Аватарни игри 40

• 25 421
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз имам идея и една картинка Остават другите.
Грийни ако имаш картинките дай ги аз ще ти ги сглобя както пожелаеш.

# 392
Нямам, Захарче. Не съм и търсила. Но ти благодаря за предложението! Blush

# 393
Грийни, ако тази случайно ти харесва, може да я вземеш за участие.Flowers Hibiscus

П.с. Как се центрира с новата версия???

# 394
  • В полите на Пирин планина
Може би с 8-та иконка. Hands Plus1 Има падащо меню.

Аз пък изпитвам трудност при оформяне на аватара в профила. Даже този, с който съм в момента, т. като беше с прозрачна основа, в png формат при поставянето се затъмняваше и се наложи да го поправя върху бяла основа, за да не се загрозява. Липсва ми емотикона с човечето, което мисли и / или се сърби по главата. Mr. Green

# 395
ВИПче, много ти благодаря! Взимам я. Може ли, обаче да сложим друг аватар? Blush
Например този? Но ще ми трябва помощ при изрязването.

# 396
Я да видим сега Rolling Eyes

Грийни

Лейди, там е.Yum
100 пъти предпочитам да си ги качвам на друго място и после да копирам линкове...

# 397
Чуднооо!
Много ти благодаря, Випче! Kissing Heart

# 398
Здравейте, момичета!
Ще ме приемете ли отново? Simple Smile

След близо 2 месеца най-после съм отново с лаптоп.
Днес ще си сваля някои програми и се надявам да се включа в следващата игра.
Имам питане обаче. Сега с новата версия и аватара и подписа ли се качват директно от компютър, т.е без сайт за прикачване?
И друго как се казваше тази онлайн програма , с която се правят сенки на картинките?

# 399
Съншайннн, ама ние не сме те пускали, че да те приемаме обратно. Hug Hug
Можеш да качваш аватара и подписа направо от компа, но можеш да караш и по стария начин. Peace
Не знам за коя програмка питаш в момента... Rolling Eyes Те май всички програмки имат тази опция/

# 400
  • in Wonderland
На първа страница в общия пост има облайн програми за обработка на снимки, виж дали не е някоя от тях.

# 401
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Имам вече 4 комбинации за междинната.Всички са много красиви.Този път вота ще е много труден.Аз моята може и да не я пусна..........Направо бледнее.

# 402
  • София
Как така няма да я пускаш? Пускай я! "Колкото повече, толкова повече", е казал Мечо Пух. Simple Smile

# 403
  • В полите на Пирин планина
Захарче, не може така да не участваш. Всяка комбинация си има чар. Hands V

# 404
  • София
Ако няма да пускаш твоята и аз ще се откажа пък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт