Къде в Пловдив? - 72

• 68 341
  • 754
  •   2
Отговори
# 405
  • Пловдив
Чист и поддържан басейн с ограничен капацитет - Белащица на др. Енчев

# 406
И в Беркут в Брестник става според мъжа ми, ходиха с детето, но в делничен ден. Храната е малко скъпа, имало пици  Верди и скара.

# 407
Момичета трябва ми малко парче чиста коприна знаете ли къде продават (режат под 1м.) и колко в момента е цената?

# 408
Може ли да ми препоръчате  техник за съдомиялна  Praynig

# 409
  • о`майна лунна нощ е
0888/788-982
Държат сервиза до блока.52 в Тракия, но ходят по ремонти из целия град. Преди няколко месеца оправиха моята съдомиялна, без да се налага да я взимат при тях.
Ползвала съм ги за ремонт на сушилнята и пералнята също.

# 410
  • Пловдив
Наистина ли в Розариума не допускат кучета ? В целия парк ли ?
Не допускат в новоизградената детска част, а за кучета има оградена зона.

# 411
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, моля да ми препоръчате добър фризьор около Центъра и още нещо да питам, което е незнам дали мога да намеря нещо такова, е че ми се отчекна нокътя на кракъ и искам да отида на маникюристка или някой кожен лекар да го погледне ама незнам добър специалист и ако някой може да ми препоръча ще съм много благодарна Simple Smile
Аз имах врастнат нокът и ходих на медицински педикюр в студио за красота Леда, на ул. "Мария Луиза" в близост и от страната на църквата Св. Петка, под блока.

# 412
Спомням си, че преди време беше препоръчано ателие за боядисване на кожени изделия някъде около Тунела. Може ли малко ориентир къде по- точно се намира( какво има в близост или името на ателието) ? И още един въпрос: дали знае някой колко технологично време е необходимо за боядисването(кожена чанта е в моя случай)- ако сутринта я оставя, малко преди да им свърши раб. време дали има вероятност да е готова, т.е. на същия ден?

п.п. Стана повторение на въпроса в три поредни поста- нещо се омотах през телефона, а след промените във форума просто не откривам как да си изтрия ненужните постове/ или просто тази опция за изтриване я няма- което, ако е така, е тъпо/ и затова редактирах излишните публикации без никакъв текст.

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 17:00 от Rainbow Dust

# 413
0888/788-982
Държат сервиза до блока.52 в Тракия, но ходят по ремонти из целия град. Преди няколко месеца оправиха моята съдомиялна, без да се налага да я взимат при тях.

Аз също за перални, доволна съм. Бързо действат и не вземат скъпо.

# 414
Спомням си, че преди време беше препоръчано ателие за боядисване на кожени изделия някъде около Тунела. Може ли малко ориентир къде по- точно се намира( какво има в близост или името на ателието) ? И още един въпрос: дали знае някой колко технологично време е необходимо за боядисването(кожена чанта е в моя случай)- ако сутринта я оставя, малко преди да им свърши раб. време дали има вероятност да е готова, т.е. на същия ден?

п.п. Стана повторение на въпроса в три поредни поста- нещо се омотах през телефона, а след промените във форума просто не откривам как да си изтрия ненужните постове/ или просто тази опция за изтриване я няма- което, ако е така, е тъпо/ и затова редактирах излишните публикации без никакъв текст.

Вече го няма ателието до Тунела. Кожено яке съм боядисвала на ул. Ив. Вазов. Но не помня номера. Намира се близо до колелото на гарата. Павилион в двора на една къща.

# 415
tonynette, много благодаря, спести ми излишно ходене до там Hands V

# 416
Rainbow Dust, където и да я дадеш за боядисване ще отнеме поне три дни.

# 417
0888/788-982
Мерси, утре ще се обадя Simple Smile

# 418
  • София
Някой да знае дали в Пловдив има магазин , в който да продават колички на Britax?

# 419
Здравейте. Къде другаде освен Съливер на КАТ има избор на плоскости и могат да ги рязкроят и кантират?

Общи условия

Активация на акаунт