Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 566
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 990
роклите как са

# 991
Ще го пробвам този салам.
Видях в новата брошура, че от понеделник пускат комплект ножове за 13,99лв. Ако са същите като тези, които съм купувала преди от Лидл, си заслужават всяка стотинка. Ще ходя за ножове.  Peace

# 992
И ние имаме ножове от Лидл и много ни харесват!

# 993
Някой купувал ли си е от кутиите за съхранение ?
Мога ли да бутам папки и документи вътре , или са лабави ?
Май пак трябва да търча към магазин , много ми харесаха на картинката . И дали ги продават като в Икеа за сглобяване и сгъване, дали има мостра ?
За сушоарите си шепнете- преди НГ купих два от онези по 45 лева , с въртяща четка. Значи- тежък е , но е безотказен. Единия подарих на сестра ми , племенницата го е докопала и понеже лудо младо , върху косата всякакви експерименти. Но откакто ползнава този сушоар, фризьорката я похвалила , че косата и се оправила. Не зная от сушоара ли е обаче. Само споделям доволство от две домакинства

# 994
  • София
Влизам да питам глупост, не ме бийте Grinning Изхвърлих опаковките на суджука преди да ги сверя с майфитнеспал. Ако някоя добра душа купи от суджучето, би ли ми метнала мазнини, протеин и въглехидрати?  bouquet bouquet

# 995
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм нещастна - няма пасатори вече Sad. Ще ида и до този на Източен, ако и там няма, значи друг, на друга марка.
Бекото не ставало за нищо, казали от сервиза.

# 996
  • Асеновград
Беше бой за рокли и блузи тази сутрин с отварянето на магазина.Пробрах върху дрехите черна и синя М но талията им идваше 3-4 пръста над кръста и взех L. В къщи като ги премерих се оказаха като чували и дълги и широки на тази с тесните презрамки и деколтето и под мишниците ми зееха. Та върнах и двете и си останах само с големия мерак.Иначе трикото е много мекичко и доста по тънко от пусканите предния път.

# 997
  • Козлодуй
Ходих за панталоните и няма малки само големи останали иначе чудни много приятни Simple Smile Да роклите с тия презрамки очаквах да бъдат твърде дълги и не взех Simple Smile От блузите s размер имаше само черно и бяло а аз исках синьо-зелена и така се разминах с дрешка ама взех котиж и други сирена и кашкавал и едвам си отнесох торбата Simple Smile

# 998
  • софия
Някой видя ли огледалото с ЛЕД вече?
А като почистващата четка сякаш имаше преди време, заслужава ли си?

четката за парите си е супер,по често ще сменяш барериите (1път месечно ако се ползва по два пъти на ден)

# 999
Някой видя ли огледалото с ЛЕД вече?
А като почистващата четка сякаш имаше преди време, заслужава ли си?
Ходих на обяд и погледнах огледалата. Светлината на огледалото е слаба. Нормалното огледало е добре, но увеличителното размазва и някак си плосък или изкривен изглежда образа в него.

ПП. Може заради това цената да е такава. Имаше само 3 бр. като ходих.

# 1 000
Изпрах с прословутото Омо. С по-отвратителен прах не бях прала! Никакъв мирис, дори се замислих дали изобщо съм сложила прах за пране. И умишлено не запрах петна от засъхнал шоколадов сладолед по една рокличка и петната си стоят! Най-глупаво похарчените ми 16лв  ooooh! Не стига, че не мирише ами и не пере  Crossing Arms

# 1 001
В темата за Перилните не  препоръчват ОМО от Лидл, защото е различно от масово предлаганото и ниско качество...

# 1 002
Омо от ДМ  хубаво ли е, че съм взела 3 пакета и сега се притесних

# 1 003
Хем знаех за мненията на потребителите и като едно теле отидох и купих. Само на себе си мога да се сърдя сега. Ми ще слагам омекотител, ще пера на ръка преди да пусна пералня и ще се кефя, че ползвам Омо

# 1 004
ДМ мисля, че продават само официален внос, значи трябва да е от хубавото

Общи условия

Активация на акаунт