Къде в Пловдив? - 72

• 67 438
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • гр.Пловдив
Здравейте! Сигурно е коментирано, но отдавна ни съм следяла темата и имам доста за наваксване. Някой правил ли е микроблейдинг и от кого е доволен?

# 511
  • Пловдив
Къде да пробия ушите на дъщеря ми. За Тракия и д-р Титова, дано не греша, знам. Искам място с безупречна хигиена. Другото не ме интересува. Предполагам навсякъде работят еднакво. Трябва ли преварително записване.

# 512
Дазел, на голямата ми дъщеря ги пробихме в Дома за красота и мода, на втория етаж, като се качваш по стълбите се падаше в ляво. Козметичката беше много любезна, стриктна хигиена. След пробиването ни даде един гел, който десетина дни мазахме дупките след почистването и нямахме никакви проблеми. Пробихме ги с медицински обици, които след около два месеца сменихме със златни.

# 513
  • Пловдив
Къде може да се премахнат брадавици/бенки?

# 514
  • Пловдив
Не знам как през телефона да пратя лично съобщение. tonynette как се казва козметичката. Да не отида при някоя друга. Сега е сезонът на отпуските......Може да ми пратиш ЛС. Благодаря ти за информацията.

# 515
  • Пловдив
Моля ако някой знае от къде мога да купя грузински сувенир да пише, за сега намерих само грузински коняк Mr. Green

# 516
  • Пловдив
Къде да пробия ушите на дъщеря ми. За Тракия и д-р Титова, дано не греша, знам. Искам място с безупречна хигиена. Другото не ме интересува. Предполагам навсякъде работят еднакво. Трябва ли преварително записване.
Тракия, Поликлиниката, при д-р Должиков, безупречен. Племенницата не усети нищо от процедурата и си тръгнахме много доволни. Предварително си запазих час на регистратура.

# 517
Къде може да се премахнат брадавици/бенки?
д-р Лукова в кожния диспансер.

Дазел, доста време мина и не съм запазила никакви координати на козметичката. Съжалявам за което. Сега идва ред на малката за обици и смятам пак там да я водя.

# 518
Здравейте
Къде в Пловдив има магазини за дрехи за бременни.
Открих една стара тема от 2007г но предполагам, че от тогава нещата са се променили.
Ще се радвам ако споделите.
Благодаря Ви

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 16:48 от maria i ivanova

# 519

Не, това не е достатъчно - важно е дупките да са на едно и също място и на двете уши
Важно е да са на точно определено място, където няма да се разширят - при мен едната е на грешно място и с годините /при носене на едни и същи обици на двете уши/ едната дупка е разширена петорно. Не мога да нося много хубави модели заради нескопосаността на някой преди 30 години.
За съжаление и на дъщеря ми едната дупка е на грешно място - при малка и нежна обица се вижда разликата отсега.

# 520
  • Пловдив
Това ми е другото притеснение, но аз умишлено не и пробих ушите, когато беше много малка. Сега се надявам да ги уцелят равномерно. Моите уши са пробивани старомодно, с игла в болница при абсолютна стерилност, и съм с перфекно разположени и симетрични дупки. Но аз бях доста голяма, когато се подложих на това. Съмнявам се, че днес някой пробива уши по този начин.......

# 521
Имам един въпрос, за който съм убедена, че не тук му е мястото, но не зная къде другаде да го задам в момента.
Във форума срещнах много препоръки за офталмолога д-р Маринов от Фихелп. Та той днес е назначил разширяване на зениците в продължение на СЕДЕМ дни. Това много ме изненада, аз за такова продължително разширяване не съм чувала до сега и не съм била подлагана, макар да нося очила от много години.
Моля, ако някоя от вас, дами, има личен опит с посещения при този лекар да сподели.
Притеснявам се какво ще прави това дете цяла седмица?! Не може да чете, не може да гледа телевизия, не може да рисува ... До колкото си спомням с разширени зеници се чувстваш много некомфортно дори когато вървиш навън.

# 522
Тракия, Поликлиниката, при д-р Должиков, безупречен. Племенницата не усети нищо от процедурата и си тръгнахме много доволни. Предварително си запазих час на регистратура.

И аз съм доволна от д-р Должиков.

Титова в никакъв случай! Naughty
Тя ми проби преди 20 години първия път ушите, едното го дупчи 2 пъти и пак стана крива дупката. Впоследствие така се разшири Shocked, че...,  хем не съм носила тежки обеци. Може би се сляха двете дупки, обаче в крайна сметка ми се разкъса ухото и ходих да ми го шият. Cry Cry Cry
Тази година отидох при д-р Должиков, даже и без час, проби ми само едното, шитото ухо и сега всичко ми е наред.
Той проби и на дъщеря ми, беше на 4 години, много са ѝ правилни и симетрични дупките.

# 523
Мога ли да намеря все още хубави кайсии някъде ?

# 524
Имам един въпрос, за който съм убедена, че не тук му е мястото, но не зная къде другаде да го задам в момента.
Във форума срещнах много препоръки за офталмолога д-р Маринов от Фихелп. Та той днес е назначил разширяване на зениците в продължение на СЕДЕМ дни. Това много ме изненада, аз за такова продължително разширяване не съм чувала до сега и не съм била подлагана, макар да нося очила от много години.
Моля, ако някоя от вас, дами, има личен опит с посещения при този лекар да сподели.
Притеснявам се какво ще прави това дете цяла седмица?! Не може да чете, не може да гледа телевизия, не може да рисува ... До колкото си спомням с разширени зеници се чувстваш много некомфортно дори когато вървиш навън.
На мен ми бяха предписали такова лечение през студентските ми години. Бях се претоварила от четене една сесия и направих някакъв спазъм на очите. Четях главно вечер и при не много добра светлина. Помогна ми, но тогава след като мина лечението ми предписаха очила, които дълги години ползвах при четене. Сега вече не.

Общи условия

Активация на акаунт