Ваканцията в пълна сила, и кой след второ се класира(3.07-9.07.2017)

• 97 883
  • 721
  •   1
Отговори
# 225

Потресаващ бал за "предприемачите" ...

1040 Предприемачески науки  мин.бал 44 , макс.бал 123.5.

# 226
  • гр.София
При моята дъщеря няма преместване на по-горно желание, за съжаление. Има леко разочарование, тъй като ако  беше минала напред щеше да учи в най-желаното училище, но.......Сега е 35 СУ , НЕ/РЕ/МАТ с бал 438. Надявам се, че ще  има статистика скоро. Честито на преместилите се напред в желанията деца.

# 227
  • София

Не знам за Вас, но според мен тези минимални балове ми изглеждат ниски на фона на останалите големи градове.

# 228
  • гр.Варна
Няма мърдане и при моя синковец.Хуманитарна гимназия Варна с БЕЛ и Англ.език.Утре отивам да го запиша и после да се напия.

# 229
Не знам за Вас, но според мен тези минимални балове ми изглеждат ниски на фона на останалите големи градове.
С колко други статистики за баловете на второ класиране ги сравни?

# 230
  • София
С колко други статистики за баловете на второ класиране ги сравни?

С тези от 1-вото класиране. Освен да се окаже, че и в другите градове ще паднат съществено баловете ...

# 231
Второ класиране съвпада с първо Simple Smile (първо желание беше ИЕ+АЕ в 164ГПИЕ) Остава си на второто желание (2АЕГ АЕ+ИЕ+М)... веднага след като подадохме заявлението за второ класиране заяви, че не иска да мърда напред, много харесал училището. В момента е довоооолен!

# 232
Второ класиране съвпада с първо Simple Smile (първо желание беше ИЕ+АЕ в 164ГПИЕ) Остава си на второто желание (2АЕГ АЕ+ИЕ+М)... веднага след като подадохме заявлението за второ класиране заяви, че не иска да мърда напред, много харесал училището. В момента е довоооолен!
ИЕ+АЕ = АЕ+ИЕ
Нали знаеш, че като размениш местата на събираемите, сборът не се променя?  Grinning

# 233
  • Бг-мама
Честито на успелите! Останалите вярвайте , че това е било най-доброто за детето и така е трябвало да стане! Hug bouquet

# 234
  • София
Две позиции напред, 2 точки разлика. Момче, 22 училище, АЕ/ИЕ.

# 235
  • София
Ние не сме мръднали.

# 236
И моят младеж си е на същото място - Испанската с профил ИЕ/ФЕ. Вторият език, макар да не е точно предпочитаният, се преглъща лесно, важно е, че ще се запише в желаното от него училище. А за мен най-важното е, че сагата "кандидатстване след 7 клас" свършва най-накрая!  newsm44
Пожелавам късмет на всички деца и много успехи!Стискам палци на онези, които имат смелост и издръжливост да чакат трето класиране и дано да ги приемат в желаните училища! Peace

# 237
Честито на всички приети деца, желая им да сбъднат мечтите си, независимо дали са приети в желаното училище, нека мечтите ги следват навсякъде.
Може ли да ми разясните малко за третото класиране. Може би няма да стигнем до там, но девойката ми иска да се пробва. Благодаря

# 238
Може ли да ми разясните малко за третото класиране. Може би няма да стигнем до там, но девойката ми иска да се пробва. Благодаря
Третото е като първото, но се кандидатства само за обявените свободни места. Мястото от второ класиране не се пази.

# 239
  • София
Третото е като първото, но се кандидатства само за обявените свободни места. Мястото от второ класиране не се пази.
... а и забелязах, че никъде не се обявява статистика за мин.бал за трето и четвърто класиране, така че реално не може да се разбере къде с какъв бал са били приети през миналите, а вероятно и през тази година.

Общи условия

Активация на акаунт