Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 523
  • 672
  •   1
Отговори
# 390
Ние на черниците им казваме бубонки  hahaha

Даун ме присети как преди години брах голям срам.
Скрит текст:
Строим завод, шефът ми чужденец, аз (на 23-4) превеждам по срещите с изпълнителите, държавни институции и т.н. Обикновено единствена жена по срещите, че и млада.  Бързаме, гоним срокове, много нерви. В един момент работата се закучва - пожарникарят се запъва тежко за нещо си. Объждат, мислят, мъдрят, оня не и не. Някой предполага, че сигурно очаква някой лев, шефа не, как така, никакви подкупи (нормално). Седим си един ден в офиса звъни телефона. Вдигам аз (шефа срещу мен, разбира български, но не говори особено). На телефона пожарникарят (ама не като ония на Даун). Аз учтиво подхващам разговора, мисля, че нещо по работа. Обаче не, човекът ме кани на вечеря да обсъдим положението. Пък аз съм обикновена чиновничка, нищо не зависи от мен, само си превеждам.  При което ставам червена като логото на фирмата и почвам да мънкам. Шефът (голям зевзек между другото с много забавно чувство за хумор) ме гледа как измислям някакви извинения и учтиво благодаря все пак за поканата. Затварям телефона и обяснявам, защото нали заводът зависи от тоя смотан пожарникар и ме е срам, сраааам.  Шефът се смее и ме успокоява. Минава известно време, на среща сме с  и обсъждаме проблемите със строежа.  Стигаме до проблема с пожарникаря, обсъждат там, аз превеждам, шефът слуша. И в един момент казва - Ми така, няма да стане, Алечка като не иска да излезе с него на среща! Пак срааам! Добре, че колегите бяха свикнали с чувството му за хумор, ама така тежко ме изгъбарка... Накрая един колега ходи на вечеря с пожарникаря и се разбраха  hahaha

# 391
  • Sofia
Тониии, Mr. Green,по моя край дуда казваме на...друго  Whistling.Бях шокирана свекър ми като обясняваше,че много обичал дуди  Shocked.
МарИ,шетлива съм аз,ама под прикритие  Whistling.И да не ми мрънкате-палачинките правих аз  chef.Е,лапахме и едни американски,Лидълски. С много сладко са ядливи  Peace.
Синковецът прави коремни преси на плажа,аз освен един планк да се наканя,ама не е спешно. Whistling
Ама що така се дърпате на почерпушките newsm78? Няма зъб да ви вадят,я! Махнати жени,ей... Hug

# 392
  • постоянно
Утре ще говоря с шефовете и после с него, но ми е супер неприятно. Първо всички ще се майтапят, а второ той наистина е добър човек. Не знам защо изперка така. Никога не си позволявам да се държа предизвикателно в служебна стеда, в която работя предимно с мъже.

Кажи му че си заета .  Hug

Сладко от дуди не съм яла. Дудите ги ядяхме от дървото директно - баба и дядо имаха огромно с червени и супер сладки черници.

Каун-я съм го чувала - интересна дума  Mr. Green

# 393
А аз си купих черница. Според снимките, трябва плодовете и да са около 10 см дълги. 4-та година нищо. Но пък сянка прави.
От друга страна добре, че не дава плодове, няма да има изчистване а и трябва с пушка да вардя дървото от катерици. Което ме присети, че трябва да пресея един дафинов лист и няколко палми.... от едни черници каква работа ми се отворо днес.

Току що се свързах с фирмата за ремонти. Ами часта още не била дошла. Абе холан, сливи ли имате в устата си...а аз щях да си вися в къщи да ви чакам. така като гледам работата отива пак към СЕО-то на Хоум Депот. Защо продавате екстра гаранция като не можете да я покривате. Преди 2 години не само че стигнах до него, ами бях въвлякла и два ТВ канала - 2 месеца без пералня. Тоагава много бързо се задействаха нещата, ама що все с лошо трябва  newsm78

# 394
И ние казваме на черниците дуди, а на това което вие казвате дуди, му казваме шуши.
Може да се сетите какви подигравки отнасяше Жорж Ганчев и неговата Шуши. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 395
  • постоянно
хммм стана тя каквато стана  дуди, шуши .......  hahaha
В този контекст моят позната кръстена Фани , на баба си Стефанка ..... Нали се сещате как  се опули Англо- говорещият ми мъж като се запознаха за първи път.  Mr. Green

# 396
 Hug

Имам си рожденик,най-голямият ми син! Heart EyesПожелавам му здраве и хубаво бъдеще!

# 397
хммм стана тя каквато стана  дуди, шуши .......  hahaha
В този контекст моят позната кръстена Фани , на баба си Стефанка ..... Нали се сещате как  се опули Англо- говорещият ми мъж като се запознаха за първи път.  Mr. Green
Joy, почти като Ицето, когато го запознаха с Путко Simple Smile

# 398
  • постоянно
Hug

Имам си рожденик,най-голямият ми син! Heart EyesПожелавам му здраве и хубаво бъдеще!

Трънче , да ти е живо и здраво момчето , много успехи му пожелавам !  bouquet

Абе Даун , ако му беше видяла лицето -  хем е в шок ( защото не очакваше ) , хем му е смешно ..... после ми се " скара " защо не съм му казала.   hahaha

# 399
Жив и здрав да е, Малко Трънче! Много късмет в живота!

# 400
И аз да се похваля с една вече 16 годишна госпожица, да ми е жива и здрава! Малко трънче, да ти е жив здрав младежа!

# 401
Здрави да са рождениците и честит празник и на майките им! bouquet

# 402
Ей, тия рачета са плъзнали навсякъде. Направо завземат територии. Елисана, да е жива и здрава, и послушна, че в тая възраст са олеле-малее.

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 18:44 от mariat

# 403
Да, много рачета. И аз си имам едно, дето скоро ще стане на 30 и.... Laughing

# 404
Живи и здрави да са ви рачетата  bouquet !
Весела, аз съм пловдивско чадо,та сещаш се колко е „далече” .Ми в нашия край няма ни дуди,ни се бъхтем  Mr. Green .Когато дойдох тук да живея ,останах много учудена от близкото разстояние и различията в говора.То не бяха тЪки на кокошките,песакЪ на пясъка,кОмарите,кофА...Даже имам колежка,която използва друг синоним на бой и бъхтене,но как ли беше  newsm78 .Много е богат българският език  Mr. Green .
Сутринта правих палачинки по поръчка на детето,сега пък леща  Whistling .Остава ММ да ми поръча пържени кюфтета  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт