1001 НОЩ - Binbir Gece/🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 263

• 41 953
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Всеобща радост, че Берг купонясва с приятелки?!?!? newsm78 newsm78

А туитър е пълен с подканване към Берг да поднови профила си...
Какво им става на тези хора?  Rolling Eyes Rolling Eyes

Иначе, Джевдет се усмихва и се чуди... Mr. Green

# 631
# 632
 Grinning

Кубилай.... Laughing

Спокойна нощ! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 21:50 от vera17

# 633
  • Горски извор

bouquet bouquet bouquet

# 634
31 епизода, 81 различни лица на Азизе.

31 епизода, 81 различни лица на Джевдет.

Сезонът на разноцветните балони... bouquet

# 635
# 636
Днес попаднах на едни снимки на Берг, за които пише, че са по-непознати. Rolling Eyes
Ето една от тях, много сладка Simple Smile Heart

За тази пък пишат, че  е нова. newsm78 Според мен просто е нова снимка на Азизе Simple Smile

Иначе нищо особено в нета. Пишат за Онур Сайлак, че е в лоши отношения с Туба Confused Аз съм на негова страна по принцип Grinning, така че- на него съчувствам Simple Smile  spoko
Канал Д подгрява феновете, основно младите- ползватели на социални мрежи, като пусна пак днес, в четвъртък поредния клип с хилеонска сцена. Smile Пуснаха онази, в която Хил се изтапани да защитава Лео пред Мехо и каза де факто на него, че обича Лео Laughing  И  нашия пишман патриот без да иска  стана Купидон tooth smile3535 Joy
Пускат и разни задкадрови снимки от репетицията на прословутия танц. Всичко е ясно yes- подгряват тенджерата до втория сезон. Ами няма нужда, той народът си го чака, дали влиза в социални мрежи  или не, на когото и да е фен- чака си. Simple SmileНо явно такава им е тактиката. По-добре да вземат да кажат например кои нови актьори ще участват. Така няма да издадат интригата на втория сезон, а ще държат пак интереса. Но както и да е ,аз нямам против да пускат знакови сцени, лично тази с признанието на Хил пред Купидона- патриот я харесвам много.  thumbsup

Ето един спомен за първия сезон, тази снимка май не сме я виждали Peace И тях си ги обичам Heart

И едно кратко клипче,
Скрит текст:
много интересно природно явление над Истанбул днес
https://vk.com/okan_ibragimclub?w=wall-52333201_60428

Днес пропуснах да ви благодаря за прекрасната музика, която пускате тези дни. Flowers Bouquet Сега го правя- благодаря, момичета, много ми е приятно да я слушам, всички жанрове! Hug lovekiss
И бързам да пусна нещо приятно, дано сваря рано заспиващите Grinning
Скрит текст:
Много е красива музиката на тази група- "Lyriel"  Стилът е келтик, симфоничен метъл, все такива Grinning Вече знаете,че няма нищо страшно в тези стилове, нали Grinning Песента е хубава и нищо, че вече сме към края на юли, ви я пускам  Rolling Eyes Hug

Сега видях, че сме писали почти едновременно, Джу и Лу Simple Smile Hug Аз нали се проточвам много, съм пропуснала двата поста, сега видях хубавите неща Hug
Хубава вечер и красив нов ден! wavey Two Hearts cheers babydust7 Flowers Four Leaf Clover

# 637
Докато си чакам полунощния бг сериал, ви припомням
две знакови сцени от ВВ - със султан Сюлейман и великия му везир Ибрахим,
и с принцеса Изабела.

Приятна вечер и спокойна нощ!

# 638
 Grinning

Здравейте!  Hug

2010....

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 07:15 от vera17

# 639
Добро утро! Green Heart Flowers Hibiscus Green Heart

Благодаря ви за всичко, което сте публикували! Hug
Много харесвам тази снимка! Да са живи и здрави Халит и Берг затова, че ни подариха удоволствието да ги гледаме заедно на екрана! Измина повече от година, откакто стана известно решението им, но аз всеки път, когато ги погледна, си повтарям - не е сън, истина е. Heart Eyes Heart Heart Heart Eyes
Бих избрала друг цвят за роклята й, но... в каквото и да ги облекат, за мен винаги са прекрасни.

Анкета за най - добър отрицателен герой - Тефик Wink

https://noluyo.tv/haber/10546/performanslariyla-hayran-biraktira … ?utm_medium=haber

"Карадайъ" зад кадър

"1001 нощ" в кадър

Успешен ден ви пожелавам! Hug Heart Hug

Скрит текст:

# 640
  • Горски извор

стойте мирно правят ни фото Grinning

https://www.facebook.com/BerguzarHalitFan/videos/1783045128402348/
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 641
Фенско творчество

Истанбул вчера през деня.

# 642
 Grinning

Прекрасен Истанбул!....

# 643
Пожелавам хубав петък на всички Hug с усмивката на едно хубаво дете Heart Eyes

Днес явно е денят на Мирай, поне засега Grinning Започнаха снимките на филма за авиатора, в който тя участва. Sunglasses Така са в младежкия отбор на VS- един сдава, друг поема щафетата Grinning

# 644
  • Горски извор

а защо е било толкова тъмно Лу newsm78

Общи условия

Активация на акаунт