Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 545
  • 672
  •   1
Отговори
# 345
Вани, с кратки прекъсвания, мислим до септември да си откараме:) Аз ще съм с трите моми, мъжът ми за жалост ще пътува. Среща в Бургас ми е трудна, защото водя и взимам Жаки от градина през седмицата, а през уикенда пък бащата с колата липсва. Ако идваш по към юг, ще се уговорим Hug
Миа е много добре, чак ме страх да се хваля.
Лили, честита отпуска:)

# 346
  • Ямбол
Жаки, аз мога да дойда до Созопол. Нали си там? А за Бургас може през деня да се разберем, когато Жаки е на градина.
Аз ще съм също сама с децата. Големият ще се прибере обаче след няколко дни.

# 347
Лил, "сама с децата" подхожда на Белинда! Mr. Green
Ти си за завиждане! Успех на момчето утре!

# 348
  • Ямбол
Има разлика между сама с 18 и 12 годишни и сама с бебе и още 2 по на 9 и 13. А за Янтра да не споменавам.
Към август планувам да съм абсолютно сама. Но зависи от много неща.

# 349
  • София
Ау, как ме взехте за мезе Mr. Green

# 350
Приеми го за комплимент, Белинда.
Почнах сладко от праскови да правя. А скоро и компот от кайсии. ММ обеща да го яде. Само да гледа да не си изпълни обещанието, ще му отмъстя.

# 351
  • Варна
Майка ми ме помоли да мина през една зеленчукова борса в моя квартал за да й купя насипен ориз. Излязох с две торби и сега съм напълнила хладилника с плодове. Взех си поредната диня, страхотни череши и от онези сплесканите праскови, като понички. В това време карам почти само на плодове и не мога да им се наситя, хора, като отвързана съм. От време на време си пускам и по едно кафе и хич не се присещам за друга храна. И пъпеши хубави видях, тия дни ще си взема и от тях.

# 352
Добър ден,
днес водих синът ми на преглед при унг. Оказа се, че има възпалена 3 сливица, която е хронифицирала. Сега ни изписаха капки и разни за пръскане и след седмица сме пак на преглед. Причината да ги пиша тия неща е, че искам да благодаря на титина, която беше споменала за връзката между болки в зъба и болки в гърба. Открихме защо всъщност е получил гръбначно изкривяване детето, а именно 3-тата сливица. Казвам на мъжа ми откъде ми е информацията и той: - е тва бг-мама е велика  Joy.
Сега се надявам, че след като намерихме причината ще се оправят нещата.
Хубав ден на всички.

# 353
  • София
vesela_veli, а ти знаела ли си, че детето има трета сливица или сега става ясно? Понеже минах през ада с третата сливица при дъщеря ми, в случай, че нямате направена рентгенова снимка, не пропускай да я направите.  Peace

# 354
vesela_veli, а ти знаела ли си, че детето има трета сливица или сега става ясно? Понеже минах през ада с третата сливица при дъщеря ми, в случай, че нямате направена рентгенова снимка, не пропускай да я направите.  Peace

Извадихте ли я, Тонка?
Моите и двете имаха и не ги махнахме. Израства се  Peace
Но от третата сливица на малката откриха шум на сърцето, тогава много се уплаших и не посмях да я оперираме /а и едно детенце почина дни преди това  Cry/

# 355
Да знаех, ходили сме на прегледи и преди. Тя не е увеличена, а възпалена и има постоянна секреция. Той спи с отворена уста и има леко изкривяване на захапката и от миналата година леко изкривяване на дясната страна на гръбнака. Ортопеда каза, че не е нещо което не може да се оправи с гимнастика, сина ми ходи на такава, обаче има съвсем малко подобрение.
Това, което ми обясни лекаря(унг) е, че когато децата не могат да дишат през носа нормално, те издават главата напред и ходят леко приведени, което пък оказва натиск на врата - 1 см изместване на главата от нормална позиция била равносилна на 10 кг натиск . Така че сега сме на капки и пръскалки и другата седмица пак на преглед.

# 356
Райя, дано го овладеете. Аз имах трета сливица и дълбока захапка. Гръбнакът ми е ок, но като дете имах доста ангини и шум в сърцето.

Оперираха ми третата сливица, но нямам спомен, освен че ми даваха сладолед. След това, често правих белодробни инфекции, но го надраснах и поне 15-20 години не боледувах изобщо. Сега ме подхванаха някакви вируси и ми е супер гадно, но явно и имунитета се намалява с годините.

# 357
Райя, дано го овладеете. Аз имах трета сливица и дълбока захапка. Гръбнакът ми е ок, но като дете имах доста ангини и шум в сърцето.

Точно затова не сме вадили и при двете- никога не са правили ангини.
Малката обаче от време на време още диша през уста като спи, денем няма проблем. За дълбока захапка не са ни казвали, виж с криви зъби имаме проблем и с двете Mr. Green При едната вече е решен, при другата чакаме да смени млечните.
На моята приятелка дъщерята не е имала трета сливица, но пък има дълбока захапка, явно не гаранция това

# 358
О не, но захапката има ефект над дишането и не е зле да се консултирате с ортодонт.

# 359
Ние ще сме в ханче Боаза.  На снимки изглежда добре.
Жаки, ако сте там, където бяхте по миналата година, ще наминем. Че и Лиляна ни е близо.

Общи условия

Активация на акаунт