Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 487
  • 672
  •   1
Отговори
# 480
  • постоянно
Дъщеря ми искала мъж да я издържа /те на опашка се наредили Whistling/. Писнало и било на работи като роб от 16 годишна Mr. Green

Това ме разсмя Ая  Laughing
Парите му стигали и за 3 дни работни . Е , как няма да ти стигат като леля ти плаща за всичко останало  Joy
Говоря, сега има възможност да събира , за дом , за да му е по- добре когато е на 40-50 и няма да трябва да се трепи като луд . От едното влиза , от другото май излиза. Ако аз имах тази възможност когато бях  на неговата възраст .......

# 481
Аз много имах мерак да работя и започнах при първа възможност, та така до днес. Сега като се замисля, можеше поне докато уча да си го спестя, но желанието за самостоятелност, самочувствието да имаш собствени пари ме подведоха. Laughing

# 482
Привет в новата тема!
Не събираме миди, пясък или рапани. Събираме ги само на плажа за да си прави детето пясъчни творения.
Отрезервирахме си 2та дни в ЛВ за да останем два дни повече в СД.

Рядко ни харесва някъде толкова много. Щом започнахме да си търсим работа и да правим планове, нещата са предрешени. До 2-3 години ще се местим, но няма да е до Ниагара май.

# 483
В петък вечер разговори за работа не ми вървят Grinning Няколко пъти започвам да пиша, но не ми е това темата точно в този момент.
Мъжете излязоха на мероприятие, ще се приберат след десет. Съблякла съм се по нещо средно между потник и рокля, заредила съм се с три пропуснати епизода от един сериал, кана джинджифилова лимонада и след малко си качвам краката на високо, и... триумф на мързела Innocent
Утре и в неделя програмата ни е толкова наситена, че ще си взема почивката сега.

Весело празнуване и честито на всички, които имат повод; успех на чакащите резултати; на почиващите - приятно изкарване, а на заетите - спокойно, и вашето време за почивка и релакс ще дойде Hug

# 484
Някой пита за Черноморец, на разположение съм, стига да мога да помогна Peace

# 485
Някой пита за Черноморец, на разположение съм, стига да мога да помогна Peace
Аз, аз  Sad Влюбих се в комплекс Градина, но няма места  Cry Кои хотели со в близост там, на плажа искам  Confused  Дъщеря ми работи миналото лято, хареса и, справи се чудесно, но тази година се отказа. Ужасно трудно и е било 3 месеца толкова далеч от нас, толкова сама. Радвам се, че ми го спести тогава.   Ая, тя ако твоята красавица не намери такъв, коя бе  Wink

# 486
Райче, ми няма никакви кандидати, ни бедни, ни богати  Laughing

# 487
Райче, ми няма никакви кандидати, ни бедни, ни богати  Laughing
Стига бе  Shocked Ще дойде принца, да не се задоволява с по- малко  Wink

# 488
То ако за твоята щерка няма, какво да кажем ние Simple Smile. Млада е и има време.

# 489
Млада, млада - колко да е млада, 27 ще навърши август Crossing Arms

# 490
Млада, млада - колко да е млада, 27 ще навърши август Crossing Arms

Я да мълчиш, млада е разбирасе. Трябва да я запозная с племенничката ми, която прави 27 през септември. Работи на круизен кораб Simple Smile. Мисля, че могат да обменят опит  Hug

# 491
# 492
Изядох половин варена царевица и ми е гузно.
Ая, как може да няма кандидат зетьове? Тия днешните мъже не ги разбирам. Честно.

# 493
Контеса, пропускаш една подробност - легалното пребиваване в САЩ.

# 494
Изядох половин варена царевица и ми е гузно.
Ая, как може да няма кандидат зетьове? Тия днешните мъже не ги разбирам. Честно.
Страх ги е, Мари. Красива, самостоятелна...

Общи условия

Активация на акаунт