Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 610
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 915
Аз да питам нещо : понеже лидъл посещавам /редовно/ , откакто съм и в темата и общо взето , съм новобранец, и за да не досаждам постоянно , чета и старите теми. Та се натъкнах на една тема от 2012 година , тогава масово са си купували девойките някакъв ликьор , наподобяващ  Бейлис. И вчера закрачих бодро аз за такера , и след като го турих в кошника , се сетих за този ликьор. Е , обикалях , обикалях- ами няма такъв.  newsm78

# 916
Кралица Марго беше май ликьора...

Да не изкупите Милдето, че съм на големия гьол...като се завърна в събота, шЪ купувам...

# 917
Спомням си, че купихме такъв ликьор от там около Коледа (почти същия като Бейлис - не съм голям пияч, така че не намерих голяма разлика във вкуса). Да не би да е нещо лимитирано?

# 918
Аз му видях и снимката в старите теми , но такъв артикул липсваше вчера. И , за да не стоя пред щанда с алкохола като пойнтер пред кокошка , се оттеглих. Реших да питам .
Тет , милдето няма да барам- заради теб Laughing
Petia Ivailova, не зная , може и да е от някакви тематични седмици . толкова напоително бяха писали за него , че направо ми покапа от представата. Rolling Eyes

# 919
Ами..лимитирана.  От редовния асортимент си беше ликьорчето...ама сега що го нема..нИнам  Rolling Eyes

# 920
Аз скоро не съм купувала от ликьора, но дано не е изчезнал. Видях го и в харесваните продукти от първа страница: Original Cream Liqueur Queen MARGOT, но няма картинка. Ще гледам да се сетя следващият път да погледна дали го има и ще пиша.
Вчера видях, че са заредили от охладеното бутер тесто /нали ви се оплаквах, че го няма при нас/. Но покрай изчезването му пък си харесах такова на друга марка и то ни стана фаворит. Взех си два вида сладолед и разни други неща.

# 921
Някой вземал ли е от електрическите разклонители при предишни пускания? Питам за тези които са от четвъртък, два за 8,99 че за тази цена в друг магазин май един ще си купя. Ще ми е полезно ако някой ги ползва от повече време дали е имал проблеми с тях.

# 922
Това се случва във всички магазини - особено с примамливите оферти..

То не беше чак кой знае каква оферта, в края на краищата взех мляко 3,6 % пак около 75 стотинки е нормална цена

# 923
Имам разклонител от Лидл и си го харесвам, а цената му е добра
Ликьор скоро не съм взимала, но да, не е лимитиран, нещо моментно е или не си го видяла
Вчера приятелка ме подразни. С мъжът й са сноби, не щяли кана от Лидл...ще си купуват "маркова". Стана ми смешно и си викам "Ми тамън повече за нас" ...то и другите магазини трябва да печелят, какво толкова...

# 924
Фритюрникът с горещ въздух ни е достатъчен за това за което го използваме  Laughing Т.е. за всичко за което не се налага да пускаме голямата фурна. Иначе за по-големи количества използвам фурната или просто пускам фритюрника 2 пъти. Simple Smile По-лесно ми е да пусна 2 пъти картофки на фритюрника- хем по-бързо стават, хем няма нужда предварително да го загрявам. Иначе гладен човек съвсем спокойно може да си хапне едно "зареждане" с картофки, да не си помислите, че ние сме изключение и ядем миниатюрни порции Mr. Green
Отзиви за кухненските помощници? newsm78 Интересуват ме металните купи (голяма и комплект от 2 малки), това което прилича на поднос (овалното) какво е всъщност...Не съм ходила да ги видя лично, но много ми харесаха по снимка Thinking

# 925
tays, ликьорът при нас стои в кашонче на най-долния ред, лесно е да се пропусне. Иначе си е от редовния асортимент, рядко посягам към него, но винаги ме изумява решението с кашончето там сред другите ликьори. Питай в магазина, да не губиш време да търсиш - възможно е все пак и временно да не е зареден. Впрочем и този с кафето е приятен.

# 926
tays, ликьорът при нас стои в кашонче на най-долния ред, лесно е да се пропусне. Иначе си е от редовния асортимент, рядко посягам към него, но винаги ме изумява решението с кашончето там сред другите ликьори. Питай в магазина, да не губиш време да търсиш - възможно е все пак и временно да не е зареден. Впрочем и този с кафето е приятен.
Мерси , ще попитам непременно  Hug
Аз просто не знаех от 2012 досега дали въобще го има , затова не съм разпитвала на място.
Щом има и варианти , ще ги дегустирам Embarassed
Ей сега си представих как прилизвам благо едно питиенце с много лед Embarassed
 ♥ HAPPY ♥,
И аз съм имала периоди на снобария. докато се убедих , че меракът за притежаване на дадена стока / уред/ , е по-голям от употребата му после. Откакто си купувам от Лидъл , съм свръхдоволна по няколко причини: Приемлива цена , и да се скапе , няма да ме е яд, възможност за връщане- не че съм връщала. И не на последно място , хич и не съжалявам , че за нещо съм дала ен броя пари , а после отлежава в някое кьоше. Както един свръхскъп мой фритюрник Бош . #Cussing out

# 927
  • София
tays, този ликьор го има и в Кауфланд, ако не намериш в Лидл. Creamony Cream Liqueur e там и даже е по-евтин с лев или два.  Peace

# 928
Разклонители имам, но от едни цветни ш дълги, ако се сещате. МноУ готини и не са ми правили проблем. Тези сега не ги вигдам какви са...но предполагам са ок..

Не знам за каква кана иде реч...ама в лидл си пускат Брита- ако става дума за кана за вода. Та си е марка...

# 929
  • Перник
...Вчера приятелка ме подразни. С мъжът й са сноби, не щяли кана от Лидл...ще си купуват "маркова". Стана ми смешно и си викам "Ми тамън повече за нас" ...то и другите магазини трябва да печелят, какво толкова...

Оо, отдавна не се дразня на такива хора. "Марковите" стоки също се правят в Китай или нейде другаде в Азия. Осъзнах преди доста години, че разликите в качеството на "марково" и "немарково" не са толкова големи, колкото в цената. И аз като tays предпочитам да се ядосвам за по-малко пари, ако нещото се скапе 3 дни след като му изтече гаранцията, или пък просто не го ползвам. За протокола - тостер за 17 лв. ползвам вече трета година. Предишният (същата цена и марка) изкара 5 години Grinning

Общи условия

Активация на акаунт