Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 589
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Да попитам и още нещо как са нещата пид там как се плаща отделно  ли е на ембрион или като цяло пид

# 481
Отделно за всеки ембрион се плаща. Последно беше 295 долара на ембрион.

# 482
Отделно за всеки ембрион се плаща. Последно беше 295 долара на ембрион.

Това е цената за ПИД за един ембрион, която платих юли месец.

# 483
Може ли да споделите някакви впечатления за д-р Шахин?

# 484
  • Бургас
Моята стимулация през 2015 г.  беше при него , мисля  и втората да бъде при него живот и здраве.Много кадърен млад лекар , не подценявам останалите разбира се. От първичния преглед той ме пое и до края бях при него, имах само един преглед при друг доктор трансфер а ми  го прави д-р Аилин Пелин.

# 485
  • София
Момичета, следя ви и се надявам да не стигам до варианта ин витро в Истанбул. Ако неуспехите тук /в България/ продължават за мен - това ще е следващата стъпка. Нямам време за губене. Та...на какво се дължи успехът според вас на процедурите в Турция? Чета за жени, които имат изчерпан яйчников резерв, лоша спермограма и други проблеми с над 5,7 опита и изведнъж чудото се случва /в Турция/?!?

# 486
Разполагат с най -модерната апаратура. Като се започне с тази за снимане на HSG и се стигне до видеозоните и ембриографите им. Заедно със САЩ започнаха първи да прилагат най - новите методи за ПИД - NGS и Митоскор, което изстрелва успеваемостта на 1 ембрион до 80-90%. Лекарите работят  по 6, 7 дена в седмицата, като повечето от тях са специализирали в чужбина, и имат десетилетия опит зад гърба си. Става въпрос за едно изключително ниво на професионализъм, от което България е много далеч.

# 487
Разполагат с най -модерната апаратура. Като се започне с тази за снимане на HSG и се стигне до видеозоните и ембриографите им. Заедно със САЩ започнаха първи да прилагат най - новите методи за ПИД - NGS и Митоскор, което изстрелва успеваемостта на 1 ембрион до 80-90%. Лекарите работят  по 6, 7 дена в седмицата, като повечето от тях са специализирали в чужбина, и имат десетилетия опит зад гърба си. Става въпрос за едно изключително ниво на професионализъм, от което България е много далеч.
+ 1 Simple Smile
Искрено ти пожелавам успех Шуша, дано още тук успееш да осъществиш своята мечта, но не мисли, че ако стигнеш до Турция е лош вариант. Мога на 100% да те уверя, че ще останеш много приятно изненадана в много неща ... Най- вече ще усетиш колко е различно нивото наистина, и ще разбереш какво е да попаднеш на правилното място.
Успех пожелавам !

# 488
Д-р Шахин ме преглежда два пъти по време на стимулациите. Впечатленията ми са много добри. Като цяло мисля, че всички лекари са изключителни професионалисти. Не съм избирала при кой да бъда и не съм сигурна дали има такава възможност. Нямах и предпочитания, защото всички са на топ ниво, а и определено си личи че работят в екип.

# 489
Здравейте момичета,

имали някоя от вас от София, която да може да помогне с Progestan ампули. Трябват ми за утре най-късно до 17ч.

Ще съм много благодарна ако някой може да помогне.

Хубав ден

# 490
Здравейте момичета,

имали някоя от вас от София, която да може да помогне с Progestan ампули. Трябват ми за утре най-късно до 17ч.

Ще съм много благодарна ако някой може да помогне.

Хубав ден
Здравей, може ли да ми пишеш на лично. Нещо не мога да ти пиша. Новата версия още ми е трудна. Имам протестан и съм от София. Ще ти дам.

# 491
Здравейте, на мен ми предстои след месец да ида за стимулация в Мемориал.
Може ли да ми кажете какво да очаквам? Тези инжекции болезнени ли са? Дават ли някакво отражение върху тялото? Процедурата по вземане на яйцеклетки болезнена ли е също по инсеменацията?
Много ми е притеснено и малко яснота какво да очаквам в тези 15 дни ще е от полза. Благодаря предварително!

# 492
Здравей Semana.Няма нищо страшно и болезнено.относно инжекциите се бият в комера и изобщо не боли.при ваденето на яйцеклетките си под упойка която е много лека и мн бързо се възтановяваш.за инсеминация не знам но там няма нищо страшно,с една спринцовка ти вкарват материала.бъди много спокоина в Мемориал всички доктори са много внимателни и няма от къде да дойде тази болка.Аз се чувствах сигурна и много спокоина благодарение на професионализма на целия екип.пожелавам ти успех и след три седмици да се похвалиш с положителен резултат.

# 493
Относно инжекциите не са болезнени, бият се подкожно. В един момент биех по три на ден. Странични ефекти не усетих, освен подуване на корема, което по-късно отшумя. Пункцията мина много добре, упойката ме държа много малко и си бях много свежа веднага след това, в Бг след пункция спях по цял ден. Успех, стискам ти палци!

# 494
  • Бургас
Отпусни се и прекарайте 15 невероятни дни .За мен това бяха най-хубавите дни прекарани с прекрасни приятели , вкусна храна , приятни разходки .Починахме си с моя мъж 17 дни много добре.Лекарите там си знаят работата не се притеснявай. Насладете се на Истанбул ! Аз с нетърпение чакам втори дубъл знам че няма да е същото , защото вече ще сме с малката но съм сигурна , че пак ще си изкараме добре.

Общи условия

Активация на акаунт