Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 286
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 645
  • Вестерос
Чакам с лист и химикал аз Simple Smile

# 646
  • София
Нормална машинка за подстригване. Върши работа, Скъпия е доволен, че не скубе.
За всеки случай пазя опаковката и касовата бележка, ако даде фира в гаранционния срок.
Засега се държи.
И аз моля за рецепта за баница с майонеза.

# 647
Благодаря за отговора за сухите пасти. Единични съм купувала отдавна, бяха на промоция си спомням, и ни допаднаха, .... Бях забравила.
От вчерашното пзаруване взех и аз кори на Родна стряха- гр.Ямбол пише.... Ще ги правя след малко по рецептата, дадена в-у опаковката.

# 648
  • Вестерос
Аз по нея, но с 500гр кис.мляко и на около сирене и 3 яйца, не 2 Simple Smile

# 649
Да, печени на сач или пещ,не помня. Бяха намалени, 7 или 8 кори са по-плътни. Вече само от тях ще купувам. Аз направих стандартна с плънка между всяка кора. Каква е с майонезата?

Това ми е любимата рецепта:

http://anistoyneva.blogspot.bg/2017/02/blog-post_1.html

# 650
Ако са на Родна Стряха и на мен много ми харесаха корите. Стават супер банички с майонеза!!
ха сега... давай рецептата!

Чакам с лист и химикал аз Simple Smile

Съжалявам, писах, но новият форум постоянно прекъсва връзката Sad

Публикувах рецептата преди малко

# 651
  • Вестерос
Meрси, записах си Simple Smile))

# 652
  • на Мелмак
Правила съм баница с майонеза, но беше по - различна рецепта, сега и тази ще пробвам Grinning
Да се похваля с клин, доволна, взех и сухи пасти с какао -не се впечатли ММ от тях , изяде само две. Ще го видя през нощта Sunglasses

# 653
  • София
Понеже питах за машата, искам да кажа, че все пак я взех. Прави приятни къдрици и понеже никъде в сайта не пише на какви градуси работи, ще кажа, че са 185. Изключва се на 30 минути сама. Пробвах на косата на детето, защото основно нейната коса ще къдрим по представления, хубаво става, за 30 лв. си е супер. Надявам се и да е качествена.

# 654
Вчера инцидентно ми се наложи да отида до Лидл за маратонки, имаше едни бели 37 номер и ме чакаха. Дано да са качествени! Розовите и електриково зелените не ми харесаха, много мрежести ми се видяха.
Да похваля едни наденички с бекон и кашкавал. Идеални за скара и много вкусни. Взехме и от пастите, добри са.

# 655
Аз си купих предишния път, като предлагаха маратонки - май беше преди около месец (на Капа). Харесвам ги на външен вид и са ми удобни, но мрежесто-чорапестата мода ме обърква - видях, че навсякъде новите модели са такива, но се чудя как най-правилно се почистват. След като веднъж ги носих на една екопътека, направо ги изпрах на ръка...Ако се случи да ги нося в дъжд, има вероятност да пускат пяна...

# 656
  • Перник
И аз много харесах корите на сач Родна стряха.
Сухите пасти, които взехме бяха с ванилия. Следващият път - с шоколаад Grinning

# 657
  • Бургас
Аз бях питала за машинката за подстригване преди и отзивите бяха по-скоро отрицателни. Не знам обаче дали става въпрос за същата отпреди няколко месеца Rolling Eyes
Да похваля и аз сомчето - на грил тигана, овалян малко в зехтин лимон и щипка естрагон, стана разкошотия. Чак ме е яд, че нямаше как да отида в неделя да си взема няколко тарелки за фризера.
Имам въпрос - има ли в Лидл марсала, портвайн, мадейра или нещо от сорта? Ще правя тирамису, марсалата ми е свършила, а абсурд в това време да се юрна чак до Метро само за една марсала.
Щом похвалихте пилата за пети, ще ходя и аз в събота да видя. В тази връзка искам да се оплача от лидълските джапанки. Взех си едни шаренки за вкъщи, мисля от плажната седмица преди месец или повече. Е, няма такова боядисване ooooh! Шарките им почти се изтриха и съответно цялата боя остава по краката ми. Излизам от банята и след половин час краката ми изглеждат като да съм вървяла боса из нивата цял ден Crazy

# 658
  • Mediterraneo
Пускаха ли при вас мъжки сандали? Бързам да ги похваля!

# 659
RainFlower Електриково зелените маротонки дамски ли са? Не виждам такива в каталога за това питам.
Мрежестите маратонки се перат - няма друг начин за почистване. Тези гумираните на Умбро носят 1-2 забърсвания, но пак се перат после.

Общи условия

Активация на акаунт