
  • Вестерос
Взех си мин. седмица точени кори , много вкусни, препоръчвам!

# 640
Ако са на Родна Стряха и на мен много ми харесаха корите. Стават супер банички с майонеза!!

# 641
  • Вестерос
Да, печени на сач или пещ,не помня. Бяха намалени, 7 или 8 кори са по-плътни. Вече само от тях ще купувам. Аз направих стандартна с плънка между всяка кора. Каква е с майонезата?

# 642
  • Асеновград
Къде има още от питите кашкавал по 2кг. ? При нас още от сряда липсват, явно са заявили малко .
Ако са тези , дето нищо не пише на тях , вчера ги имаше в Лидл на Халите /банята/, при промоционалните стоки.

И в Овча купел снощи имаше цели 4-5 калона,много се изненадах,че успях в неделя вечер да си взема.Много ти е далеч като местонахождение за съжаление, таз пуста София...(Утре ще пътувам към гръцко-да ме чакаш на пътя?)Grinning
Няма да минеш насам за съжаление.Ще впрегна шофьорите на разноса да се огледат къде има останал кашкавал. А щом си на гръцко миналата седмица имаха робот чистачка на намаление ако ти трябва може да има останали.

# 643
Момичета, нямам време да чета назад...може и да е коментирано...може ли мнение за машинката за подстригване?

# 644
  • Пловдив
Ако са на Родна Стряха и на мен много ми харесаха корите. Стават супер банички с майонеза!!
ха сега... давай рецептата!

Общи условия

Активация на акаунт