Туитър и Инстаграм са залети с тази снимка. И се чете само "Вай", "О май год"
Нашето момче стърчи над всички, естествено
Явно имат някакви такива сцени с официални дрехи, и Маша, и Кенан са така облечени на снимки от днес. Иначе рускините продължават да го причакват, сега сладкиши щели да му носят, на сценичния екип също- да ги подхранвали, особено Борко.
И на Мирка щели да изпратят по Боран сладкиши за подарък

Снимали са се на Дворцовия площад, пред Александрийския стълб. Изглеждал нереално красив, половината руски свят не е на себе си от радост, че го вижда в сърцето на Питер. Обясненията в любов са като порой. Ако екипът остане по - дълго време там, имам сериозни притеснения за психичното състояние на фенките.
Едни чакат да каже поне една дума на руски, други си представят, че може да се влюби в "девушку из России", трети бързат да ги върнат на земята - през цялото време така бил зает с работа, че даже не забелязвал девойките."Ах, Бергиии...😌 ну когда же ты приедешь в Питер...Я бы уже сидела под дверями...😄 как поклонницы Борана... Ну что делать, если бы это была Берги и Халит! Мы бы тоже покой потеряли!!!" - има и такива мечти.

А Мерием е обядвала спагети, вечеряла отново спагети, сега се чудят дали няма и да закуси спагети.

Тази снимка сме я виждали, но не и от толкова близо и с добро качество

, ама какво да се прави, лИбоФ

А тази е много красива- "Духът на гората", на едни испанци 

- може още да се желае
Много скришно
, че хич, ама хич не е по темата
- "Езически празник"

Аз като отворих линка и гласувах, Туба беше на първо място и затова се ядосах на турските анкети. А сега изобщо не мога да отворя анкетата. Сигурно защото съм гласувала днес.