Къде в Пловдив? - 72

• 67 429
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Къде да пробия ушите на дъщеря ми. За Тракия и д-р Титова, дано не греша, знам. Искам място с безупречна хигиена. Другото не ме интересува. Предполагам навсякъде работят еднакво. Трябва ли преварително записване.
Тракия, Поликлиниката, при д-р Должиков, безупречен. Племенницата не усети нищо от процедурата и си тръгнахме много доволни. Предварително си запазих час на регистратура.
И нашите ги пробихме при д-р Должиков като бяхме на 8месеца.Взе ми 15лв-обеци +пробиване(месец юни миналата година ).Не сме имали проблеми.

# 541
  • Пловдив
Josefin, мога да препоръчам д-р Матушка Лесинска, има специализация детска офталмология. Кабинетът й е на Бунтовнишка, като работи и по ЗК. Последния път ми определя диоптъра без капки за разширяване на зениците. Апаратурата й е от съвсем ново поколение.

благодаря много!  bouquet

А има ли в града изцяло детски офталмолози, които не преглеждат възрастни?

# 542
Моите деца са утре на профилактичен преглед в Луксор - http://www.luxorclinic.com/staff/dr-tomova
Много ми хареса отношението и вниманието на този доктор по друг случай
Клиниката е много добре и с професионално отношение, апаратурата от моя поглед /съвем лаишки в материята/ е на абсолютно ниво
Не знам какво повече може да се иска при профилактичен преглед

# 543
  • Пловдив
Благодаря, ще разгледам и Луксор.

+ като е за детето - да е детски офталмолог и да се е нагледал на случаи, да предразполага детето, да е свикнал с деца (като е детски специалист се предполага, че е)

Защото точно ние бяхме пример в голяма болница за случай, който са нямали 20 години. И понеже съм се напатила, за най-елементарен преглед ме интересува малко повече от средното.

# 544
Здравейте,

някой питаше за магазин за бременни - в Халите на вторият етаж съм виждала, като влезеш в дясно и накрая като минеш всички други магазини, пак в дясно се пада.. ама как го обясних и аз  ooooh!.. не знам дали още го има обаче.. Peace Peace

# 545
От къде да купя стайни термометри?  Embarassed

# 546
В аптеките продават и стайни термометри.

# 547
От къде в Кичука около Кауфланд мога да купя преходници от англ. за бг контакт ?
Преди взимах от една железария на ул. Богомил, но сега абсолютно нямам път натам.

# 548
За преглед на дете (и не само) препоръчвам д-р Минева. Беше най-добрият специалист в "Луксор", сега има кабинет в "Селена". Добро апаратура, професионализъм и страхотно отношение към пациента.

# 549
  • Пловдив
Скептична съм. Да, любезна е, добър специалист е, но такава огромна крачка назад в кариерата и.....Тя е много амбициозна и да зареже всичко заради кабинет в АГ болница. Там няма да може да оперира. Луксор имат най-добрата апаратура...... Не ми се връзва хич. Но за профилактика става. Все пак се е учила от най-добрия офталмолог в южна България.

# 550
Скептична съм. Да, любезна е, добър специалист е, но такава огромна крачка назад в кариерата и.....Тя е много амбициозна и да зареже всичко заради кабинет в АГ болница. Там няма да може да оперира. Луксор имат най-добрата апаратура...... Не ми се връзва хич. Но за профилактика става. Все пак се е учила от най-добрия офталмолог в южна България.
Мисля, че болднатото е най-важното за пациента. Не може да оперира в "Луксор", но може да оперира (и го прави) в други очни отделения. Апаратурата в кабинета ѝ не е толкова разнообразна, колкото в "Луксор" (все пак това е цяла очна клиника). Но разполага с апаратите за диагностика и лечение на заболяванията, които са неин ресор (пациенти с диабет, глаукома, деца, бременни), при това не по-малко добри. Сигурно е станало ясно, че познавам д-р Минева лично и знам, че за нея загубата на технологичния ресурс в "Луксор" не е приятен факт. Но знам също, че нито е изгонена, нито е напуснала, защото е станала по-лош и некачествен лекар. Понякога върху тези решения влияят и лични взаимоотношения, които не следва да вълнуват пациента при избора му на лекар.
Ако някой е решил да се довери на реномето на "Луксор", мога да препоръчам д-р Томова и д-р Стоянова.

# 551
  • Пловдив
Пациентите са над личните предпочитания. Лекар, който взима емоционални решения в ущърб на професионалното му развитие, ме кара да бъда внимателна с избора. Не я познавам добре. Ходила съм на профилактичен преглед в Луксор. Трудно си записах час, защото там често отсъстваше от работа. Не нося много редовно очилата, не се чувствам комфортно с тях. Ще търся друго мнение и предписание. Възможно е и просто да не мога да свикна.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 19:21 от dazel

# 552
Ще се отклоним прекалено от темата, но д-р Минева работи в "Луксор" 10 години. Може би за този период са се натрупали мотиви, които да я накарат да предпочете свой собствен път? А може би е начало на нещо ново? Тъй като познавам лично и д-р Тасков, знам, че той е също е стартирал от малък кабинет в Търговище. Няма да се учудя, ако д-р Минева основе своя собствена клиника след години. А записването на час за нея беше трудно не защото отсъстваше често, а защото нейният график беше запълнен месец напред. И върху това имам преки наблюдения....

# 553
От къде в Кичука около Кауфланд мога да купя преходници от англ. за бг контакт ?
Преди взимах от една железария на ул. Богомил, но сега абсолютно нямам път натам.
Проверете в Бриголаж,Практикер или магазин Рила.

# 554
Благодаря, Рила ми е много близко, а въобще не се сетих за там Blush Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт