Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 609
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 960
Да похваля гръцкия локум , който е на промоция . Не съм много по локумите, но този е страхотен-мек и пухкав . Взех и от двата вида -лимонов (отзад пише с вкус на мастика, ама няма такова нещо) и цветен (в кутията различни видове) 400 гр , не помня сега колко беше май 1.90 кутията.
Този ликьор дето четох, че е хубав и търсен , също в кашон беше , както и други видове .Марго май писахте. Това в лидл на халите срещу джамията дето е.  Имаше още чопъри и сешоари доста. Аз рядко ползвам сешоар, но имам подарък с някаква приставка като пирони набучени и се чудех дали да не я хвърля само място ми заема и е доста голяма. Това ли е йонизиращия ефект с нея? Пробвах я  веднъж да си правя някакви чупки на косата си мислех))) Много съм проста значи((
Това масло със сол също е хубаво ама мноооого. Но май не е ирландско , а си е английско но пак в такава опаковка имаше тук показана.
Това Родна стряха  купих ябълков  оцет 5 % също на промоция май беше. Нещо четох за отслабване и лечение с него (то си трябва домашен май , но като няма такъв ще пробвам с този) )
Някакво сирене Качота купих - 6лв и нещо , пушено ли е не знам май 500гр, вакумирано,, щото беше свършило в кутията и да се не мина само 2 опаковки бяха , дано е хубаво не сме го още опитали.
Имаше на промоция 3 салама в комплект -телешки , камчия и не знам какъв на Градус и купих за 5лв и нещо , обичам само телешкия , но на Градус не съм купувала никакви салами.
Италиански цветни спагети също са намалени  и от тях взех , имаше и сосове пак на промоция ама...ги подминах.
Сега се сещам, че и плодовите млека са им страхотни , много ни харесаха на всички-взех череша и горски плодове -то само тези два вида имаха.

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 19:46 от Анонимен

# 961
  • Бургас
Някой купувал ли е скоро фолио за свежо съхранение? Аз взех, но е някак по-дебело и не лепи много. Предното беше страхотно, но съм го купувала преди повече от шест месеца, дали не беше и от промоция някаква.
Та аз ли не случих на ролка или си е такова вече?

# 962
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, момичета!
Да, за пасатора с чопър и тел за яйца става въпрос. Мернах в Лидл Тракия в неделя.
Телта се вади от приставката, защото в самата приставка има грес, която смазва зъбчатките и не бива да се мие. На същото това Беко от миене му бяхме отмили греста, та ММ го разглоби да го гресира отново, иначе превърташе и стържеше. Сега мием само телта и няма проблем /нямаше де, докато не изгоря Rolling Eyes/.

Аз го мия редовно, добре, че каза. И капачката на чопъра ли не трябва да мия ? - Сигурно.

И на двата ни пасатора капаците на чопърите ги мия. Не знам дали трябва, но няма проблеми. На приставката за телта изрично пишеше в книжката да не се мокри. Нямам спомени да съм чела, че не бива да се мокрят капаците на чопърите.

# 963
tanya_79 имам от същото Фолио и да, дебело и не залепва по съдовете или при увиване само с него. Мокря ръба на купата и пак нищо. Тегава работа.
Алуминиевото фолио от Лидъл пак днес го извадих да го плзвам и на места беше окислено, потъмняло. А като разпънах ролката се оказа, че част от лъскавата част стои като протрита и се беше отпечатала на матовата страна. Купувано е преди месец и половина някъде, стои в чекмедже на сухо и не съм го пипала с мокри ръце.
Купих Пилешки бутчета охладени преди седмица някъде - ей много перушина, направо облечени си бяха.
П.П. Четох рецепта, в която се споменава, ако нямаш алуминиево фолио, че може да се ползва лист хартия за печене за покриване. Малко не ми се връзва.

# 964
Случвало се е да нямам фолио и точно хартия за печене ползвам, намокрям я преди това, изстисквам и готово.

# 965
Да похваля гръцкия локум , който е на промоция . Не съм много по локумите, но този е страхотен-мек и пухкав . Взех и от двата вида -лимонов (отзад пише с вкус на мастика, ама няма такова нещо) и цветен (в кутията различни видове) 400 гр , не помня сега колко беше май 1.90 кутията.
Този ликьор дето четох, че е хубав и търсен , също в кашон беше , както и други видове .Марго май писахте. Това в лидл на халите срещу джамията дето е.  Имаше още чопъри и сешоари доста. Аз рядко ползвам сешоар, но имам подарък с някаква приставка като пирони набучени и се чудех дали да не я хвърля само място ми заема и е доста голяма. Това ли е йонизиращия ефект с нея? Пробвах я  веднъж да си правя някакви чупки на косата си мислех))) Много съм проста значи((
Скрит текст:
Това масло със сол също е хубаво ама мноооого. Но май не е ирландско , а си е английско но пак в такава опаковка имаше тук показана.
Това Родна стряха  купих ябълков  оцет 5 % също на промоция май беше. Нещо четох за отслабване и лечение с него (то си трябва домашен май , но като няма такъв ще пробвам с този) )
Някакво сирене Качота купих - 6лв и нещо , пушено ли е не знам май 500гр, вакумирано,, щото беше свършило в кутията и да се не мина само 2 опаковки бяха , дано е хубаво не сме го още опитали.
Имаше на промоция 3 салама в комплект -телешки , камчия и не знам какъв на Градус и купих за 5лв и нещо , обичам само телешкия , но на Градус не съм купувала никакви салами.
Италиански цветни спагети също са намалени  и от тях взех , имаше и сосове пак на промоция ама...ги подминах.
Сега се сещам, че и плодовите млека са им страхотни , много ни харесаха на всички-взех череша и горски плодове -то само тези два вида имаха.

И аз оттам пазарувам . Ще гледам за кашони значи. За ликьорчето .
Човек , ти с тези приставки с пирони ме хвърли в яка чуденка. За дифузер ли говориш ? Нещо такова :

# 966
  • София
Гръцкият локум не е с мастика. Мастикс означава дъвка,  естествена от смола. Ароматът е много приятен, няма нищо общо с мастиката

# 967
Точно е такова)) Не знаех , че дифузер се нарича((
Но за какво служи , така и не разбрах и си стои в един шкаф захвърлен. Само място ми заема. Аз нямам навик да чета упътвания , но и надали хората си мислят, че някой не знае кое -какво е. То иначе мощен е уреда, добър е според мен, има и друг накрайник нещо сплескано явно за насочване на струята , но...аз рядко го ползвам. По едно време си мислех това като с пирони дето е , дали не е за масаж на главата))) Те обаче не искат да се въртят и само се почесвах((( Накрая го захвърлих и реших чуденката

Гръцкият локум не е с мастика. Мастикс означава дъвка,  естествена от смола. Ароматът е много приятен, няма нищо общо с мастиката
Сега ми се изясни за мастиката)) Тъкмо се чудех , дали не са пийнали като са го писали))
На мен на лимоново нещо ми прилича , но няма вкус на лимон, само на цвят. Да...много е хубав , ние точно тази кутия отворихме и свърши светкавично))

# 968
Дифузерът е за къдрене на косата.

# 969
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Въпросната приставка на сешоара се казва дифузер.Прави те рошавичка,на букли.  Simple SmileЙонизацията има вариант да я включиш и да не я включиш,поне на моя е така.Когато е включена при мен свети във синьо.

# 970
Йонизацията  за какво е на сешоара?

* Как да ме разбере човек като телефона си пише глупости Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 09:55 от PeacockLove

# 971
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не ви разбирам въпроса????

# 972
ММ е много  доволен  от лазерния нивелир и от една кутия с разни шайбички, свредла, борчета и не знам още какви приставки за гравиране, полиране. Щастлив е като малко дете с коледни подаръци!
Момичета, къде е посочена гаранцията на уредите? Този нивелир има ли гаранция? Пазя касовата бележка, но опаковката му изхвърлихме.

# 973
да се отчета - пилата не ми върши работа.

Пилата е само за поддръжка сякаш. И аз си я взех, заглажда чудесно копитцата, но само това Laughing Ако чакаш да свали втвърдената кожа изцяло, забрави Naughty

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 05:18 от Dum spiro spero

# 974
да се отчета - пилата не ми върши работа.

Ако чакаш да свали втвърдената кожа изцяло, забрави Naughty
 Ето защо не съм доволна значи. Търсенето продължава на това ниво....
ММ е много  доволен  от лазерния нивелир и от една кутия с разни шайбички, свредла, борчета и не знам още какви приставки за гравиране, полиране.
Момичета, къде е посочена гаранцията на уредите? Този нивелир има ли гаранция? Пазя касовата бележка, но опаковката му изхвърлихме.
 Принципно нивелира няма гаранция, но след като е лазерен... Би трябвало да има.... Моя съпруг има желязно правило -ако се купува нещо под 100 лв се пази оригиналната му опаковка, в която и без това се прибира инструмента, и непременно на касата се чуква на отделна касова бележка, която се прикрепва до гаранционната карта ( не във всички магазини го практикуват, трябва да се гледа)... Да похваля мм, че в понеделник купи 2 на цената на 1 скара Zephyr oт Метро за май 60 лв, снощи я пробвахме и за разлика от нашата си, дето бе за 120 лв, е просто страхотна.... Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт