Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 498
  • 672
  •   1
Отговори
# 510
http://www.esteban.bg/?mode=holiday. Този комплекс ми хвана око  Crazy чакам отговор утре,там никога не сме били. Ая, разбирам я напълно  Peace, не всеки бленува за чужбина. Ще си намери нещо и във Варна, сигурна съм

# 511
Ая, и тя ще си намери другарче, само на 27 е, има време Grinning
Рая, пробва ли в Свети Никола?
Не съм още, цял ден духом съм по морето  Crazy Къде има за ядене там наблизо?

Рая, отвори сайтовете за почивка, bghotelite, например и звънкай.Свободните места ще се резервират Peace
Отдавна не съм ходила на Градина и не съм наясно, относно заведенията.Ходим да хапваме в хотел Аклади пици на пещ.Близо е до къмпинга, но не е на брега.

# 512
Белинда, може и да греша, но в днешно време на много хора, които не работят пилоти или стюардеси им се налага да пътуват в командировки често. Дали ще е на другия край на България за 5 дни или същите дни в полети си е едно и също.

# 513
Точно него си харесах днес, но няма места  Sad А сме само 2 сем- ва този път...

# 514
Естебан не съм го чувала, вероятно е във Влас или Несебър.
Две семейства не са малко, резервациите започват от февруари на по-хубавите места.

# 515
E да де Тарти Simple Smile. Ходеше до "Стената" на химическия да дебне дали са излязли списъците Simple Smile.

# 516
А мен ме пратиха сама, баща ми каза"който саботира нещата трябва да може да застане с изправено чело".
Ами не исках да ставам инженер и броих няколко часа чайките през прозореца. Shocked

# 517
Добро утро. Честито на всички малки и големи рачета.
Ще се оплаквам,  ако на някой не му се чете,  да подмине.
Скрит текст:
ние с моето раче завършваме почивката във варненската болница. Вчера го заведохме в една конна база да направи една обиколка на пони,
че цялата почивка за това пита.
Точно преди баща му да го качи и понито го срита между гърдите. Направихме рентген,  ехограф и какво ли не, засега всичко изглежда нормално,  но сме под наблюдение.

# 518
  • Ямбол
Добро утро.
Аз след малко потеглям с децата.

Съни, много неприятно. Някакъв инструктаж не ви ли направиха?
Бързо да се оправя, а за онези от базата заслужават малко да ги стреснеш.

# 519
  • София
Ужас, Съни Shocked Големият ни син повече от година ходеше всяка седмица да язди пони в конната база на Славия, такова нещо не сме виждали никога. Горкото човече Sad Играчка-плачка!

# 520
Съни, дано всичко да е наред. Как го срита коня? Нали знате да не заставате отзад?

Дано и да не се наплаши детето.

# 521
Ужас, Съни Shocked Големият ни син повече от година ходеше всяка седмица да язди пони в конната база на Славия, такова нещо не сме виждали никога. Горкото човече Sad Играчка-плачка!

Ха Белинда, и аз и детето там яздихме. Моят е наступван от кон, но вината беше на баба му. Пак добре че не го беше ритнал, че ние големи коне яздихме.

# 522
Добро утро!
Имам много близък роднина, който е пилот и той казва, че стюардесите мн им се натискали. А той един левент, но си пада по др тип жени и явно им изглежда надут Laughing. Та, и той страда от професията си, а иска да създаде стабилно семейство.
Днес планираме да ходим на плаж. Оглеждаме близките предложения, защото не искаме гъчканак. Планът беше за вчера, но имах ужасни обриви след кола маска и не мо жех да си помисля да се появя по бански ooooh!. И в тази връзка, пловдивчанки, препоръчайте ми внимателна и чиста козметичка за триъгълник, която няма склонност към мазохизъм и дране на кожа. Flutter
Хубав и спорен ден от мен. Hug

# 523
Не бяхме зад него,  той се извъртя и го срита.

# 524
Ужас, и аз яздя и съм попадала в ситуация, където големи хора, студенти решиха да целят коня с топки. Животното полудя, единственното, което се молех е да мога да контролирам коня, да не ги стъпче.

Общи условия

Активация на акаунт