Къде в Пловдив? - 72

• 67 432
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, някой да знае ателие за ремонт на шевни машини, независимо в кой квартал. Преди имаше майстор в блока до пешеходния мост, от другата страна на Новотела, но вече не работи.

# 496
  • Майничка
Момичета, някой да знае ателие за ремонт на шевни машини, независимо в кой квартал. Преди имаше майстор в блока до пешеходния мост, от другата страна на Новотела, но вече не работи.
На ул. "Атанас Каменаров" 4 /срещу църквата "Св. Георги"/. Фирмата е "Ивна".

# 497
Гаргамела, много ти благодаря, ще зарадвам майка ми тази вечер, че съм намерила ателие за ремонт.

# 498
  • Пловдив
Шивашко ателие за скъсяване на завеси да ми препоръчате? Най-удобно ми е в центъра, но мога да отида навсякъде.

# 499
Шивашко ателие за скъсяване на завеси да ми препоръчате? Най-удобно ми е в центъра, но мога да отида навсякъде.
Много съм доволна, работи много добре

# 500
  • Пловдив
И аз съм доволна от тази шивачка, там си стесних миналата седмица една рокля Peace

# 501
Ще си слагаме щори "ден и нощ". Почти избрах и кой от трите бели варианта 😅
Въпроса ми е от  Solis, от Colori или други бихте препоръчали и имате лично мнение ?

# 502
  • plovdiv
Момичета знаете ли къде могат да ми сменят магнитна закопчалка на дамска чанта?Ще бъда благодарна за бърз отговор,трябва ми за утре.

# 503
Къде около Кършиака, Мол Пловдив мога да закарам колата, за да диагностицират и напълнят климатика?

# 504
  • Пловдив
И аз съм доволна от тази шивачка, там си стесних миналата седмица една рокля Peace
Как вървят долу-горе цените на ремонтите?

# 505
Къде около Кършиака, Мол Пловдив мога да закарам колата, за да диагностицират и напълнят климатика?
Мога да ти предложа един изпитан , но не е в района който си посочила Simple Smile
https://www.facebook.com/AutoClimaPRO/?fref=ts

# 506
  • Пловдив
За роклята ми взе 8лв, защото трябваше да разшива целия цип и после да го прави. Каза ми, че ако ципът е бил отзад и не е било нужно да го разшива, щяла да вземе 4лв.

# 507
Как вървят долу-горе цените на ремонтите?

Не са скъпи , все пак зависи какво искаш да ремонтираш ... на мен повече от 12 лв не ми е взимала - но там беше голяма играчка - стесняване на едно сако - цялото трябваше да се разпори , имаше и подплата , и ръкавите .. и все пак да не се промени кройката ... и резултатът е , че изобщо не личеше ,че е било на части Grinning

# 508
Мога да ти предложа един изпитан , но не е в района който си посочила Simple Smile
https://www.facebook.com/AutoClimaPRO/?fref=ts
Благодаря, този го знам и съм доволна от него, но е на срещуположния край на града Sad.

# 509
Къде се продават пилета на Джиев?

Общи условия

Активация на акаунт