Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 620
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 900
На мен с розата ми харесва повече.

# 901
  • София
Аератор за вода
https://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg_3x/hs.xsl/productPageFin … mp;countryCode=BG
Някой икономисал ли е вода с това чудо?

# 902
  • shumen
От локума харесвам повече с розата.

# 903
Аератор за вода
https://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg_3x/hs.xsl/productPageFin … mp;countryCode=BG
Някой икономисал ли е вода с това чудо?
Имам подобен на чешмата в мивката, не е този от Лидл но едва ли да са много различни. За мен е удобство, то си разпръсква водата като душ, така че наистина отива по-малко вода да се изплакне нещо.

# 904
  • have faith and be patient ..
И аз ще го пробвам , поне два ще взема .. както и сапуни и вс ароматизатор ... вчера оставих пак сумати и пари , как го направили всеки ден да ходиш ... егати Angry

# 905
  • Перник
И аз ще го пробвам , поне два ще взема .. както и сапуни и вс ароматизатор ... вчера оставих пак сумати и пари , как го направили всеки ден да ходиш ... егати Angry

Е, не е задължително да ходиш всеки ден Hands V Аз пазарувам в събота. През останалото време правя списък. И, да оставям по стотина лв. седмично в Лидл Rolling Eyes

# 906
Искаше ми се да се оплача (не че има смисъл, ама...) - нали мислех да ходя за сладолед, та... Вчера видях в Била, че пише за Карте Дор, че е 5 и 24. Взех го, защото Лидл ми е далеч и ходя само с кола, а Билата е почти до нас. На касата, обаче си излезе 6 и 99. Мога да се оплача на страницата им във Фейсбук, но трябваше да се връщам в магазина, да снимам етикета на сладоледите и после бележката си. Преди около две седмици се оплаквах по същия начин (пак за сладолед, но друг) и ми върнаха надвзетите пари, като казаха, че всъщност табелката е била объркана, а правилната цена е по-високата. Не ми се занимава пак със същото, а и от вчера яда ми мина. Все пак се чувствам измамена и съжалявам, че не отидох до Лидл.

# 907
  • Перник
Искаше ми се да се оплача (не че има смисъл, ама...) - нали мислех да ходя за сладолед, та... Вчера видях в Била, че пише за Карте Дор, че е 5 и 24. Взех го, защото Лидл ми е далеч и ходя само с кола, а Билата е почти до нас. На касата, обаче си излезе 6 и 99. Мога да се оплача на страницата им във Фейсбук, но трябваше да се връщам в магазина, да снимам етикета на сладоледите и после бележката си. Преди около две седмици се оплаквах по същия начин (пак за сладолед, но друг) и ми върнаха надвзетите пари, като казаха, че всъщност табелката е била объркана, а правилната цена е по-високата. Не ми се занимава пак със същото, а и от вчера яда ми мина. Все пак се чувствам измамена и съжалявам, че не отидох до Лидл.

В Била винаги ми е било трудно да разбера колко струва сладоледът, който съм взела - имат много видове, много табелки, които я са разместени, я са една върху друга... Angry А да не би по-ниската цена да е била с Била карта? Че и такива случаи има.

# 908
Имам била карта, но може цената да е била за определен вкус, а аз да съм взела друг.

# 909
Благодаря за отзивите за фритюрника с горещ въздух. Вчера го огледахме на място. Нещо не ми допадна вътрешната част където се поставят продуктите. Изглеждаше някак неравна и грапава на места може би понеже беше последна бройка и не беше съвсем както трябва според мен. Другото което и вие отбелязахте, че не е много голяма тавичката. За сега се отказахме. По нататък ще видим може да търсим пак такъв или друга марка.

# 910
  • Бургас
Аз не съм забелязала в актуалните брошури на Била да има промоция на този сладолед. Възможно е да е било за конкретен вкус и в конкретен магазин, както често се случва да намалят конкретни артикули поради някакви причини.
Снощи пробвах тавичката с дупките от миналата седмица. Харесаха ни картофите, но са си като печени картофи, не стават съвсем като пържени.
Като чета как ви е достатъчен фритюрника с горещ въздух и срам ме хваща колко се яде у нас Flushed

# 911
Goldie, на мен определено не ми е достатъчен. Аз си го казах Grinning

# 912
Сега бях до Билата - действително е бил намален само един от вкусовете (който е и изчерпан), а цените на останалите едва се виждат Sad Дано да има останали интересни вкусове в Лидл - ще отида, преди края на промоцията.

# 913
при вас изчерпрат ли се продуктите от брошурата през седмицата, става дума за хранителни стоки и напитки? Миналата седмица в петък беше изчерпано киселото мляко, а в събота и бирата...

# 914
Това се случва във всички магазини - особено с примамливите оферти..

Общи условия

Активация на акаунт