Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Pure_nature благодаря за съвета. Ще огледам раниците. Не мога вече да го отлагам

# 241
  • Пловдив
Юхуууу
Аз доволна,бебето спи от час и половина,а аз изпрах количката,ядох,готвих и надписах поканите за кръщенето.После ще идем до пощата да ги изпратим.
 Alja 98 Ох ръцете,болят ама болят.За операция съм,ама и аз кърмя и стискам зъби.Лятото не е хубаво да се отбива.
Вчера мойта хубавица пи вода от една мерилка за прах за пране(не използвана).
Днес сутринта на разходката на всички преминаващи викаше "Еееей" и махашес високо вдигната ръка.Е прибрахме се с два банана,пакет солети,около 5левчета и няколко бонбона.Голяма далавера тва хлапе Grinning

# 242
 Laughing Angel eyes, браво! Ние така оная вечер се разхождаме с малката и минахме покрай братовчеда на ММ,той не я беше виждал и извади 20 лв,че нали се дават за здраве. Прибираме се и казвам на ММ,а той вика я се разходете още малко.  Joy Joy Joy  Аз по принцип това много го мразя и все се дърпам и казвам,че няма нужда,но те хората си дават.  Rolling Eyes

И аз прах количката и вече е суха.  Shocked Вън времето е само за бивши гаджета и кофти приятели,както казва Чолаков.  Mr. Green

# 243
  • София
JoyJoyJoy

И малкият си има подарък вчера - дънки, блузка и чорапки. И то от жена, от която най-малко съм очаквала. Много неудобно ми стана. Rolling Eyes

lid Щях да пиша за менюто - и аз имам такива притеснения, че въртя едни и същи манджи. Затова периодично отварям сайта на някоя детска кухня и гледам менютата. Краднала съм няколко идеи Innocent

Искам си зеленото човече. Weary

# 244
Мисис, върни си старата версия и ще го имаш.
И аз рових по кухните за идеи, но те май също въртят едно и също.😁😁😁

Мен защо никой не ме среща и да дава на малкия пари.., 😂😂😂 Винаги обаче се намира някой, който да възкликне "О, Ама много е голо това дете!" Или " Защо е без чорапи!" 😂😂😂

# 245
То и ние всичко обезопасихме, но това не помага Питко - Любопитко да се вре абсолютно навсякъде.
Първо беше бройнала кофата, за това монтирахме кофа на вътрешната страна на единя шкаф. После атакува печката, по -точно фурната понеже е черна + инокс, цялата е в бебешки ръчички, после хладилника ....
Спасява ме да вържа шал на някой шкаф и да се заиграе, за да сготвя.
После атакува библиотеката, махнах всичко от долните рафтове, завира се в тях. Оня ден успяла да свали от най-горния шкаф на Сиърс книгата и се тупнала с нея на пода и се мъчи да къса страниците - не му е фен Joy
Новото двайсе е да се завира под някой стол и да се мъчи да излезе назад, което не може и съответно реве да я вадя.
Пералнята също и е любима - изправя се и се мъчи да влезе вътре ... Абе изобщо няма спирка ...
Сега докато пиша, за да напиша нещо тя дърпа вързания шал на вратата и това ме спасява пет минути. Отпраши в кухнята, спирам да проверя ... Така до сега се борих да сложа едни гащи ... Няма такава мъка като сменянето на памперс - то се върти, мята страшна работа ... Оня ден направо откачих и я оставих да си праши с голо дупе ама на нея не и дреме ... Поне спа тази нощ, дано и следвашата да е така Rolling Eyes

# 246
  • София
lid Така е, ама нали все някога ще я спрат старата версия. Новата е свежа и изчистена, само няма зелено човече. Grinning

За менютата по детските кухни - абсолютно си права. Еднакви са им, 15-ина манджи и ги редуват всяка седмица. Затова си вземам идеи, ама не готвя само по тях. 

А иначе питат за чорапите, щото си сложила шапка. Я махни шапката да видиш какво ще стане. JoyJoyJoy

chuby Фурия си имаш! Да е жива и здрава!

# 247
Мисис, току що влезнах в Групата във Фейсбук Бебешко меню 4-12 месеца и се почувствах като кулинарно недоразумение - та хората какви чудеса приготвят и как ги поднасят - то не са трицветни кремчета, чийзкейкове, супички от трицветни моркови... а аз правя прости пюрета...

Чуби, браво на пъргавелка. Подготвя те от сега за ситуацията след прохождането.

# 248
Ми тъй е...като имаш фейсбук 😈😈😈

# 249
Благодаря момичета - аз за това съм си турила таз снимка на аватара да си знаят хората, да не се плашат, щото баш това е постоянната ми физиономия ...Innocent
И Лид не знам за кво са ти трибагрени маркови и подобни, то това радва само майките, на бебешора ич не му дреме на памперса, ако не е му е вкусно плюе и не пита ... ай ся си представи как изплува сложно приготвеното ти осем пантонно ядене в цветовете на дъгата Smile
Щото те и бебешките дрехи ги правят да се харесват на нас, за тях е важно да им са удобни да бебинстват, щото аз ся си ям главата всеки път, когато трябва да провра нескончаемо опипващата бебешка ръчица през някои ръкав и т.н. Като гръцко бебе ще ходи по хитон и толкоз Wink

# 250
Чуби, и аз съм на това мнение - нека да е вкусно, а на какво мяза няма значение. 😁
Но гледайки приготвените чашки ала ресторант със звезда Мишлен и реших, че нещо аз не ги приготвям правилно.
За в бъдеще смятам, че е важно поднесената храна да изглежда добре, но сега не мисля, че малкият би оценил труда ми по достойноство затова не се потя. 😂

Кристи, имам аз имам - ползвам го с различно предназначение, но все пак е наличен. 😂

А къде сте всички останали? На по цаца и биричка ли? Я бързо на отчет. 😂

# 251
Уф, аз се размазах днес. Малкият киселееше, не щеше да яде цял ден като хората, накрая ми повърна на фонтан вечерта, та го къпах барабар със стола му и дрехите Crazy Мисля да пробвам детската кухня скоро Crossing Arms

# 252
  • София
Правилно, lid. Да видиш дробчетата на какво приличаха, ама пък бяха много яки на вкус. Blush

Отчет Simple Smile

Прибрахме се от разходка. Звярът спа час и нещо в количката. Реших да се изкъпя и после да го взема и него при мен в банята. Ей, тия 3 минути душ минаха в неистов рев. Излизам от банята и гледам ред сълзи, ред сополи Confused Вече спи.

# 253
Моята миша изяде 140 кисело мляко с бисквити,банан и захар кафява. Simple Smile С пюрето на обяд е ужас едвам изяжда 190-200 с мъки не всеки път.Кисела е вечер май от зъб.Иначе се къпе на двора и седи до тъмно на вън. За а детска кухня кой неща трябва да са въведени ? Лека нощ

# 254
  • Пловдив
Здравейте и честита нова bg mama за мен е по-зле не мога да се ориентирам.
Уф да се оплача от събота не мога да стана от леглото страшни болки в кръста. Вече съм по- добре ама още 3 дни съм на инжекции.
Хубав ден и послушни бебчовци !

Общи условия

Активация на акаунт