Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 582
  • 672
  •   1
Отговори
# 240
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Абе и от осолена гръцка тарама съм правила много пъти освен от шаран, но от тукашните всякакви видове нищо не става. Даже готов разбит гръцки има, но е много неприятен.
Едно бурканче ще ми стигне, да. Ще кажа на майка ми да го осоли и да го остави там да зрее докато се върна. Тя му разбира как се прави. Simple Smile

И в рибарските магазини продават, много добър съм купувала, добре узрял. Гръцкият тук обикновено е боядисан в розово и ми е шугаво да ям розова тарама, прилича ми на ягодов сладолед.

# 241
  • Ямбол
Лале, честита рожденичка. Весело детство.

...
Лиляна, успех на сина ти. къде иска да учи Медицина?
...
Благодаря на всички за пожеланите успехи. Много е трудно наистина. Дано да го приемат, че няма никакви други варианти. Като се запъна само на едно, не иска да чуе за нищо друго. Иначе кандидатства във Варна и Пловдив. Ние предпочитаме Пловдив, защото ще ни е по-удобно. Но ще видим, там май изпитите са по-тежки. Искам вече да са излезли резултатите, но има да си чакам поне още една две седмици. А после и класиранията.

# 242
Тъй като трябваше да чакаме да мине 12 часа, за да си легнем ви казвам, че моята дъщеря днес има рожден ден, и става на 12. Да ми е жива и здрава!

# 243
  • Ямбол
Ехе, колко рачета. Жива и здрава да е. Спокойно тийнство. И моята е на 12, направи ги преди 5 дни.

# 244
  • Телиш/Плевен
mariat, да е здрава и щастлива дъщеря ти! bdbaloni

Лили, нека и твоята дъщеря е здрава и щастлива! bouquet А за сина ти - щом това му е единствено желание, значи е много амбициран и съм сигурна, че ще успее. Приятелят на ММ, за когото писах, беше по същия начин - категорично и само медицина. И завърши успешно, дори работи известно време в столичната бърза помощ, а преди месец замина на специализация в Германия.

# 245
Аууу туп, едвам ви намерих, дори случайно Joy Попадам в доста подходящ момент. Честити рожденички, Мари, Лилю, Лаленце. Моята е другия месец, ще пада черпене. ura bigdance2 newsm59

# 246
Mariat, да ти е жива и здрава щерката. Много късмет, а на вас весел празник.
Аз тарама купувам от гръцката, и после мъжа ми го бърка.
Днес сме офф, национален празник. Изкарахме го от диван на диван. И на хот-дог в съседите. Сега ги чакаме да правят домашен сладолед. Казах им ако не стане, имам купен във фризерът.

# 247
Добро утро!  Честит рожден ден на Дъщерите на Мари и Лаленце.

# 248
Добро утро!

Мари, Лаленце, Лиляна, да си живи и здрави щерките!

Дядо ми си пие айрана със захар  Sick Аз не близвам таратор. Но обичам пържени филии с кисели краставички  Mr. Green
Завъртя ни въртележката, но трябва да идем да си извадим медицински и до КАТ да подадем документи за шофьорски книжки. Направо ми се изприщва мозъкът като си представя какво висене ни чака, но е неизбежно.

Който спомена Сидни Шелдън ще го черпя! Идеално ме присети, точно това ми се чете в момента.

Резервирахме си почивката, слава богу успяха да ни сменят датите в къщичката, в която отсядаме  Party На 31 юли запрашваме, ако ще и камъни да падат!

# 249
Лале, Мария, Лиляна, да са ви живи и здрави дъщерите!

Не съм яла диня със сирене, не си го представям. Диня обожавам и не искам нищо да разваля вкуса й. Кисело мляко с хляб също не ми звучи добре. Но майка ми например яде тази комбинация. Писала съм, че обожавам таратор, но ако някой сложи орехи вътре, не вярвам да го опитам дори.

От Сидни Шелдън не съм чела нищо. Ще се поправя. Препоръка с какво да започна?

# 250
  • Germany
Мария, честита ти рожденичка! Да е здрава, щастлива и с много късмет!
И майка ми много обичаше диня със сирене и хляб. Аз обожавам сладко и солено в комбинация. Палачинките обикновенно ги ям със сладко/мед и сирене заедно  Peace

# 251
  • На брега на реката
Мари, да е жива и здрава щерка ти. Много да ви слуша и да ви радва.
Лили, пропуснала съм. Да е здраво щастливо и твоето девойче.
Днес времето се очертава чудничко за плаж. Вчера бяхме на екскурзия до Соренто, Позитано и Амалфи. Доста се уморихме в тези жеги, но пък какви красоти видяхме. Heart Eyes
Хубав ден на всички.

# 252
Благодаря, дами, за пожеланията!
Ние почнахме ударно- събуждане "изненада" с импровизирано кексче със свещичка и подаръци, които не очакваше. След обяд отиваме за ново колело, а преди това ме чака момичешко парти.

# 253
Добро утро,
честити да са всички рожденници, да са здрави и много смях и забава да имат в живота.
Аз обичам диня със сирене както и грозде, круши и ябълки с френски сирена. Обаче рядко си ги позволявам .Кисело мляко със захар не понасям обаче със сладко от боровинки е върха. Таратора у нас на почит сина ми може само на това да живее. Времето е супер, нормално лятно време което обичам. Отивам да спортувам. Хубав ден на всички.

# 254
  • на Мелмак
Добро утро!
Мари жива и здрава да ти е  bouquet
Завъртя ме работата веднага след почивката, искам да си купя 7/8 -и панталони за работа, но цветни. Не можах да си намеря и 2-3 туники, тип къси рокли. Тях ги намерих, да видя кога ще мога да отида да меря.
Още се помотвам, а кучето ме чака за разходка.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт