Къде в Пловдив? - 72

• 66 789
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Къде в пловдив мога да намеря такива преходни лайсни за кухненски плот
В баумакс вчера имаше само 2
Ще проверя и в бриколажа,но се надявам да ми кажете и други места
Магазин Рила или Практикер.

# 646
Оребрен чугунен тиган  за грил-няма такава пушилка,просто.Плътна слоеста облачност в цялата кухня.Никога не бих повторила.Ако керамичните не са така,моля споделете отзиви.

Вярно ли е,че са нахвърляли отрова за кучетата на Бунарджика?  Къде наблизо до Пловдив мога да пусна голямо куче да потича свободно ,без да се накачи с кърлежи ?

# 647
Оребрен чугунен тиган  за грил-няма такава пушилка,просто.Плътна слоеста облачност в цялата кухня.Никога не бих повторила.Ако керамичните не са така,моля споделете отзиви.

Вярно ли е,че са нахвърляли отрова за кучетата на Бунарджика?  Къде наблизо до Пловдив мога да пусна голямо куче да потича свободно ,без да се накачи с кърлежи ?

А огражденията, пригодени за тази цел ? Иначе свободно пуснато по улици и паркове и опасно , кучето ти може да е добро, но не знаеш на какво може да попадне - примерно : бяга засилено и радостно и иска да подуши друго куче, което е на повод , а онова се окаже агресивно/или от страх  и го захапе ...  А и има много хора, които се страхуват от големи кучета ... особено бабите , и като почнат да мятат тоя бастун , но ги разбирам женичките

# 648
  • Пловдив
Много често и в огражденията за кучета се среща нахвърляна отрова.

# 649
Скрит текст:
Огражденията са толкова мръсни,пълни с изпражнения,клечки и камъни,че не е възможно  да се използват по предназначение.Първоначалния замисъл може да е бил добър,но явно за нищо не сме Sad
Откакто се качвам с кучето,по една торба боклуци мъкна от тепетата на връщане,не е за вярване .

А на Бунарджика,дори и на къс повод,винаги има риск да налапа боклук/отрова.

И аз се движа по улиците ,и на мен не ми е приятно да настъпвам кучешки мръсотии  или агресивни животни да ми досаждат.Разбирам другите и не причинявам никому това,което за мен е неприятно.
Съобразявам се с околните,ясно ми е,че никой не е длъжен да харесва кучета,искам да го водя и пускам свободно,където няма да пречи на никого.
Има ли такова място около Пловдив ?

# 650
Дами, препоръчайте ми салон за кола маска на триъгълника за утре. Да работят чисто и да не са с наклонности към садизъм. Моята козметичка е в отпуск, а аз заминавам на море в събота и мн спешно ми трябва.

# 651
Оребрен чугунен тиган  за грил-няма такава пушилка,просто.Плътна слоеста облачност в цялата кухня.Никога не бих повторила.Ако керамичните не са така,моля споделете отзиви.
Керамичните не са така - кухнята ми е бокс в хола не съм забелязала такъв проблем. Наскоро смених стария, който беше с "незалепващо" покритие купуван от Метро с такъв с керамично покритие, купен он лайн от еМаг. Доволна съм - приготвям предимно пържоли и кюфтета на него.

# 652
  • Пловдив
Дами, препоръчайте ми салон за кола маска на триъгълника за утре. Да работят чисто и да не са с наклонности към садизъм. Моята козметичка е в отпуск, а аз заминавам на море в събота и мн спешно ми трябва.

Скрит текст:
Пепи 0888785467
преди беше в Наоми зад Фейсис, сега знам че е някъде в Тракия срещу Галакси, но започнах да ходя на лазер и не мога да ти кажа в кой точно блок се пада салона

# 653
В Тракия има ли спешен кабинет?

# 654
  • Пловдив
Стоматологичен,денонощен-да.Друг-не.

# 655
Стоматологичен,денонощен-да.Друг-не.
Денонощна детска поликлиника Пловдимед /които бяха в Транспортна/ от няколко месеца вече са в SPS.

# 656
  • гр.Пловдив
Влизам с мноого шантав и странен въпрос.
Моя позната ще преподава в ТУ няколко месеца. Наели са и хотел на майната си, а жената е на възраст с куп болежки. За час или два почивка докато стигне и трябва да се връща. Иска да може да разчита на някоя стая в района, когато и се наложи за час-два да си почине и освежи. Та сещате ли се за такова животно на около 5-10мин от техническия?

# 657
Влизам с мноого шантав и странен въпрос.
Моя позната ще преподава в ТУ няколко месеца. Наели са и хотел на майната си, а жената е на възраст с куп болежки. За час или два почивка докато стигне и трябва да се връща. Иска да може да разчита на някоя стая в района, когато и се наложи за час-два да си почине и освежи. Та сещате ли се за такова животно на около 5-10мин от техническия?

мисля, че всеки хотел дава стаи за почивка - 2-3 часа

# 658
  • о`майна лунна нощ е
Във всеки ВУЗ има стая на преподавателите. Обикновено, оборудвана с кафемашина, диван, бюра ... За освежаване няма да става, но все пак е място за почивка.

# 659
  • plovdiv
Къде в Пловдив могат да ми сменят батерия на Айфон?

Общи условия

Активация на акаунт