Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 541
  • 672
  •   1
Отговори
# 360
Ние ще сме в ханче Боаза.  На снимки изглежда добре.
Жаки, ако сте там, където бяхте по миналата година, ще наминем. Че и Лиляна ни е близо.

Ооо, били сме там  Peace Споко, не е толкова страшно. Някои стаи са мрачни, някои чаши са понащърбени, обаче пък толкова весело си изкарахме ние. Нямам кофти спомени аз лично.

Тихият кът много хвалят мои познати, имаше ваучери дори в Грабо, с банейн, детски кът, супер изглежда на снимки. Но иначе и за там съм чела кофти отзиви.

Не се настройвай предварително  Heart Eyes

Даун, това ни чака, по същия път минахме с голямата. Казвала съм ви- все едно са под индиго са правени тия деца  Laughing То не стига, че ужасно си приличат, ужасно проклети бебета бяха и двете, ами и боледуват от едно и също  Crazy Ама иначе и двете са пълни отличнички   Blush

# 361
Изгорях се с вряло сладко. Тъкмо ми мина изгоряното от единия палец(дълъг белег от решетката във фурната), сега се обзаведох с идеално кръгло обелено петно на другия палец. Местата са идентични.
 Mr. Green

Аз знам, че дълбока захапка може да се получи от дългото смучене на биберон.  newsm78

# 362
Аууу , Мари, как боли Sad Това  е знак от Съдбата, стига си готвила, идвай тук при нас  Wink

И от смукане на пръст се получава  Peace

# 363
Ванини, имам позната, която от няколко години само в ханче боаза ходят.
Казва, че леко са го позанемарили, но гледам снимки миналата седмица пак там са ходили  Laughing
С две думи, приятна почивка  Hug

# 364
Мари, спри се бе момиче!
Рая, успех. Порасват и ще им мине, но си представям колко е гадно. Поне моите родители доста го изживяваха с мен.

# 365
Благодаря ви!  Hug

# 366
  • sofia
Сега, като прочетох адашката, ми светна, че моите, и двамата, спят с отворени уста. Даже съм се опитвала да им побутна долната челюст, за да затворят - тцъ, пак си "зяпват" и така дишат.
Никога не са имали проблем със сливиците.

# 367
  • София
Извадихте ли я, Тонка?
Малко преди да навърши 4 г. я извадиха и точно след половин година се получи рецидив. Щях да почина на място. Постоянно точеше сополи и говореше носово. Обаче казах, че втори път няма да се вади тая пуста сливица, защото никой не може да ми гарантира, че и трети път няма да се появи. От 2 години обаче вече няма проблем. Дали е атрофирала сливицата, дали още си е там нямам идея. Мисля, че вече проблемът е зад гърба ни.

Вчера ходих на разходка в един от моловете. В движение си взех една блузка и сандали. Има хубави намаления. На двете ми момичета също купих подаръци. В събота отиваме да вземем Кати от село, а кръщелницата ми пристига в сряда.  Heart Eyes

# 368
  • Sofia
Чакаме Григор да отупа Багдатис и да се опнем на плажа  Crazy.ММ също чака същото,че да тръгва насам.Искаме и ние на Уимбълдън,хер  Crossing Arms.
Поошетах и заморих.Не е за мен тая работа. Naughty.
Мама прави сладко от черници.Неочаквано вкусно е.Като къпини.Тя прави,ние мажем палачинки и ядем  bowuu.

# 369
Чакаме Григор да отупа Багдатис и да се опнем на плажа  Crazy.ММ също чака същото,че да тръгва насам.Искаме и ние на Уимбълдън,хер  Crossing Arms.
Поошетах и заморих.Не е за мен тая работа. Naughty.
Мама прави сладко от черници.Неочаквано вкусно е.Като къпини.Тя прави,ние мажем палачинки и ядем  bowuu.

Ти си супер нагло създание  Mr. Green. Искам и аз палачинки пък! Как да не ви е срам поне малко, а???

Гледам и аз тенис по малко, но отпаднаха разлигавените озита.

# 370
  • Sofia
Whistling
нИдей рИва,ще ти намажа като дойдеш насам  chef

# 371
А пък някой са на работа....
От две седмици съм без сушилня, уж поръчали часта, но не ми се обадиха дали е дошла или не. Звъня им- никакъв отговор, гледам часовника - ами то 7 часа сутринта.

# 372
А стига мрънка, не си единствена  Mr. Green, а при мен е и кучи студ.

Май ви се жалвах за охажора, който ми е контрактор. Днес надмина себе си. Трябваше да му се обадя за промяна в договора, която е спешна. Обясни ми, защо се бавят и подхвана неангажиращ разговор. Пита как съм, аз казах ок, но е гаден студ, при което той каза: "I'll have to come and keep you warm".
Изтъпях и му казах довиждане и затворих. Утре трябва да се справя с това, защото е доста неприятно. Ще трябва да го докладвам, а и да му се обадя в присъствие на някой и да обясня, че не е приемливо.

Ужас, много тъпо се чувствам. Хем ми е смешно, нем никак.

# 373
Даун, той този контрактор не става ли за гушкане   Laughing
Шегичка, неприятна ситуация.

Кой каза палачинки. Сега ще трябва да си правя - тъкмо за вечеря, че ги обичаме и със сладко, и със солено  Mr. Green

# 374
Ще трябва да го докладвам, а и да му се обадя в присъствие на някой и да обясня, че не е приемливо.

Това не би ли било твърде унизително за него  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт