1001 НОЩ - Binbir Gece/🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 263

• 41 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Много са готини всички, със смокинги, на фона на петербургски  красоти bowuu Grinning Туитър и Инстаграм са залети с тази снимка. И се чете само "Вай", "О май год" Joy
Нашето момче стърчи над всички, естествено Grinning Явно имат някакви такива сцени с официални дрехи, и Маша, и Кенан са така облечени на снимки от днес.

Иначе рускините продължават да го причакват, сега сладкиши щели да му носят, на сценичния екип също- да ги подхранвали, особено Борко. hahaha И на Мирка щели да изпратят по Боран сладкиши за подарък Laughing, ама диетични Joy Joy

Снимали са се на Дворцовия площад, пред Александрийския стълб. Изглеждал нереално красив, половината руски свят не е на себе си от радост, че го вижда в сърцето на Питер. Обясненията в любов са като порой. Ако екипът остане по -  дълго време там, имам сериозни притеснения за психичното състояние на фенките. Wink Едни чакат да каже поне една дума на руски, други си представят, че може да се влюби в "девушку из России", трети бързат да ги върнат на земята - през цялото време така бил зает с работа, че даже не забелязвал девойките.
"Ах, Бергиии...😌 ну когда же ты приедешь в Питер...Я бы уже сидела под дверями...😄 как поклонницы Борана...  Ну что делать, если бы это была Берги и Халит! Мы бы тоже покой потеряли!!!" - има и такива мечти. Heart Eyes
А Мерием е обядвала спагети, вечеряла отново спагети, сега се чудят дали няма и да закуси спагети. Laughing

Тази снимка сме я виждали, но не и от толкова близо и с добро качество

# 571
  • Горски извор
И сега какво  анем бабам  спинкат а мишлето  newsm78 Joy

# 572
Кики, мама и татко спят, а Малчо се чуди как може?!?! newsm78

(Последната ти снимка не се вижда - повтори линка).

Лу, руснаците няма ли да повторят поканата за изложбата на ВВ? newsm78
Или това събитие изцяло отпадна?  newsm78
Отношенията между Турция и Русия в момента май са подобрени...  newsm78

Тази снимка е от 2015 г. bowuu Халит така и не си купи слънчеви очила. Naughty
И сигурно яде спагети без сл. очила.... Naughty

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 23:10 от jupetrov7

# 573
"Ах, Бергиии...😌 ну когда же ты приедешь в Питер...Я бы уже сидела под дверями...😄 как поклонницы Борана...  Ну что делать, если бы это была Берги и Халит! Мы бы тоже покой потеряли!!!" - има и такива мечти. Heart Eyes
Лу, във връзка с тези мечти руските фенове имат и други ефектни идеи Laughing Щели да  пишат на Нуран и да и предложат да пренесе част от действието на VS в Русия Joy  И казват, че съвсем основателно било това Grinning- нали Ататюрк е получил подкрепа по време на войната за независимост от Съветска Русия. Като част от сценария предлагат полковник Джевдет /вече от турската армия/ да бъде изпратен на специална мисия в Русия, нали в Измир работата му вече била приключила hahaha А с него като медицинско осигуряване- главна сестра Азизе Laughing Готово, направиха половината сценарий за втори сезон и си осигуриха Халит и Берг  Laughing
Народът вярно полудява Simple Smile, ама какво да се прави, лИбоФ hahaha. Аз съм чувала и за други такива  фенове, на други актьори. Сега на Борко се случи, а той е и младичък и не е свикнал #Crazy Grinning.

И още нещо по повод снимката на Дворцовия площад, вече от гледна точка на героите в "Проницателния Реджай" Предположенията са, че никой от тайфата актьори  на снимката  няма да е полицай, а по-скоро и четиримата ще са от бандата на Реджай. И  ще приемат различни самоличности, включително и полицейски. Нещо като нашия Якуб Grinning Ще видим. Peace

Все се каня Джу, да ти отговоря за сакралната дата 14 септември. Simple Smile И аз периодично я срещам, и вече не само при хилеоните. Simple Smile Е, основно при тях, затова много не се вързвам- при тях ентусиазмът е в повече. Grinning Обаче пък и разузнаването им работи яко. Grinning Така че напълно е възможно от тях да изпадне първата новина за началото на сезона.  Grinning Но според мен тази дата- 14 септември е просто плод на някакви фенски изчисления и си я повтарят като мантра, белким се сбъдне. Grinning И затова и яз често я срещам.  Simple Smile  Не че имам против тогава да започне новия сезон, хич даже! Grinning

Сега слагам една снимка на Кара Фатма, пускам ви нощна музика и отивам да гледам "Нощите" Simple Smile

Музиката Simple Smile
Скрит текст:
 Друго ако не, от мен ще научите поне, че метълът не е само дум-дум Laughing  Е, аз ви подбирам  само балади Sunglasses А тази е много красива- "Духът на гората", на едни испанци Peace  Heart Eyes  
Хубава вечер и лека нощ! Hug

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 23:36 от oncee

# 574
Благодаря за среднощната  музика - чух една много приятна балада,
но защо да е хард рок?  newsm78
Не видях инфо за музикантите... Rolling Eyes

# 575
 Grinning

??

Ново....

[img width=600 height=450]https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/20280419_1519977588065680_1723977905097725255_o.jpg?oh=6b52d0682169147984238e8251d6961e&oe=5A087BE9[/img

Онче и Джу...... Мерием ви е прочела!.... Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 09:47 от vera17

# 576
Добро утро! Heart Eyes Heart Heart Eyes

Вчера - Халит в Лондон - без надписи

"Статья из румынского издания "VIAȚA cu aromă de CAFEA" / Жизнь с ароматом кофе" - "Бергюзар Корель: кофе, печенье и музыка".
Бергюзар Корель, одна из самых красивых и талантливых актрис Турции, известна в Румынии по сериалу "1001 ночь" (сериал, который имел успех не только в Турции, но и на Балканах, в странах арабского мира и даже в Латинской Америке). Замужем за известным турецким актером Халитом Эргенчем ( ее партнер по сериалу 1001 ночь и султан Сулейман в сериале "Великолепный век"). Два года назад актриса исполнила свою мечту и открыла собственную кофейню Not Just Coffee.
Кофейня очень маленькая, но изящная, к тому же отличается особенным вкусом кофе и печенья, которое готовится по собственным рецептам актрисы. Бергюзар ханым уделяла много времени своему увлечению, пока не начались съемки исторического сериала "Vatanim Sensin" (через 10 лет после первого совместного проекта, актриса снимается вместе с мужем). Еще одна страсть актрисы - это пение! Она провела немало времени в студии звукозаписи, чтобы выпустить альбом, содержащий 12 песен, написанных известной турецкой певицей и композитором Сезен Аксу. Но самое волнующее, что причина, по которой Бергюзар приняла этот вызов, является благотворительной. Все средства от продажи музыкального альбома пошли на лечение детей."

Много съм любопитна за крайния резултат от съвместната работа на Мерием, Кенан, Халук Билгинер. Разбирам, че има фенки на Халит и на Кенан, които не харесват Мерием. Но това няма никакво значение, защото тя три години снима с Халит, а сега - филм с Кенан. Факт, не е шега, нали?! Както не е шега, че и Халит, и Кенан съвсем съзнателно са приели Мерием за партньорка. Даже и да не я харесвам, бих се замислила за този техен избор и преценка. Wink

Успешен ден и благодаря за всичко споделено! Hug Hug

Скрит текст:

# 577
  • Горски извор
Дубрутру  Hug Hug ами те може и към нас да дойдат на обмяна на опит при нашите баш комити Joy Joy

Ончита може нали Joy

https://www.facebook.com/BerguzarHalitFan/videos/1779273372112857/

Hug Hug Hug Hug Hug

# 578
 Grinning

Берг включена в анкетата " 100 най-красиви на света -2017 "

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 10:09 от vera17

# 579
  • Горски извор
Тя е първа и последна други нямаааааааа Hug Hug Hug
ето нагледно

ако някой има против да ми се обади smile3508

# 580
Добър ден, момичета! HugAnimal BearAnimal DolphinNature Sunrise
Докато се дотътря, я какви интересни неща сте публикували! Kissing Heart
Значи не само неизвестни читатели, а и Мерием ни чете, а? Joy Нека, само хубави неща може да научи от нас, я как е махнала слънчевите очила, че иначе гладна ще остане Joy
Тази анкета, в която участва Бег с гласуване от зрители ли е? Т.е. ако е дали може да гласуваме?
Много ми легна на сърцето информацията за благотворителността на Берг. Heart  Все повече образът и се допълва и ми става една от любимите обществени личности. Аз такива известни личности харесвам. Само един пример ще дам- Анджелина Джоли, знаете с колко благотворителни неща се е занимавала. И не само тя, много такива има. Да не говоря за някои от любимите ми рокаджии, такива примери  има и сред тях. В момента се сещам за Бон Джоуви, но не е само той. Радвам се много, че Берг е като тях. Heart
Сложили сте новите снимки на Халит, благодаря! Flowers Hibiscus
За филма, в който участват звездите Кенан и Мерием и нашите хора Боран и Фатих  и на мен ми е интересно какво ще излезе. Съгласна съм, Лу, че след като са я избрали Мерием, значи има за какво.  Вярно е, че като актьорско майсторство .... хм, да кажем така Ill - може още да се желае Grinning Но явно е подхождала за ролята. Ще видим.
Появиха се някои кадри от филма "Проницателният Реджай", ще сложа двечки  в  скрит текст
Скрит текст:

Тази снимка на Мирай е като онази предишната, ама я дават за нова. Някакви червени нюанси виждам в косата и, ще трябва да ги махне за новия сезон.

Джу, да ти отговоря на въпроса от снощи за групата Blush Много скришно Stuck Out Tongue Winking Eye, че хич, ама  хич не е по темата Grinning :
Скрит текст:
Точно рокаджии и метъли са тези испанци Grinning Аз затова писах, че в тези жанрове има не само яки жици, а и много балади. Всъщност  по утвърдено мнение, най-красивите балади са именно рок и  и метъл баладите Ще ви пусна някои от тях- винаги имат съдържание, драма и  доста добра мелодия. А групата от снощи се нарича Mago de Oz- ясно какво значи. Blush Те свирят нещо като фолк рок,  фолк метъл,  пауър метъл, ей такива неща. Използват различни инструменти. Просто като всички такива банди имат красиви балади. Освен това се увличат по фолклора и ренесансовата музика, затова човек ако чуе само някое тяхно нежно парче, няма да познае, че става въпрос за обрасли в коси и бради рокаджии Joy Сега ще пусна едно по-типично за тях парче, макар и  доста леко, няма да ви ви тормозя с тежки жици Joy А и подхожда за начало на деня- много е жизнено, като името си Nature Sunny - "Езически празник"

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 13:00 от oncee

# 581
Не са една и две благотворителностите на Берг. И Халит го прави, но ако не е нещо, за което се обявява в медиите, никога няма да научим. Подкрепят и помагат без да парадират.
Хюля отишла на покупки, подарили й цвете, смутила се до сълзи.

Анкетата - втори тур

http://www.televizyondizisi.com/anket-2017-yilinin-en-yakisikli- … zu-kim/338201/30/

http://www.televizyondizisi.com/anket-2017-yilinin-en-guzel-ekra … zu-kim/338293/07/

# 582
Лу, тази анкета не е ли дето я знаем? И гласувахме? Сега като видях кой е на първо място при жените например, пак ми се появи съмнението към турските анкети и проучвания.
Това, което си публикувала по-рано- "100 най-красиви на света", не е ли друга анкета? Hushed

# 583
  • Горски извор
Въх Тубето последна бе що така newsm78
но Бергюша у първааа newsm44 newsm68

Hug Hug Hug Hug Hug

# 584

Въх Тубето последна бе що така newsm78
но Бергюша у първааа newsm44 newsm68
Нищо не разбирам! Flushed Аз като отворих линка и гласувах, Туба беше на първо място и затова се ядосах на турските анкети. А сега изобщо не мога да отворя анкетата. Сигурно защото съм гласувала днес.

Общи условия

Активация на акаунт