Аватарни игри 40

• 25 408
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Акашче благодаря за виртуалната разходка Heart Exl
Момичета хайде да приключваме с междинната,а?Другата седмица в сряда пускам поста.Който иска да се включи има седмица на разположение.

# 571
  • В полите на Пирин планина
Акашче благодаря за виртуалната разходка Heart Exl
Момичета хайде да приключваме с междинната,а?Другата седмица в сряда пускам поста.Който иска да се включи има седмица на разположение.

Хайде! Flowers Hibiscus

Аз може ли да се включа в играта със стара комбинация, която си бях правила за мен и не е участвала в игри?[/i]

Можеш. Hands V

# 572
Покажи ми... Париж!

# 573
  • Once there was a Hushpuppy...
А, къде да върна на зад за картинка по допълнителната игра newsm78

# 574
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ето я Хъшче  Peace

# 575
  • in Wonderland
Добро утро!
Картинката за аватар лки трябва да е?? Или може и в подписа?

# 576
Където решиш Диди  Peace

# 577
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, Захарче Hug
Много ми допада. Със сигурност ще намеря време Peace
И на Акаша пътеписа ми се чете по-късно.

# 578
  • SF
Здравейте!
Диди, честито!
Комбинацията ти беше страхотна наистина! Щях да гласувам за нея, но не успях.
Нямам никакво време за форума. Само тази вечер ще мога да правя комбинация за Покажи ми. Още не съм решила какво да ви покажа.
И в сряда трябва да съм готова с другаа... Ох, мене ме няма, няма, пък като се появя, се оказва, че имам 3 дни за 2 комбинации.... Simple Smile Зор!

Ще мисля какво да показвам, но дано довечера да имам време. Утре пак ставам рано за работа. В неделя пак ставам рано, но за плаж! Simple Smile

# 579
Ето ме и мен.
Диди, по спомен, май ти имаше комбинация с подобни картинки (аватарът ми е много познат), надявам се да нямаш против да участвам така, но много си я харесах.Heartbeat

# 580
  • София
VIP, аз имам една комбинация с тази картинка за аватар - в играта с пианото участвах с нея. Но нямам нищо против да я ползваш картинката - твоята комбинация е съвсем различна. Flowers Cherry Blossom

# 581
Знам, че съм го виждала някъде този аватар и вече не помня къде...останала съм с впечатление, че от на Диди комбинация.
Мени, Hug

# 582
  • in Wonderland
Добро утро!

Аз ви показвам азиатско калиграфскo изкуство:

# 583
Добро утро Heart Exl
Уловете целувката на утрото,глътка от чистата му свежест…… и потънали в игри сред емоциите цветни, денят ви бъде най-незабравим …… така до вечерта …!Хубавите моменти са толкова кратки,че единственото, което можем да направим е да ги изживеем от сърце и докрай,нека ги уловим!

# 584
  • София

Покажи ми... Мистерия

Общи условия

Активация на акаунт