1001 НОЩ - Binbir Gece/🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 263

• 41 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Hug Hug

Прекрасни снимки от Истанбул, Вера, но за съжаление току що по новините съобщиха
за нови проливни дъждове с градушки в европейската част, имало и жертви... Shocked
Дано по-бързо се размине... Praynig Praynig
С това отговарям и на Кики за невероятната тъмнина над Истанбул... Shocked

Онче, забелязваш ли кой е режисьорът на новия филм с Мирай? newsm78
Нашият добър познат Кудрет Сабанджъ - култовият режисьор на "Бинбир гедже"
и на още филми с Халит ("Алие", "Зерда").
Надявам се и този негов филм да има голям успех!  Peace

Ето какво намерих - Онур/Халит, Кудрет С. и Керем/Тарду зад кадър.

И още една интересна снимка!  bouquet

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 12:35 от jupetrov7

# 646
Онче, забелязваш ли кой е режисьорът на новия филм с Мирай? newsm78 Нашият добър познат Кудрет Сабанджъ - култовият режисьор на "Бинбир гедже" и на още филми с Халит ("Алие", "Зерда"). Надявам се и този негов филм да има голям успех!  Peace
Оставих вие да забележите, затова и сложих кадъра с името  GrinningGrinningHands Plus1 Ама сте бързи, шампионки такива Animal BeeNature High BrightnessNature StarTrophy
Ето го пак Blush

И още една хубава усмивка за хубав ден Hug

# 647
Кики, заради бурята. И при нас беше същото - стана тъмно като нощ.
Виждам, че и Джу е писала, та затова малко ще поизтрия.

Скрит текст:
Türkiye'nin en büyük dönem dram-aksiyon filmi HÜRKUŞ başladı... Kudret Sabancı yönetmenliğinde ve İçerde dizisinden Tolga Kutluay'ın görüntü yönetmenliğinde
Hayata geçen filmimiz; Eğrikapı film, Unc Produksiyon ve IS holding ortaklığıyla yapılıyor. Projemizde; Kanada, Almanya, Bulgaristan ünitelerimiz de yer alıyor. Projede 3D stereoscopic seçeneği ve VR sanal gerçeklik tanıtımları bulunacak. Görsel efekt ünitemizde ise Hollywood yapımlarında yer alan uzmanlarımız yer alıyor. Hepimize hayırlı olsun.

# 648
# 649
 Grinning

Още Кубилай!...

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 16:19 от vera17

# 650
Онче, не разбрах само какво е заглавието на новия филм на Кудрет бей? newsm78 Име ли е това? newsm78
И кои други артисти участват? newsm78
От превода с Гугъл не ми стана съвсем ясно, но май ще се снима и в България. newsm78

Малко снимки от тук, от там... с Халитbouquet

# 651
  • Горски извор
За приятелите ми Hug Hug Hug Hug Hug
https://www.facebook.com/446753242152971/videos/630092200485740/

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 652
Онче, не разбрах само какво е заглавието на новия филм на Кудрет бей? newsm78 Име ли е това? newsm78 И кои други артисти участват? newsm78
Джу, доколкото знам, май заглавието е като псевдонима на историческия герой- "Свободна птица", който после става име на авиокомпанията му. Animal Bird Airplane По-долу ще сложа инфо на руски, но това, което аз разбрах от пестеливата информация досега в тази и други страници, е че ще е филм за летец- герой на Турция, участвал и в Първата световна война, и  после в борбата им за независимост. Впоследствие е направил първата авиокомпания. Изглежда интересна темата, а и този режисьор очевидно няма да се заеме с какъв да е проект. Hands Thumbsup Аз възнамерявам да го гледам, като стигне до нас- ясно, след като е исторически филм. Grinning А и се надявам, че няма да е с елементарни националистически послания, все пак за авиация става въпрос, не за някакви орди.Grinning
Прави ви впечатление  и на вас сигурно, че много исторически филми започнаха да правят съседите. Няма начин да няма общо с политиката на Ердо. Е, хора като нас им достатъчно и в Турция, те ги преценят критично, но масата... например като гледа филми за селджуците, за разни султани Thinking  Едно е да покажеш  Сюлейман, който освен Великолепни и е Законотворец, друго е да  започнеш на конвейер  султански истории. Просто се усеща пропагандата. Сега пак започват нов такъв- за Фатих завоевателя,  даже се чуваше, че щели да ангажират режисьорите на VS поради опита им в исторически филми. Слава богу, че ни ги оставиха! Fearful
Стига съм философствала Grinning, слагам линк с  инфо за филма за летеца. Малко е в шеговит стил, типичен за тази страница, но все пак има информация за героя. Blush
За артистите май няма още твърда информация. В линка пише за партньора на Мирка, но дали той ще е в главната роля, или само на млади години, кои ще са изобщо главните герои, засега не знам. Чух за една актриса, не ми харесва, ама нека се потвърди информацията и тогава ще споделя. Hands Plus1
Ето и линк със снимка и малко инфо за актьора, който ще е в ролята на въпросния герой вероятно на млади години и ще е партньор на Мирай

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 18:03 от oncee

# 653
Онче, много ти благодаря за подробното инфо!  Hug
Интересен ми се струва новият проект на Кудрет бей!  Peace
Много се надявам скоро да започнат работа по него. Peace
Но ми се струва нереално, докато Мирай участва във VS, да снима едновременно
и в този сериал...  Naughty Naughty Освен ако във втори сезон я "неутрализират"... Rolling Eyes Rolling Eyes

Поразгледах този руски форум за Окан Я. и попаднах на едно шеговито видео
за продължението на VS. Винаги съм се радвала на руското чувство за хумор -
неизчерпаеми са! bouquet

https://vk.com/okan_ibragimclub?z=video-52333201_456239417%2F791 … pl_wall_-52333201

Припомням едно знаково видео от първи епизод.  Peace

https://www.instagram.com/p/BXGJ6cHlZks/?tagged=halitergenc

Много ми е домъчняло вече за генерал Джевдет - и с униформа, и без... Embarassed Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 19:27 от jupetrov7

# 654
Благодаря на Лучия , че ни припомни
прекрасната песен на Айтен Алпман с деликатното участие на Халит.  bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 19:46 от jupetrov7

# 655
  • Горски извор

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 20:16 от kikito zaprqnova

# 656
    Grinning

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 20:24 от vera17

# 657
Онче, много ти благодаря за подробното инфо!  Hug
Интересен ми се струва новият проект на Кудрет бей!  Peace Много се надявам скоро да започнат работа по него. PeaceНо ми се струва нереално, докато Мирай участва във VS, да снима едновременно и в този сериал...  Naughty Naughty Освен ако във втори сезон я "неутрализират"... Rolling Eyes Rolling Eyes
Джу, че кой иска да неутрализират Хил Grinning Само Васката  жадуваше да хване Халит Икбал, но генерал Джевдет неутрализира него Smiling Imp
Новият проект на Кудрет бей ще е филм, не сериал. Blush Снимките започнаха днес.  Очаква се бързо да го снимат, а и нашето момиче ще е детската любов на главния герой, т.е. не се очаква голяма заетост. Като на другите младежи- по една-две седмици да кажем. За Боранчо се изписа много, защото нали и в чужбина снимаха, пък и Мерич Арал  непрекъснато пускаше снимки, задръсти интернет.Grinning Фенките също Joy Иначе ако се остави на Борко, нямаше и да разберем, че е ходил в Петербург, че и във филм се е снимал.Grinning

Ето още едно от младите ни лица- Пънар, на сета на "Брат мой-2" Аз първа част съм я гледала, много весел и едновременно с това човечен филм. Препоръчвам го, ако сте свободни и търсите какво да гледате.

Рускините се закачат, че много и върви на сватби годежи в ролите на Пънар Stuck Out Tongue Winking Eye, дано тази, от която са снимките, да завърши успешно Joy

И една новина  за друг филм,  поне за мен страхотна Nature Boom
Скрит текст:
Ставало е въпрос, още напролет , за филма "Отомански лейтенант". Е, вече го има с български субтитри в Дата! Nature SparklesTada Много се радвам, чаках го!
 Не слагам линк, защото май не я ползвате всички тая Дата, ако искате- веднага ще метна! Sunglasses

Момичета, защо не мога да си "боядисам" в цветно имената ви в новата версия на Мамата? Пробвали ли сте? Не става... Опитвам новите функции от време на време в новата версия. Ако някой има идея, може да ми пише Hug

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 21:03 от oncee

# 658
 Grinning

От "1002 нощи"- в Белград!.... Peace bouquet Peace

https://www.facebook.com/VatanimSensinPASSIONATED/videos/1598315420197951/

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 22:40 от vera17

# 659
  • Горски извор

Общи условия

Активация на акаунт