Къде в Пловдив? - 72

• 67 499
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.Пловдив
за разширението на зениците - в моите детски години, т.е. преди около двайсетина и моите неколкократно са разширявани за 10 дни.
Миналата година на дъщеря ми, беше на 4, също и ги разширяваха за 10 дни. При др Боева я водя.
проблем да разширяването лятото е светлината, с другото се оправяш някакси.

# 526
За притесненията си директно попитай Др Маринов-любезен е,човечен,ще ти отговори най-добре защо така е преценил.

Питам-къде в Пловдив-хотел,къща за гости,приемат гости с ( големи) кучета.За Его знам,но цените са височки.Имате ли идеи? Може и на ЛС,благодаря!

# 527
Знам, че хотел Авион приема с домашни любимци, може да се обадиш и да питаш на рецепция.
И това намерих, надявам се информацията да е актуална.
http://www.pets359.com/plovdiv/

# 528
  • Пловдив
Здравейте! Сигурно е коментирано, но отдавна ни съм следяла темата и имам доста за наваксване. Някой правил ли е микроблейдинг и от кого е доволен?

Миналата година си направих микроблейдинг при Деси от Цитмед  Peace Изключително съм доволна от резултата  Heart Eyes Ако искаш още инфо,питай каквото се сетиш  Wink

# 529
  • Пловдив
Моля ако някой знае от къде мога да купя грузински сувенир да пише, за сега намерих само грузински коняк Mr. Green

В руския м-н на малката  главната в сградата на бившата снежанка .

# 530
Трапезица, tonynette, smarfietka, благодаря ви за включването!
Ще потърся и второ мнение при някой друг от препоръчваните тук детски офталмолози. Все пак става въпрос само за определяне на диоптър между -1 и -1,50...

# 531
Това с разширяването на зениците не е ли вече неактуално? Изобщо не съм в течение, но ни предстои преглед при същия специалист. Някак си ми се иска да вярвам, че диагностиката е възможна и без разширяване.

# 532
Това с разширяването на зениците не е ли вече неактуално? Изобщо не съм в течение, но ни предстои преглед при същия специалист. Някак си ми се иска да вярвам, че диагностиката е възможна и без разширяване.

Явно разширяването на зениците си остава добър способ за точно определяне на диоптър, но цели 7 (или както споделиха други 10!) дни ... и на мен ми се струва остарял способ.
В Болница Луксор казаха, че слагат капки за разширяване на зениците един (!) час преди прегледа.

Разликата между подхода на двамата офталмолози е много голяма и затова ми е толкова трудно да преценя...

# 533
Да и на свекър му му правиха разширяване, точно час два да е траело. Не зная при кой лекар, той обикновено ходи в ДКЦ. После му казаха следобяд да почива и да не е на светло. На другия ден шофираше без проблем.

Някой скоро да е купувал злато? Имаме повод и искам да взема малко бижу 1-2 г, но си представям нещо до 100 лв. Отдавна не съм купувала, нито разглеждала на Отец Паисий.

# 534
В подлеза на Триминциум има магазин за бременни,другаде сега не мога да се сетя.

# 535
Момичета, къде в града мога да намеря такива изчистени розови свещи за кръщене?

# 536
  • о`майна лунна нощ е
Злато купувах последно към края на юли от ателие на "Отец Паисий". 1,68 гр. висулка ми излезна 124 лв. Преди това бях взела пак от същото място по-малка висулка, около 0,5 гр. за 50 лв.
Това е единият от собствениците на магазинчето - https://www.vesti.bg/analizi-i-komentari/lica/zlatnite-ryce-na-majstora-6032588 . По-често зад витрината са сина му - Оги или жена му.

# 537
Злато купуваме от Ситела Голд на ул. Отец Паисий 15.

# 538
  • Пловдив
Виждам коментирате офталмолози, аз бих желала да заведа детето на очен преглед преди училище.
При кого?
др Маринов и Боева или някой друг за профилактичен преглед.

В София съм я водила, сега нямам толкова време , но ми се иска да е също толкова в час лекарят  Blush

Тук съм я водила до Копчето на В. Априлов при една  жена, помня първото име само "Станка" , любезна беше (не прекалено обстойна и очните капки ги изписва на влизане), но...не като в очна клиника "ден"  Confused

# 539
  • Пловдив
Josefin, мога да препоръчам д-р Матушка Лесинска, има специализация детска офталмология. Кабинетът й е на Бунтовнишка, като работи и по ЗК. Последния път ми определя диоптъра без капки за разширяване на зениците. Апаратурата й е от съвсем ново поколение.

Общи условия

Активация на акаунт