Аватарни игри 40

• 25 394
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честито Диди!Честито и на всички на стълбичката и благодаря за моето място.

# 556
  • Once there was a Hushpuppy...
Честито на Диди! bouquet
и на останалите момичета bouquet bouquet

# 557
Аз съм тук, момичета!

Чета ви редовно от телефона, но с тази отвратителна нова версия нямам желание да играя.
Дори сега не съм с комбинация.
Може би по-нататък ще свикна.

А вие творите големи красоти.
Диди, Честита победа!

# 558
  • in Wonderland
O, мн благодаря!!! Цял ден се чудя какво да измисля за игра и нищо интересно не ми хрумна, но все пак, новата тема е:
Покажи ми ......
Всеки да си довърши изреченинето както му харесва- дали ще е природа, местност, град, държава, мъж, дете, изкуство, феномен и т.н и т.н. Надявам се да ви хареса, имате широко поле на изява, дано се включат повече участници. За сега срока си е до неделя, в понеделник ще играем, ако се съберем повече участници. Ако все още сте отпускарски настроени, ще удължим!

Аз и тук да споделя, че вече ще имам повече свободно време, тъй като сме в очакване, декември здраве и живот ще имаме бебче и от този месец вече съм в болниче, надявам се да съм доста по серизона в игрите SmileySmileySmiley

Новата версия като цяло ми понася, не ме дразни, ноо явно, че не е донаправена ли, какво ли, това е проблем с форматирането на текста, а и резването на аватарите не ми е ок, но ще се свикне, няма как.

Приятно творене, аз трябва да се стегна  и да спретна нещо по междинната.

# 559
  • Once there was a Hushpuppy...
Диди, много хубава темата Peace

И честита втора бременност, леко да ти е до края Hug Peace

# 560
  • Вестерос
Честито Диди, хубава тема Hug

# 561
ДиДи, честита победа! И тук да кажа, честита радост, дано да имаш лека и безпроблемна бременност!

Благодаря ви, че и мен сте наредили сред останалите красоти Gift Heart

Аз взех да посвиквам с новата версия на форума, но определено ми липсват някои емотиконки Wink

# 562
Еее, Дидиии, много, много хубава новина!
Щастливо бременеене! Heartbeat

И на мен ми е зор с тази нова версия - сега имам проблем с аватара, качвам го през новата версия и нали ми дава поле да го разширявам - е, да де, ама не ще да се разпъва до максимално допустимите размери...та ходя в старата да го сменям и така. Зор.
Иконките и на мен ми липсват...аха да искам да сложа и почвам да се чудя коя точно и къде се намира.
И бутона за отговор не ми харесва къде е позициониран. Абе, гадна нова версия, ама няма да ѝ се даваме я!

# 563
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И тук да ти честитя Диди.Лека бременност до финала.Flowers HibiscusТемата ми харесва.Малко се поприкава с тази от паралелния.Blush

# 564
  • В полите на Пирин планина
ДиДи, честита бременност! Много хубава новина. Успех! Two Hearts

# 565
  • В Космоса
Момичета, ако ви се чете пътеписа ми за Загражден: http://mantinela.blogspot.bg/2017/08/blog-post.html

# 566
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Диди,колко хубава новина! Честито! Лека бременност Two Hearts

# 567
Добро утро!Имайте прекрасен ден!Изживейте го пълноценно.. Глезете се..
Подхождайте с внимание към всичко, което ви заобикаля. Дарете любов и усмивка
Бъдете цветни, отворени към живота и посрещнете всичко, което ви е приготвил.. Живейте го!

# 568
Добро утро!
Захарче, пак страхотни неща постваш.Kissing Heart
Акаш, снощи го прочетох през тел. ... много красиви места.Nature High Brightness

# 569
Диди, пожелавам ти лека бременност със красив и пухкав финал! Heart Exl

Аз може ли да се включа в играта със стара комбинация, която си бях правила за мен и не е участвала в игри?

Общи условия

Активация на акаунт