Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 558
  • 672
  •   1
Отговори
# 270
Веси, честита да ти е щерката!
Тони  Joy Ама детето правилно се е ориентирало  Mr. Green
Рая  Hug Точно Лекарки изгълтах

# 271
Да са живи и здрави дъщерите на Лале, Мари и Лиляна. За синът и и аз си мисля, че ще го приемат.

Ям сладко и солено, но не диня със сирене. Палачинките ги ям със сладко/мед и сирене. А разни плодове с прошуто и сиренца.

Свталчо, ще липсваш докато си в Банкя.

Днес тук вее безобразно, а вятърът е и ужасно студен.

# 272
  • sofia
Хай, реденето на пъзели ми е любимо занимание. За съжаление, изобщо не ми остава време.

Тъпия фейсбук само снимки на плажуващи ми показва.....да му се не види чак след 17 юли ще можем да ходим, където и да е. Друга година по това време вече сме се върнали от морето.

# 273
Добър ден, ако някой ще тръгва към южното черноморие, да кажа, че времето е страхотно, водата за моя вкус е студена, не е вече тюркоазена, но пак е прекрасна Heart Eyes
Да са ви живи и здрави рождениците, момичета, да си прекарат весело ваканцията!
Лили, ще го приемат младежа, така ми се дава:)

Жаки е на 18- ти, отсега се вълнува:)
Днес тръгна на градина, три рокли смени и две прически, събуди се в 6.30 от нетърпение, че ще се запознае с нови приятели. Дано се чувства добре.

# 274
Жаки съм я запомнила, защото е раче като мен и на една дата с детето на приятелката ми  Heart Eyes

Като съм ви признала за интериорни експерти  , я кажете мнение и за този диван  Flutter
https://www.enikom-m.com/bg/product/1/holna-garnitura-abby/762-1_1_1.html

Сегашния е лежанка, ама този има 2  Wink

# 275
Отивам да видя щерката какви ги е забъркала сама с гостенките й.
Рая, готин е.

# 276
  • София
Ооох, кой ме би през главата днес да  работя от вкъщи с дете наоколо ... Тя общо взето си се занимава сама, само дето дъра-бъра-та не спира Simple Smile) И само обикаля и рови по шкафове и хладилници за сладко (а сладко няма Simple Smile).
Ще се справим някак де, от утре сме отпуска Simple Smile)

# 277
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Спокойно, Жаки, такъв бисер и там ще го харесат.

Даун, само три дни и се връщам. Обаче как плодове с прошуто, бе скъпа newsm78

Имам някакъв Сидни Шелдън в Банкя, ще погледна какъв и е ваш, ако го искате.

Имам и една голяма торба с дрехи за момиченце за подаряване, от 0 докъм 6 месеца май. Миднайтстар?
Или някой друг, ако се интересува. Хубави и почти нови са. И чаршафчета, ама са тъмносиньо и бяло на квадратчета, т.е. не баш момичешки.

Понеже ще съм с кола, отидох на пазара и накупих какво ли не, да поглезя майка. Всичко, което обича - хубава саздърма, пушен врат, синьо сирене, царевица, плодове всякакви, козуначен геврек. Еееее! Маслини забравих! Язък!

Да се оплача, много съм отнесена напоследък. Все нещо забравям, все някъде другаде ми е умът, не където трябва. Изградих си навик като излизам, да се проверявам: ключ, телефон, пари, часовник.

Мари, намерих сега квадратчето. Добре че ми каза, щях да се чудя какво е.

# 278
Рая, само за сядане ли ще го използвате, или и за сън?
И за сядане дори не ми харесва, а ако ще се спи на него ти трябва задължително топ матрак.
При подобно разположение тези луфтове, които се получават м-у отделните елементи са свръх неудобни, когато се легне на тях.

# 279
Ние преди бяхме с лежанка, но хич не беше удобно за двама да се изтягаме. Сега сме с двойка и тройка, ММ е на тройката, аз на двойката с глава на единия подлакътник и крака на другия, позиционирана към ТВ - много ми е удобно.

# 280
  • Sofia
Рая,баш такъв диван търся  Peace.
Скрит текст:
Нашият е подобен,но ни е малък. Купувам такъв одма,но цветът не ми пасва.Трябва ми тъмно син.Предпочитам и кожа да няма, но не е проблем.Дамаската искам да не е сива  newsm78.Че и цената му прилична  Hug. У нас,както е известно,лежим повече отколкото да седим  Whistling.Най-много държим на подлакътниците,да са широчки,че да си редим храна инапитки по тях  bowuu

# 281
Рая, на мен ми харесва диванът, баш по наш тертип - да има за въргаляне мегдан  Mr. Green
Казвала съм ви, нашият не е малък, а мъж и котка не могат да си го поделят и често има скандал (с котката), когато пожелая и аз да се наместя  hahaha
Светалчо, пуснах лиги като те прочетох с пазарувките  chef От сините чаршафчета бих те оттървала аз, ако са ти непотребни. Нали ще ставам чичо   Heart Eyes

# 282
  • Варна
На мен ми допада дивана, точно моят тип е.

И аз ходих на пазар, върнах се с поредната огромна диня. Ще я сгъна за два дни.

Свекърва ми е пратила подарък - три чифта обувки имам. Добре, че е тя да се сеща, аз иначе няма да тръгна да купувам такива на платформа, нищо че са много удобни. Моят избор е сведен до поредния чифт маратонки Simple Smile

# 283
Рая,баш такъв диван търся  Peace.
Скрит текст:
Нашият е подобен,но ни е малък. Купувам такъв одма,но цветът не ми пасва.Трябва ми тъмно син.Предпочитам и кожа да няма, но не е проблем.Дамаската искам да не е сива  newsm78.Че и цената му прилична  Hug. У нас,както е известно,лежим повече отколкото да седим  Whistling.Най-много държим на подлакътниците,да са широчки,че да си редим храна инапитки по тях  bowuu
Джена, и мен не ми допада цвета, аз съм на бежово- шоколодова вълна. Като модел го постнах само, П- образен. Ако имате път към този магазин, седнете вместо мен  Mr. Green. Ая, и твоя вариант имам предвид, ще ти пратя и него  Heart Eyes

# 284
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, бе Джена, така ме разсмя, винаги се забавлявам с вашия стил на живот. Dolce farniente му викат братята италианци и на мен много ми харесва, но не ми се падна в този живот, надявам се на следващия.
Обаче се чудя, защо рискувате да ви се обърнат питиетата на подлакътниците, нестабилно ми се струва. Не сте ли си накупили разни масички, подвижни и не толкова?

Алечка, имаш ги,  размер за детско легло са. Като се върна, ще ти ги пратя.

Златна свекърва, Хай, жива и здрава да ти е!
Ето нА, да видите какво хубаво нещо са свекървите, когато се случи да са от подходящия модел.

Много ми хареса навремето царица Маргарита - като я питаха как се оправя с толкова много снахи, тя каза: Рецептата е лесна - малко съвети, много подаръци. Царица!

Общи условия

Активация на акаунт