1001 НОЩ - Binbir Gece/🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 263

• 41 954
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Мерси, Вера.  Hug

Чакам Халит с нетърпение... да ни разкаже едно или друго...  Mr. Green

И тъй като някои фенове си лягат по-рано, предлагам (преди нашия муз.редактор  Laughing)
един микс от блусове, балади и боса-нови, в изпълнение на любимия ми джаз-пианист
Оскар Питърсън. Гений!  bouquet Царят на импровизациите.  Peace
За доброто ви вечерно настроение.  Hug

Завършвам с усмихнат колаж от полска фенка.  Peace

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 22:53 от jupetrov7

# 616
  • Горски извор

Hug Hug Hug Hug

# 617
 Grinning

Здравейте! Hug Усмихнат ЧЕТВЪРТЪК ви пожелавам! bouquet

Да си припомним хубавите дни във Фетхие!!!

https://www.facebook.com/halitberguzarbrazilfan/videos/1132988440136289/

И плач във "VS"" Rolling Eyes

https://www.facebook.com/BerguzarHalitFan/videos/1781801751860019/

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 06:37 от vera17

# 618
Добро утро! Green Heart Flowers Bouquet Green Heart
Джевдет и Азизе в четвъртък Heart Eyes Heart Eyes  Вера Hug Heart

Берг не е включена в класацията, това е страницата с всички, за които се гласува - 100 най - красиви лица на света

https://www.instagram.com/tccandler/

Мирай - трябва да се хареса снимката. Корейците имат по 200 000 лайка.

https://www.instagram.com/p/BXAb7hXgIlz/

С фенка преди отпътуването от С. Петербург.

Премиерата на филма "Проницателният Реджай" ще е на 13.10.2017 г.

Джу, Берг, Халит и Али миналата година точно по това време бяха в Лондон. Новите снимки на Халит са от летище.

Ататюрк по света

https://video.twimg.com/ext_tw_video/854007834949890048/pu/vid/1 … 8JlU5wMLPdkjU.mp4

Руските фенки на Берг са разследвали новата снимка на Берг и са установили кой още е бил с Берг на пазар - по чантата на Хюля от снимка от миналато лято. Laughing

Хубав ден! Hug Hug

Скрит текст:

# 619
  • Горски извор
Добро утро симпатяги как сте newsm78 newsm78

bouquet bouquet bouquet

# 620
Една от руските фенки на Берг от Архангелск е приготвила уникален подарък за рождения й ден Hands Clap Hands Plus1
Архангелски козули - с надписи, опаковани и готови да отпътуват.

https://vk.com/video327381681_456239017?list=863f27617cdc00fe46

В спойлера можете да прочетете повече за козулите. Други руски фенки се включиха със сумата от хиляда долара в тазгодишната изненада, която фен клуба на Берг подготвя за рождения й ден.

# 621
Здравейте!  Hug Hug

Много хубав афиш за Халит!  bouquet

Фатих/Якуб се е уредил с мадама в новия си филм... Mr. Green

Турското кафе беше великолепно!  bouquet
А Берг наистина си  има страхотни фенове!  bouquet

А този изгрев не е от нашето море, а от Средиземното..  Peace

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 11:36 от jupetrov7

# 622
 Grinning

Онур и Шехерезада ! Hug Hug

# 623
  • Горски извор
Да ама като гледат тъста нещо не е доволен  Grinning Grinning от зетя Joy

# 624
Здравейте! Hug
Наистина е много хубав плаката на Халит! Hands Plus1 Благодаря ви за информацията и другите хубости, момичета! Heart Eyes
Да, Фатих  също събира погледите Grinning Много се радвам, че и друг млад актьор от нашия каст се изявява толкова добре!
Сложили сте снимки на Фатих Артман от пресата, а аз да ги публикувам с хубаво качество, излязоха. Blush

И Боранчо, разбира се, може ли без него, тези дни е залял нета Joy

Отдавна не съм публикувала любимия си злодей Stuck Out Tongue Winking Eye Ето го Онур с близначките му Heart Eyes Колко му приличат! Grinning

Хубав ден, девойки, макар и дъждовен! Flowers HibiscusAnimal BearAnimal BeeNature SparklesNature RainbowNature Sunrise

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 12:27 от oncee

# 625
 Grinning

Азизе.....

Джевдет......

Азизе и Джевдет..... bouquet

# 626
Петербургски срещи със звездите от "Проницателният Реджай" - в спойлера

Скрит текст:
Здраствуйте!
Я два дня назад встретилась с актерами фильма. Я по фоткам поняла, где они находятся, пошла на Дворцовый там стояли караваны, автобусы, машины подошла сделала круг вокруг них, увидела на караване надпись Ленфильм подумала, что здесь снимают русский фильм, пошла дальше, ходила по всему Невскому искала их, смотрела на фотки сравнивали. Подумала, что все уже не найду + ещё ноги болят, устала, дождь. Сказала себе все иду в последний раз на Дворцовую, если их там не будет, значит пойду домой. Пошла на Дворцовую увидела там съёмки, подошла поближе, а там Мерич, Боран, Серкан и Кенан в кадре, я так обрадовались это не описать просто словами, подошла к работнику (мы говорили на турецком), спросила можно ли сфоткаться с актерами, она сказала, что нельзя они в костюмах, я расстроилась, но не сдалась, подождала, когда съемки закончится.
Боран и Мерич пошли впереди, я за ними побежала, попросила сфоткаться, Мерич сначала сказала, что мы в костюмах, но Бора сразу же согласился, потом и Мерич сказала: ладно, давай. Обняла это было так классно, особенно когда обнималась с Бораном. Потом пошла обратно за Кенаном, он не разрешил фоткать, он сказал,что им нельзя в костюмах, но обнял, поцеловал, назвал милой, я была в шоке, я все слова турецкие забыла, речь готовила, всё забыла.
Потом спросила у работника: а вы не знаете, где Мерьем, сказали где-то здесь, нашла её с ней тоже сфоткалась, обняла.
Потом нашла Серкана, и к нему подошла, он по телефону с кем-то разговаривал, он сказал: единственная подожди 5 минут, мы сфоткались, продолжал разговаривать.
Потом нашла Мусу и к нему подошла и сфоткалась, он стоял и курил, потом решила пойти домой.
Вдруг вспомнила про автографы, вернулась. Тех кого нашла дали автографы, Мерьем курила в караване, а дверь была открытой я подошла попросила автограф, она посмеялась и дала автограф, я поблагодарила, пошла дальше за поисками. Нашла Кенана, он у меня имя спрашивал, пока расписывался, спрашивал, что я здесь делаю, какой нации, сколько лет, учусь ли, как к тебе здесь относятся, есть ли здесь, поблизости театр, я сказал про Мариинский (по истории Мерич в месте приняла, что они пошли в Марийнский театр), я поблагодарила и попращалась.
Я всем рассказала, как мы их любим, про то, что есть группы про них, они сказали передать вам привет. Я наблюдала за ними, на меня смотрели и улыбались, а я им в ответ. Я на съемочной площадке ходила свободно, мне никто ничего не говорил. Эмоции свои, не могу описать словами! Лейла Алиева

Автографи - от Мерием

и Кенан

Кадри от филма

и от сериала

Този колаж не е изненадващ, нали? Laughing

# 627
 Grinning

Днес! ..... Берг се занимава с приятелките си! bouquet   

" Един много мил баща и ...син !'"

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 16:48 от vera17

# 628
  • Горски извор

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 19:05 от kikito zaprqnova

# 629
 Grinning

От .....By Tio.... Hug Hug Hug

" Цигулка.... Невероятно красиво!".... За хубава вечер! Hug

https://vk.com/berguzar_korel?z=video94852858_161604325%2F782dcb … t_-29037595_69562

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 18:59 от vera17

Общи условия

Активация на акаунт