Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 551
  • 672
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
О, Светалчо, моята свеки е едно голямо съкровище, аз съм си я похвалила в съответната тема, но мога и тук Simple Smile На фона на неразбирателството между снаха и свекърва ние двете се разбираме чудесно и мелим заедно забележително добре. Винаги има изключения.

# 286
  • София
Райче, на мен диванът като цяло ми харесва, а и цената е съвсем окей. В Еником принципно е скъпо и някои неща абсолютно същите могат да се намерят за доста по-ниски цени на други места.

Единствено цветът не ми хареса, а и обичам възглавниците да са като акцент, а не да се сливат с цвета на дивана. Най-омразните ми цветове за мебели са бежовото и кафявото (сега на бежовото за по-модерно звучене му се казва цвят "капучино"  Mr. Green), защото това е единственият цвят от детството ми. Навсякъде вкъщи и при останалите хора интериорът беше кафяв, да не използвам другата дума за кафяво като определение.  Laughing

# 287
Най-омразните ми цветове за мебели са бежовото и кафявото (сега на бежовото за по-модерно звучене му се казва цвят "капучино"  Mr. Green), защото това е единственият цвят от детството ми. Навсякъде вкъщи и при останалите хора интериорът беше кафяв, да не използвам другата дума за кафяво като определение.  Laughing

И аз никога не съм ги обичала, кво ми става не знам  Rolling Eyes
В този цвят съм влюбена
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/aa/0c/d7/aa0cd752380a2 … 13df362ea280a.jpg

Ама пусто наличните мебели не се връзват с него  Confused

# 288
  • Sofia
Ох, бе Джена, така ме разсмя, винаги се забавлявам с вашия стил на живот. Dolce farniente му викат братята италианци и на мен много ми харесва, но не ми се падна в този живот, надявам се на следващия.
Обаче се чудя, защо рискувате да ви се обърнат питиетата на подлакътниците, нестабилно ми се струва. Не сте ли си накупили разни масички, подвижни и не толкова?
Laughing Свет, знам си аз,че съм за италианка родена  Whistling,а може би съм била  bowuu.Казвали са ми,че съм била лихварка в предишен живот  Mr. Green,ММ е информиран, да не ми се жали  Laughing. Много вероятно да съм била италианска лихварка  Joy.
Нямаме подвижни масички.Не са подходящи за монтиране на нашите подлакътници,които всъщност са си като таблички широчки  bowuu. Стараем се всичко да е на една ръка разстояние  Mr. Green.
Бях на кантар да си купя шоколадов джиБ (модерно л@йнян, както го определиха моите деликатни мъже  hahaha). Преотстъпих го  на таткото, за по-натам  Whistling.

# 289
  • София
момичета, светъл диван е много красиво нещо, но послушайте препатилия. НИ-КО-ГА Laughing

Поздравления за всички празнуващи Рачета bouquet
зодията е чудесна, макар и да не е моята Wink

# 290
Мхм, предния ми светло кафяв диван не мязаше на нищо  накрая, а даже нямаме деца...
Сегашният е сив с черна кожа и по се ядва. И материята се почиства по-лесно. Ама не се събира в хола в новата къща  hahaha Много врати и прозорци - стаята е преходна. Ще го инсталираме в бъдещата мъжка стая.

Светалчо  Hug

# 291
Честити рожденици. Да са живи и здрави  Hug
И моята малката е раче. В последния ден - хваща половината от рак и половината от лъв  Laughing

Светалчо, аз не обичам маслини и гъби, а риба ям от около две години насам.
Винаги ми се чудят и постоянно ме карат да опитвам тези храни.

Иначе обожавам филийка с масло, шарена сол и грозде  Mr. Green
Както и принцеса (с яйце и сирене на парти грила) намазана с мед отгоре  Crazy

Лили, кога ще излезе резултатът. Сигурна съм, че ще се справи  Peace

# 292
Най-омразните ми цветове за мебели са бежовото и кафявото (сега на бежовото за по-модерно звучене му се казва цвят "капучино"  Mr. Green), защото това е единственият цвят от детството ми. Навсякъде вкъщи и при останалите хора интериорът беше кафяв, да не използвам другата дума за кафяво като определение.  Laughing

В този цвят съм влюбена
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/aa/0c/d7/aa0cd752380a2 … 13df362ea280a.jpg

Ама пусто наличните мебели не се връзват с него  Confused

В къщи съм точно с подобни 2 цвята, по-тъмен и по-светъл, като мляко с кафе са, много си ги харесвам, а и са топли и красиви цветове.

# 293
В този цвят съм влюбена
И аз много го харесвам, вероятно къщата отвън ще е подобен цвят + бяло, поне така си го представям като го видя ще преценим.
Честито на всички празнуващи!
Аз сутринта станах за работа, но ми беше твърде лошо, за да стигна до офиса и останах вкъщи, вече съм по-добре, до довечера мисля, че ще вляза в кондиция, така от нищо.
Спешно ще застраховаме имущество, насочили сме се към Уника засега, утре ще отидем да проучим нещата, ако някой има отзиви/предложения - да дава, другите опции на този етап са Алианц и Дженерали.

# 294
Мър, служебно работим с Уника, не сме имали проблеми до сега. В момента очакваме по една полица изплащане и на този етап не се очертава проблем, а сумата е значителна.
Личното имущество е в ДЗИ, че от банката с тях работят и покрай ипотеката и къщата и апартамента там застраховахме. Пази боже, не ми се е налагало да разбирам доволна ли съм.

# 295
Светалчо, смокини с прошуто е супер. Ще си направим едно плато със сиренца и месенца и плодове догодина  Hug.

Моя диван е горчица (детска диария  Joy). Какви разправии имахме с него не е истина. Поръчахне го и го чакахме 6 седмици, изхвърлихме предишния, а като ги докараха, се оказа, че големия е счупен и трябва да подменят всички, защото са кожени и трябвало да са от една партида, та още 6 седмици седяхме на бийн бегс Simple Smile.

# 296
Здравейте!
Мари, Лили, много здрави да са ви рожденичките!

И аз да кажа за Лекарки на С. Шелдън- първата книга от много време на сам, която ми е интересна. Бях се притеснила, че не ми се чете вече.

Тони, голям ухажор имаш.  Grinning

Светълчо  Hug Просто ми се прииска, ей така, без повод.

Решихме да мръднем за два дни до гр. Елена. Току що приятелка запази места. Ама сега видях, че е далече. Хич не обичам да пътувам, дано си заслужава.

# 297
На мен ми харесва дивана , с една забележка - към подлакътниците. В коя свят трябва да са на същото ниво като дивана...ако му се сменшт и калъфите цена няма ( Имаме един много стар диван от ИКЕА- сигурно е над 15 годишен, сменшщи се калъфи...сега съм ги помъкнала към Бг да ми шият нови).

Честито на преануващите, аз такла малко със закъснение, но това е заради часовата разлика.
Изпратих мъжо и сега пак съм господар на къщата. Голяма скука като си сам, щом и с котката взех да си говоря. Още 21 дена до ваканцията.
Щастлива съм, намерих къде да оставям детето преди училище, ще си го прибирам аз.
Имахме висящ проблем в България - сега имаме светлина в тунела. Само да кажа, че много трудно се прави бизнес в България, все гледат да спестят от нещо- я такси, я нещо друго и от напълно законна сделка да сътворят куп проблеми. Правили сме подобни сделки с чужденци, ами всичко си вървеше според закона, ....

Обичам сладко и солено, но не и диня със сирене. Смокини не ям, но пък имаме смокинш и ароматът на листата и ме опиянява.  Вчера правих сладко от халапиньо с ананас, до края на седмицата трябва да направя и с босилек, и ще съм готова със "зимнината".

# 298
  • София
Ох, аз пък да си кажа, прочетох ги тези Лекарки на Сидни Шелдън, ама ... слаба ракия, хич не ме грабнаха. Ще опитам още 1-2 за всеки случай де.

# 299
ванини, в Елена е много хубаво и спокойно. Ако обичаш такъв тип почивки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт