Къде в Пловдив? - 72

• 66 798
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • близо под тепетата
Момичета, влизам "да си сверя часовника" с вас.

На мой близък му изтича ичната карта. Постоянния адрес е в друг град.
Съответно решава да го актуализира. Пуска заявление за нов постоянен

Но се оказва, че въпреки че до изтичане на шофьорската книжка остават 3 години - трябва да смени и нея (защото си сменя постоянния ядрес).

Възможен ли е този абсурд?
Каква е логиката?
Не е абсурд. Задължително се сменя и ЛК и шофьорска книжка при смяна на фамилия или адрес.
Наскоро се дискутираше въпроса в друга тема, но нямам време да търся. Темата е "Въпроси всякакви"

Сменя се всичко...логика не търси, няма да намериш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 631
  • близо под тепетата
Здравейте, някой може ли да ми препоръча химическо чистене в района на Кичук Параж или Тракия?
Благодаря!
Химическо има до църквата Св.Троица
Ако си в този район на Кючука де ☺

В Тракия съм давала на химическо в Рефан (около Дестки свят)...ако още съществува, че това беше преди 5 години  Simple Smile

# 632
И когато се сменя шофьорската книжка заради смяна на постоянния адрес от една област в друга, може да се пуска само обикновена поръчка (а не бърза за три дни), защото трябва да му се прехвърли цялото досие в КАТ.

# 633
Здравейте, някой може ли да ми препоръча химическо чистене в района на Кичук Параж или Тракия?
Благодаря!
Химическо има до църквата Св.Троица
Ако си в този район на Кючука де ☺

В Тракия съм давала на химическо в Рефан (около Дестки свят)...ако още съществува, че това беше преди 5 години  Simple Smile

Има химическо чистене на булеварда на Мебелна къща към Декатлон. Първия блок на Гербер, точно офиса на същата фирма.

# 634
Къде в Пловдив мога да намеря висококачествен(!!) оребрен тиган с керамично(!!) покритие?

Хехе това е въпрос на един познат мъж!

# 635
Как мога да разбера разписанието на градският транспорт в Пловдив? От дни разглеждам сайта на масовия градски транспорт и все още нищо не разбирам... Трябва ми да знам  поне точни часове на минаване покрай моята спирка рано сутринта и късно вечер?

# 636
Как мога да разбера разписанието на градският транспорт в Пловдив? От дни разглеждам сайта на масовия градски транспорт и все още нищо не разбирам... Трябва ми да знам  поне точни часове на минаване покрай моята спирка рано сутринта и късно вечер?
http://www.masov-gt.com/Razpisanie-Karta.php?desription=%D0%A0%D … D1%80%D0%BA%D0%B8
Намираш спирката, която търсиш, кликваш на нея и ти отваря линиите и разписанието им.

# 637
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря висококачествен(!!) оребрен тиган с керамично(!!) покритие?

ще следя отговорите, защото аз всичко поръчвам онлайн и на мен ми трябва.
За магазин - на отец Паисий има един "марков" с домашни потреби, в частта, където е чешмичката и паркчето, до Панда азиатска кухня...
Също по моловете има уж луксозни варианти на домашни потреби, където може би ще има тиган с керамика.
Моят за палачинки и обикновен са такива, оребрен няма да е лошо да закупя.

# 638
Моля за координати на хладилен техник или сервиз, от който сте доволни.

# 639
  • Пловдив

Проверете в Гама Елит при Радио и Телевизия. Препоръчвам чугунения оребрен на Le Creuset, макар и да не е керамичен.

Също и в Двата щъркела,те продават на Sillit.

# 640
Къде в пловдив мога да намеря такива преходни лайсни за кухненски плот
В баумакс вчера имаше само 2
Ще проверя и в бриколажа,но се надявам да ми кажете и други места

# 641
  • близо под тепетата

ще следя отговорите, защото аз всичко поръчвам онлайн и на мен ми трябва.
За магазин - на отец Паисий има един "марков" с домашни потреби, в частта, където е чешмичката и паркчето, до Панда азиатска кухня...
Също по моловете има уж луксозни варианти на домашни потреби, където може би ще има тиган с керамика.
Моят за палачинки и обикновен са такива, оребрен няма да е лошо да закупя.

Май в Гама Елит в МОЛ-а ще намериш. Може и онлайн да разгледаш предложенията им.

# 642
Има ли фирма в Пловдив, предлагаща климатици под наем?

# 643
Има ли в района на Гребната (Младежкия спортен център или близките зали) групови тренировки за възрастни - табата, пилатес, йога, зумба...?

# 644
Къде в пловдив мога да намеря такива преходни лайсни за кухненски плот
В баумакс вчера имаше само 2
В Маркита със сигурност ще има.

Общи условия

Активация на акаунт