Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 483
  • 672
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм още хремава, но тъпо и упорито не пия антибиотик. Дано да минава вече, че ми писна, като свинче съм в муцуната.

# 106
  • Телиш/Плевен
Морето наистина е уморителна почивка, повече от 5 дни не мога да изкарам  Naughty Плажуване, простиране на кърпи, пране на бански, къпане,  сушене на дълги до дупето коси, мазане  Crazy  Най- готино ни е на къща с басейн някъде на балкан. Чист въздух, прохлада, само нашите деца в  басейна, ние размазани по шезлонгите с питиета, малко разходка, вечеря и айде пак  Laughing
202uu
Напълно съм съгласна. Heart Eyes

Тони, Даун, дано бързо се оправите! Hug
И моите свекъри ги мъчи някаква хрема, довечера ще ги чуя как са, дано им се размине леко. Praynig

# 107
  • В Космоса
Преди два месеца бяхме на бунгала на Камчия, олдскул си бяха, но нас не ни бърка особено. Времето не беше за плаж още, че и валя, но това не ни попречи да си изкараме чудесно с разходки по плажа и гребане с лодка по реката.  Heart Eyes

# 108
Морето наистина е уморителна почивка, повече от 5 дни не мога да изкарам  Naughty Плажуване, простиране на кърпи, пране на бански, къпане,  сушене на дълги до дупето коси, мазане  Crazy  Най- готино ни е на къща с басейн някъде на балкан. Чист въздух, прохлада, само нашите деца в  басейна, ние размазани по шезлонгите с питиета, малко разходка, вечеря и айде пак  Laughing
202uu
Напълно съм съгласна. Heart Eyes

Колко сме различни хората. В басейн не влизам за нищо на света, освен ако не е лично мой или горещ минерален през зимата. Това с кърпите, банските и косите въобще не го разбрах даже.  Laughing Банските се перат набързо и се мятат на балкона, кърпите също, но без да се перат всеки ден, косите просто се мият като обикновено. Навици просто. А да се е уморил някой от морска почивка, за първи път чувам. Но вероятно е много възможно, щом аз се измарям по планините максимум на третия ден, даже са ми досадни, колкото ще и да са красиви. За снежни планини да не говорим, въобще и на снимка не искам да ги виждам, освен много рядко като ме хване носталгия, но бързо се отказвам.

Даун, как ще пиеш антибиотик за хрема? Трай там, ще ти мине.  Hug

# 109
Докато събираме мидички и рапанчета минавам само да кажа здрасти.

# 110
Aх, тиии!
Рая, тъкмо да се подпиша с две ръце под твоя пост и прочетох Чек. Та сега с едната ръка съм за Рая, с другата за Чек.  Mr. Green

# 111
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янечек, Ванини, Бъни и Черно коте, благодаря за поздравленията и пожеланията към моята гимназистка Joy Попитах я гордее ли се със себе си, тя срамежливо каза "ами да, радвам се, че се получи, иначе трябваше да уча нещо по принуда". Дано да е направила сполучлив избор и да е щастлива в новото училище. А и да не е много трудно. Пожелавам това на всички деца, които наесен ще са гимназисти и в ново училище.

Ванини, ще ти кажа как - Захир беше в Гърция, аз на ЛС я помолих за едно лекарство за майка, тя го донесе и се видяхме в едно симпатично кафене, пихме бира и си приказвахме повече от два часа. Оказа се, че живеем на малко повече от две трамвайни спирки и си обещахме и други срещи, защото се харесахме и ни беше приятно заедно.

Сбъдваща, на теб искам да ти кажа това, което е казала и Белинда: Ще се радвам да се върнеш пак след като ти мине омерзението, харесвам  това, което пишеш и правиш, обичам да чета за децата ти и ще ми липсваш.

Морето, ах, Морето е голямата ми любов...С която сме разделени вече толкова години и имаме кратки срещи от по десетина дни... Сега обмислям как да се срещнем това лято. Не карам кола, а дълги пътувания с влак и автобус ме изнервят.
На всяка стъпка, във всяка минута и по всеки повод се убеждавам колко по-лош е животът ми без половинката ми... Освен по-хубав и смислен, беше и по-лесен с него, чисто практически.
Опитвам се да открия нещо, което е по-хубаво сега, за да се вкопча в него и да се утешавам, но не съм открила засега...

# 112
 Hug

svetal4o27 ,разбирам те.  Hug

# 113
Благодаря за темата! Събирам мидички и камъчета, но малко. Преседявата в купички като украса и по някое време просто ни омръзват и ги изхвърлям. Светалчо, Сбъдваща Hug

# 114
Светалчо, присъединявам се към поздравите към Майското цвете от чичовците й!
Аз в моя си дух наготвих две манджи. Усещам, че само аз ще си ги ям. Имам спешна нужда да си подрежа маникюра, но много ме мързи и все отлагам.

# 115
Aх, тиии!
Рая, тъкмо да се подпиша с две ръце под твоя пост и прочетох Чек. Та сега с едната ръка съм за Рая, с другата за Чек.  Mr. Green
Мари, ти си типичен български избирател  Mr. Green

# 116
Светалчо, честито на Майското цвете! Ще намериш, но дай си време. Не се пренастройва така бързо живот, граден с години  Hug

Умрях си от студ днес, тръгнах по сандали, къси гащи и тениска и цял ден зинзиниках. Ей няма угодия, ама не е нормално от 40 да "разхлади" на 17 градуса...

Вчера откъснах първите две тиквички от градината и сега ще пържа едната. Бях помолила мъжът ми да ги нареже и посоли, за да се отцедят... Миличкият, такива дебели колелца беше направил, че ги цепих на две. Ама няма да му казвам, да не ми откаже другия път като помоля за помощ  Mr. Green

# 117
  • Варна
Във Варна причерня много зловещо и започна да гърми. Да видим какво ни чака. Аз лично поглеждам със страх навън, защото офисът ми е на нивото на улицата и на няколко пъти при проливни дъждове се разминавах от наводняване буквално за няколко минути. А моторът ми е на открит платен паркинг, защото гараж нямаме.

# 118
Алечка покрай твоя пост за това как е нарязал мъжа ти тиквичките се сетих как моя мъж изпълни поръчката на майка ми да нареже блата за торта на 3. Наряза го като емблемата на мерцедес  Joy Joy Joy. Много се смях тогава ама според него никой не бил уточнил какво се има предвид на 3.

# 119
Във Варна причерня много зловещо и започна да гърми. Да видим какво ни чака. Аз лично поглеждам със страх навън, защото офисът ми е на нивото на улицата и на няколко пъти при проливни дъждове се разминавах от наводняване буквално за няколко минути. А моторът ми е на открит платен паркинг, защото гараж нямаме.
И аз откакто стана трагедията в Аспарухово, гледам със страх на бурите. Наводненията не са малка беля, освен че останаха много хора без къщи, не малко и загинаха. Confused

Общи условия

Активация на акаунт