Ваканцията в пълна сила, и кой след второ се класира(3.07-9.07.2017)

• 98 014
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
И ние сме вече записани и очакваме второто си класиране с нескрит интерес Simple Smile
Много смешно ....

# 76
И ние сме вече записани и очакваме второто си класиране с нескрит интерес Simple Smile
Много смешно ....
Не е смешно. В класът на синът са записани само 3 момчета , и се надяват след второ класиране да се увеличат.

# 77
  • София
Много смешно ....

Имаме познати деца и се интересуваме и за тях.

# 78
Много смешно ....
Надявай се системата да отчете, че сте записани, защото ако не сте подали заявление за второ класиране, някое дете ще ви вземе мястото и ще се наложи да чакате и трето. И хич няма да ви е смешно.  Mr. Green

# 79
Uprising, не се разбира като за други деца, а като за собственото.

# 80
Много смешно ....
Имаме познати деца и се интересуваме и за тях.
Това "си" не означава "на други", а "наше"  newsm78 поне дотолкова български мисля, че знам, нищо че съм по-скоро математик, а не филолог...

# 81
  • София
Ето за това говорене в първо лице множествено число ставаше дума преди време.  Grinning
Беше донякъде обяснимо, а за някои - (вероятно) трогателно - някъде докъм края на кърмаческия период.  Wink Peace

# 82
Ето за това говорене в първо лице множествено число ставаше дума преди време.  Grinning
Беше донякъде обяснимо, а за някои - (вероятно) трогателно - някъде докъм края на кърмаческия период.  Wink Peace
В случая даже не е някоя умилена мама, а е татко, говорещ в първи род множествено число за приятелски (даже не "приятелски", а "познати") деца  newsm78

# 83
  • София
Извинявам се и си посипвам главата с пепел. Грешно съм използвал "си". Редактирал съм си и поста.

# 84
Мисля, че се опита да оригиналничиш и сега замиташ следите под килима. Късно е. Цитиран си няколко пъти.

# 85
Когато се чувстваш богоизбран и детето ти е прието в наѝ-желаното училище е много забавно да остроумничиш и да опъваш още повече нервите на притеснените майки-орлици.

# 86
Off topic:
Скрит текст:
В случая даже не е някоя умилена мама, а е татко, говорещ в първи род множествено число за приятелски (даже не "приятелски", а "познати") деца  newsm78
Първи род мъжки ли е или женски? За едни познати деца питам Simple Smile

# 87
  • София
В този форум отношението към мъжете е по-критично.

# 88
В този форум отношението към мъжете е по-критично.

Пробвай във форума беге татко (нали и такъв се беше появил), може да е обратното  Laughing

# 89
  • София
Стиснати палци за всички, които чакат второ класиране! Peace

Общи условия

Активация на акаунт