Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 608
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 930
Не , кана за чай...точно такива джиджавки гледам да купувам от Лидл или подобни магазини, където бих могла да я върна, ако не ми допадне, и не струва много...па ако е от шатрата за без пари, най-добре, но хора всякакви Simple Smile

# 931
На Ернесто нещата са страхотни. Аз имам лъжици, разни резачки и пр....ами страхотни са. Сори за тафтологията...ама ме е напекло ..

# 932
Да попитам за фритюрника с горещ въздух Blush - мокрите ли изцяло двете части които се мият (тиган и тенджера май им викат в упътването Laughing )? newsm78 Пише, че могат да се мият в съдомиялна, но ние нямаме и мия на ръка и много внимавам да не попадне вода към дръжката, копчето, там където е захванато с болтовете.....Това необходимо ли е или просто аз се престаравам..? Mr. Green newsm78

# 933
Днес взех от праха за пране Омо, дано е хубав. Този в Kауфланд Ultimate е по-скъп, сигурно и по-хубав, ама....
Погледнах за ликьора и го имаше наличен. Щяхме да гледаме за този в Kауфланд ама забравихме. Другия път...

# 934
Омото в Лидл не става. Няма нищо общо с Омо Ултимейт...

# 935
  • оттам, откъдето започва България
За Омо-то в Лидл нямам мнение, но на мен и Омо Ултимейт не ми харесва.
Нека всека пробва и да реши сам.

# 936
  • на Мелмак
За мен Омо - ултимейт е един ужасен прах, взех го по препоръка от тук- форума и го подарих.

# 937
Еми, ето, едни харесват ултимейт, други не. Аз и без това запирам с препарат за петна преди пускане на пералня ако има някое петно по дрехите. Иначе какво може да му е ужасното на един прах newsm78 Да пере, там, да мирише на чисто  Laughing

За 23 стотинки на пране все ще го преживея. Ако не ми хареса няма да повторя и толкова

# 938
Орязан е откъм състав. Не пере добре. Ако ти изпере бяла кърпа с лекета, ще си взема думите обратно...Grinning

# 939
И такъв прах ли имало  Shocked Леле, до сега с какви боклуци съм прала  ooooh!

# 940
tays, ликьорът при нас стои в кашонче на най-долния ред, лесно е да се пропусне. Иначе си е от редовния асортимент, рядко посягам към него, но винаги ме изумява решението с кашончето там сред другите ликьори. Питай в магазина, да не губиш време да търсиш - възможно е все пак и временно да не е зареден. Впрочем и този с кафето е приятен.

И при нас е в кашонче, що за трик  Crossing Arms Наистина лесно може да се пропусне, добре че запомних Queen Margot и на кашончето го пишеше.

# 941
Да попитам за фритюрника с горещ въздух Blush - мокрите ли изцяло двете части които се мият (тиган и тенджера май им викат в упътването Laughing )? newsm78 Пише, че могат да се мият в съдомиялна, но ние нямаме и мия на ръка и много внимавам да не попадне вода към дръжката, копчето, там където е захванато с болтовете.....Това необходимо ли е или просто аз се престаравам..? Mr. Green newsm78
Престараваш се Simple Smile Аз мия и в миялната, и на ръка всичко на общо основание.

# 942
  • Бургас
От всички прахове за бяло, които съм изпробвала, най-доволна съм от Тео бебе към настоящия момент. Белите къси панталони на щерката, които са черни при прибирането ѝ от площадката, светват. Същото се отнася и до белите кухненски кърпи с петна Peace

# 943
  • софия
Кой Тео бебе алое или лавандула

# 944
  • Бургас
Кой Тео бебе алое или лавандула
В момента ползвам голям пакет алое, но първо взех малка кутийка лавандула само за проба. И двата изпират чудесно. По принцип пера само с Ариел или Персил, но напоследък изобщо не съм доволна. Единствено ароматът на Тео-то ми е леко странен /и на двата вида/, но с лидълски омекотител си решавам проблема Crazy

Общи условия

Активация на акаунт