Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 587
  • 672
  •   1
Отговори
# 255
Мариат, честита рожденичка, да е здрава, щастлива и късметлийка в живота nbirthday

# 256
 Hug добро утро и честити да са рожденичките!  Heart Eyes

Лили, браво на младежа и стискам палци. И аз бях така едно време с медицината, като се запънах това та това, една година пропуснах, въпреки че бях приета и други специалности. После ми увря главата, че не е за мен и съм благодарна на Господ и съдбата, че не успях да вляза, че нямаше да издържа. Но то просто не е за мен. Аз съм жалостива, отделно че нямах нужната подготовка. От английска паралелка с немски в 11 клас ме изпра сачмата за медицината и нямах времето да се подготвя. Но на младежа пожелавам късмет, дано това е неговото призвание!!  Hug

Аз обичам сладко-кисело солени комбинации и много обичам печено козе сирене с мед или сладко от боровинки. Диня с хляб посмъртно няма да ям, въпреки че в семейството ми се яде.

Днес ще ме спукат от обучения, почвам по още 1 нов проект и е ..  Tired

Сутринта гръмна кафеварката. Любимата ми, тип кубинска, само че тази е една по-нова, миналата година я взех, като кана изглежда, няма тези ъгли като при Кубинката. Не зная какво и стана и изгърмя. Аз изпитвам ужас от тези неща, добре че нямаше човек там. Кухнята ми е слонова кост..нужно ли е да казвам каква красота се получи. Та ми тръгна деня...ударно дет'се вика. Ще видим как ще продължи  Mr. Green

# 257
Честито на празнуващите! Да са живи и здрави децата, усмихнати и щастливи!

Времето е чудесно, слънчево и приятно.

Вчера след работа се скъсахме от работа, за да разчистим пътя до терасите за санирането. Ще махат старата дограма и ще слагат нова. Местихме мебели, застилахме паркета...
Трябваше днес в 8.00ч. да са в къщи и да започнат, майка ми сега звъни, че още си пиели кафето пред блока.
Как да не побеснееш...

# 258
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
При нас така гръмнала кубинската кафеварка на морето и цялата кухня е като болна от варицела - тавана, стените. Понеже всички отиват там само да почиват, никой още не е правил ремонт. И по закона за всемирната гадост и закона на отлагането на днешната работа за утре, сигурно на мен ще се падне тази светла чест - ако отида, де. Но планирам да идем с една приятелка с кола.

Искам много да се похваля, че си изчистих компютъра, буква по буква. Може да съм боса в техниката, но в чистенето ме бива, натрупала съм стаж. Joy Оказа се, че под всяко копче с буква има по една малка възглавничка от прах и мъх. Много сръткава дейност беше, обаче какъв резултат! Сега всички букви послушно се изписват на мига, а не да се скатават и да ми излизат пропуски, които понякога дават невероятен смисъл, вкл. и нецензурен се е случвало да се получи, та винаги четях внимателно какво съм написала. (От един шофьорски курс се сещате какво излезе, като с-то си направи пас и не се изписа.  Joy)

Честити да са рожденичките на Мари и Лиляна!
Здрави, весели, умни, красиви и добри!
Аз чакам да ми се обади един приятел, който по милост ще ме закара в Банкя, че иначе 4 превозни средства сменям.
Понякога викам Неволята, понякога Приятел.
Девойките кандидат-студентки никакви ги няма още.
Мислех да си прекарам интернет и в Банкя, за да имам връзка с останалия свят, обаче се разкандардисах. Компютърът много привлича и сума ти време изяжда. (Мързеливо, лесно и приятно занимание.)  Поне през лятото да се огранича и без това цяла зима пак ще вися тук.

Кисело мляко с боровинки е супер, специално за тази цел правя сладкото. Палачинките повече с ягоди ги ядат.

# 259
Светалчо, аз помислих, че си изчистила компютъра от вируси, и си викам бреййй, че умятна жена Laughing

# 260
Ехе, колко рачета. Жива и здрава да е. Спокойно тийнство. И моята е на 12, направи ги преди 5 дни.

Много сме, много  Wink

Мари, да ти е жива и здрава и да има много късмет!

Лили, успех и на сина ти, 100 % ще го приемат, щом толкова силно го желае а и е доста упорит сякаш  Heart Eyes

Който спомена Сидни Шелдън ще го черпя! Идеално ме присети, точно това ми се чете в момента.

Аз, аз, всичко ям  Mr. Green

От Сидни Шелдън не съм чела нищо. Ще се поправя. Препоръка с какво да започна?

Лекарки  Peace

# 261
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мари, токущо взех басейнчето, страхотно е! Много весели картинки, чак и на мен ми се прииска да се намъкна в него. И освен това, не се надува! Ни с помпа, ни с дробове.  Е те това е супер! Няма да се пъна, лежерна работа - пълни с маркуча, Светълчо и си глей живота! Много съм радостна, а малчуганите ми сигурно ще се въргалят от кеф.

Много, много ти благодаря! Че и бонбони турнала - ще се почерпим за здравето на сладката ти щерка, благословена да е!

# 262
  • sofia
Лили, Мари, Лято, да са ви живи и здрави щерките!

Лили, успех на сина ти!

И моят баща днес има РД.

# 263
 Hug

Честито на рождениците,здрави и щастливи! bouquet

Сигурна съм,че синът на Лили ще бъде приет! Praynig

Обожавам диня и сирене.Домашно кисело мляко с черен хляб също.Тъкмо довечера ще ми донесат 5 литра краве мляко.Кравите пасат цяло лято по високопланинските ливади(1 700м. надморска),и млякото е много ароматно.
Желая ви хубав ден!

vesi1,да ти е жив и здрав1

# 264
  • София
Весел празник на всички рожденици! Да са здрави, щастливи и усмихнати.  Hug

Обожавам диня и за мен е кощунство да я ям със сирене, а и не мога да се насиля да пробвам дори как е на вкус тази комбинация. Мъжът ми я яде дори с хляб и тогава изчезвам, защото не мога да го гледам.  Sick

Снощи съседите ни бяха на гости и такива танци завихрихме.  Crazy За сина им специално бях изпекла мини пици от Лидъл и детето каза, че това са най-вкусните домашни пици на света.  Mr. Green За десерт му поднесох сладолед в чаша за тази цел и ми беше направен комплимент, че все едно се намира в луксозен ресторант. Малкият много ме четка. Хитър е явно, защото майка му твърди, че е влюбен в Кати и сигурно е решил от сега да ухажва евентуалната тъща.  Joy

# 265
Светалчо, бонбоните са за повода, да. От любимите на детето.  Heart Eyes
Намери ли в торбата и оригиналната лепенка при евентуално пукане? Едно малко квадратче съвсем обикновено фолио.

Ей, Даун, ти и момчето ти къде дремите? Отнемат ви Кати барабар с майка й!

# 266
Хаха, Тонка - кулинарка. Simple Smile

Добре че в днешно време има полуфабрикати. Simple Smile

Лиляна, успех на момчето ти!

# 267
  • Sofia
Честити да са щерките на Лили и Мари  bouquet!Да са ви здрави и сговорчиви  Hug!
И Жаклинчето е раче,ама кога е  newsm78...майка й да каже.
Много ме радвате с тая размяна/подаряване на неща  Heart Eyes.И аз бих дала...ама не знам/нямам какво newsm78.
Странни неща не ям сякаш  newsm78.Освен сладко със соленко.Имах едно детско приятелче-мезваше бисквитки и репички  Joy Sick.
Днес вече става за плаж Heart Eyes.

# 268
  • sofia
Диня или грозде със сирене и хляб ядеше баба ми. Аз много харесвам тази комбинация, но в нашето семейство съм само аз.
Макарони със сирене и захар също много обичам, но на домашните в комбинация им е гадно.
Сестра ми, навремето ядеше кекс (сладък) със сирене.

Тонка, е те това е съобразителен зет Wink

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 11:15 от vesi1

# 269
  • Варна
Честито на всички рожденици и добре да си отпразнувате Simple Smile

Цвети, започваш Сидни Шелдън с "Ако утрото настъпи". После чакаме отзиви.

Моята отпуска върви страхотно засега, яко на мързел съм се отдала, тъпча се с диня без нищо към нея и редя пъзели.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт