Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 536
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Toch,
В Мемориал не можеш да избираш лекар. Обикновено за една стимулация минаваш през няколко прегледа в различните дни при различни лекари. Следобед лекарите се събират и обсъждат. Проф не преглежда.

# 616
Често професорката е на първоначалния.

# 617
Момичета, когато трябва на 2 ден да отидете за стимулация, как процедирате? Пишете еmail на Севда или Елис по телефона ли звъните, съобщение ли пращате? Става въпрос за Мемориал.

Аз бях на пач протокол предишния месец и ми искаха fsh и естрадиол на първи ден от цикъла. Като ги изпратих на Севда на имейл д-р Емре беше поискал и ехографски преглед за броя на антралните. Едва след потвърждението на Севда за час тръгнахме вечерта. Предходния месец ги бях информирала, че започвам лепенките.

# 618
Някой правил ли е икси на естествен цикъл в Истанбул?

# 619
Toch,
В Мемориал не можеш да избираш лекар. Обикновено за една стимулация минаваш през няколко прегледа в различните дни при различни лекари. Следобед лекарите се събират и обсъждат. Проф не преглежда.

И при мен беше така

# 620
Много ви благодаря! Simple Smile Да видим какъв ще бъде късмета ми Simple Smile

# 621
Дано в темата ни има повече такива истории, като твоята m.e.m. 27! Действа ми толкова мотивиращо!
Dorito, имах възможността, да се запозная с теб, ти  си прекрасен човек и нещата няма как да не се получат при теб!
Bebka 2017, на мен не са ми казали да измервам антрални фоликули, само хормони искаха.
Така като чета, повечето имате някаква подготовка от предния месец. На мен нищо не ми предписаха нито противозачатъчни нито лепенки, дали не беше редно и аз да вземам нещо...

# 622
Как се стига от спирка на метрото Осман бей до Мемориал?

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 20:26 от Анонимен

# 623
green tree благодаря ти за топлите думи и хубавите пожелания за мен също бе удоволствие да се видим и запознаем пожелавам ти от сърце успешна процедура здрави яйцеклетки много ембриони и накрая ЕДНО МАЛКО АНГЕЛЧЕ на всички останали пожелавам успех и сбъдване на голямата мечта:kissing_heart:Kissing Heart

# 624
Относно ЗЕТ - на мен предварително ми бяха казали какви лекарства да си купя. Искаха да пратя на мейл резултати от хормони на първи ден + брой и големина на антралните фоликули. Изпратих им тази информация и те ми казаха как да си взимам лекарствата. По мое желание имах един преглед при тях (те ми казаха на кой ден, не помня вече) и в деня на самия трансфер не са ми взимали кръв за хормони.

Герда, от Осман бей е много далече пеша до болницата, може би около час вървене (мое темпо поне). За транспорт не знам, но с такси не би трябвало да излезе повече от 10 лири. Ние винаги си пускахме GPS като се качим на такси, за да не ни завърти три пъти, докато ни закара (случи ни се веднъж и от тогава GPS всеки път) Simple Smile

Да попитам момичетата на Кринон - вече съм в края на третия месец, остава ми още около седмица да слагам Кринон, но от няколко дни ми е ужасно трудно - едва успявам да вкарам апликатора, дори не успявам до край. Сякаш нещо пречи, сякас съм като...подпухнала...Нормално ли е или да се притеснявам и да пиша на Севда, как мислите?

# 625
Дано в темата ни има повече такива истории, като твоята m.e.m. 27! Действа ми толкова мотивиращо!
Dorito, имах възможността, да се запозная с теб, ти  си прекрасен човек и нещата няма как да не се получат при теб!
Bebka 2017, на мен не са ми казали да измервам антрални фоликули, само хормони искаха.
Така като чета, повечето имате някаква подготовка от предния месец. На мен нищо не ми предписаха нито противозачатъчни нито лепенки, дали не беше редно и аз да вземам нещо...

При мен антралните ги искаха след резултатите, може би нещо не са били много ок и за да са сигурни. Бях на пач протокол заради намален резерв. Не се притеснявай стратегията за опита се обсъжда на първичния преглед. Всеки е с различни проблеми и лечението е индивидуално. Запознах се с момиче, което също не е имало предварителна подготовка така, че споко.

Jessy не съм имала този проблем с гела. Може би ако не Севда можеш да питаш лекаря, който те следи тук.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 22:18 от Bebka2017

# 626
Здравейте  ! Записвам се в темата .Предстои ни стартиране на стимулация( надявам се последната такава).Пожелавам успех  и късмет на всички.Simple Smile

# 627
Момичета какво е вашето мнение за боядисването на коса по време на бременост?

# 628
Момичета какво е вашето мнение за боядисването на коса по време на бременост?

Амонякът е изключително вреден. Не се боядисвай. Или в наложителен случай използвай безамонячна боя. Аз не бих рискувала дори с нея.

# 629
И з за това питам защото ми се налага да ходим на кръщене иначш знам че е вреден амоняка,може да си помисля за безамонячна.

Общи условия

Активация на акаунт