Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 235
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 690
Блендера беше преди няколко седмици .

# 691
Другата седмица ще е седмицата на звездите- кока кола, ей такива известни марки. Ама и аз го гледах с половин око Simple Smile

# 692
  • София
Седмица на звездите и дамски дрехи - панталони, блузи, рокли.

# 693
Момичета, изчетох последните 5-6 стр., но за повече нямам време, може ли мнение за сешоарът?
Сешоарът е много хубав! Вчера го купих, мощен е и суши бързо!

# 694
Здравейте! При нас не бяха сменили плакатите. Снощи се зверих.
Пробвахме Панчета за мезе на виното. Прилича на Шварцвалдска шунка и не е лоша, но се удъвкват жилите малко.
Имам и Копа, но не съм я отворила още.

# 695
RainFlower Електриково зелените маротонки дамски ли са? Не виждам такива в каталога за това питам.
Мрежестите маратонки се перат - няма друг начин за почистване. Тези гумираните на Умбро носят 1-2 забърсвания, но пак се перат после.

Дамски бяха, започваха от 37 номер. Наистина ги нямаше в каталога.

# 696
  • shumen
И аз ги гледах ама нищо не влезе в кратуната.

# 697
Една тъмносиня дълга дамска рокля запомних аз от плакатите и някакъв бял топ с дантела.

# 698
Темата е за Lidl, но виждам, че се споменават промоциите в Метро 2 за 1, та да попитам: Някой от София решил ли е да си купи месомелачка, та да се комбинираме. Вярвам, че на никого не му трябват 2 броя, а само един.

# 699
Някой с инфо за Л карнитина?  Mr. Green

# 700
  • Козлодуй
Темата е за Lidl, но виждам, че се споменават промоциите в Метро 2 за 1, та да попитам: Някой от София решил ли е да си купи месомелачка, та да се комбинираме. Вярвам, че на никого не му трябват 2 броя, а само един.
http://www.bg-mamma.com/?topic=972519.120;topicrefid=20 - и тук можеш да попиташ Simple Smile

# 701
  • Козлодуй
Някой с инфо за Л карнитина?  Mr. Green
аз огладнявам от него - не зная какъв точно трябва да бъде ефекта върху тялото - може би усещането е твърде индивидуално Simple Smile

# 702
Една тъмносиня дълга дамска рокля запомних аз от плакатите и някакъв бял топ с дантела.
Само да допълня, че тези дрехи са от 27.07.

# 703
  • Асеновград
Снощи от пекарната пробвах франзела с чесново масло, страхотна. Беше на намаление но не я откривам в каталога .
Пилата за пети в събота спира ли ако я натиснеш малко до петата? Имам някаква подарък от същия тип която при малко по силен допир с петата веднага спира.И сега се чудя дали да си взема лидълска ако е по читава. Моята ако човек леко си мръдне ръката и без да иска окаже дори минимален натиск спира.

# 704
  • София
Май само аз съм от нехаресващите сухите пасти. Взех една за проба. Като първо усещане много приятни - меки, топящи се, но остатъчният вкус е ужасно сладък, дори и след като си пил вода, остава за дълго време. Което ме навежда на мисълта (без да съм чела състава), че са с подсладител. Което пък означава, че повече няма да ги купя.

Общи условия

Активация на акаунт