Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 715
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Уф, и аз да се оплача от болежки. Левият ми крак сдава багажа. От време на време ме наболява глезена, преди години го бях навехнала и явно си е слабо място, свръзката на бедрената кост с таза също ме боли редовно, оня ден си прецаках коляното, а снощи ми се прищипа нерв (или там каквото е) на прасеца. Е целия крак е за смяна! Rolling Eyes Писна ми просто! Angry

Дребка все пак хареса киселото мляко, вчера с бисквитките си го излапа с кеф, е не е каша, но се харесва. Simple Smile И аз искам да пробвам вече някоя кухня, ама още се чудя все пак. Simple Smile Нявсякъде готвят със сол, после няма да иска да яде безсолно. Simple Smile Днес в най-големия пек сме на консултация, дано оцелеем. Nature Sunny

# 256
Уф, и аз съм страшно дезориентирана в новата версия.
Малката от 3 дни е голям киселяк, само рев и цупене, а тамън се навих да я водя на море. Оказа се 3ти зъб, който иска да излезе. Няма сън, няма спокойствие...
Иначе бяхме на консултация - 74 см и 8700 гр. И това непосредствено след като беше изплющала 300 и косур грама пюре, та имам зелена светлина да вдигам количествата, пък и тя си има завиден апетит.
Но както пиеше по 400 - 500 мл вода, така изведнъж, баш в най - голямата жега спря. Изкупих де що чайове, води има, ама ц. Варих и плодове за плодова вода, нъцки. Инат, бе!

# 257
И моят нещо бойкотира водата последните дни.

Да минават всички болежки в кръстове, крака, ръце и навсякъде!

# 258
Влизам само да споделя новината - пробило е едно зъбче!!!

Бързо да минават болежките на всички! Аз се чувствам като робот от някой филм за н-та световна война човеци срещу извънземни роботи и както в почти всички роботите накрая свършват разглобени на чаркове така съм и аз, но вече свикнах.

# 259
Ей стягайте се! Какви са тия болежки и охканици. 😃

Лид,честито зъбче! 😊

Ние се крием на хладно,нищо интересно. Забавлявам се много как смешно пълзи дребното. 😂 Забива глава долу ,вдига дупето и буксува с крачетата. Е движи се,криво ляво,но е адски смешна.
Нещо ми отказва каши и пюрета,не знам дали да не я пробвам с някаква супичка нещо. Яде по 50-60 грама,а преди 200+ не й стигаха. Отдавам го на жеги,зъби и т.н.,но все пак ми се ще да я разнообразя и ще пробвам нови манджи тия дни.

Хайде стойте на хладно и пийте повечко бира. 🍻😃

# 260
И мен много ме тормози с това (не)ядене. Преди бойкотираше определени яденета за деня на случаен принцип. От няколко дни насам е все едно на стола на мъченията! Грам не ще да я отваря тая уста, реве и се гъне, храним се по 40 минути, понякога и час. Направо ми идва да се гръмна Crazy Crazy Crazy Нямам търпение да проговаря и да казва какви бръмбари са му в главата!

# 261
Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна, но зорко ви следя Simple Smile Нашето гръцко море приключи, беше прекрасно, както винаги, Гърция никога до сега не ни е разочаровала. Тази седмица сме с малкия по болници и изследвания и ж петък, живот и здраве, отиваме на Бабиндом на нашето си Черно море, за неограничен период, за сега. Ще видим до кога ще поостанем, ще го решим в движение.
Лид, честито ви зъбче. Ние ще участваме в състезанието за последно появило се зъбче. За сега няма индикации. Иначе вече пълзи, задържа се прав с опора и има свръх много енергия...Нищо ново под слънцето, де, виждам, че всички сме на черешата. Поне нощния сън при нас е константна величина, пу, пу.
Имахме проблеми с храненето, което е супер нетипично за него, тъй като той си е ламя. Сега обаче ми прави номерца, отказва пюре и каша, към попарата и млякото е силно пристрастен. Аз съм против карането на сила да яде, но нямам особен избор, тъй като антиконвулсанта се дава 3 пъти на ден след храна, та иска или не, борим се. Отдавам го на СКОКЪТ, жеги, зъби, проява на характер и вярвам, че е период и ще мине. Опитах да му готвя, защото си помислих, че са му омръзнали пюретата, резултатът беше погнуса. Та, от другата седмица ще тествам детска кухня, взех бележка от педиатърката и ще пробваме с частната кухня на морето.
С водата положението също е зле и въпреки, че се бях зарекла да не давам сок преди годинката, няколко дни вече му давам по един прясно изцеден морков и една ябълка. Разреждам с вода в съотношение 1:2, вие как давате сока?
Мисля следващата стъпка да е кисело мляко, 3,6% мисля да взимам по БДС.
Луд фен се оказа на попарата. Днес ми беше свършило обезсоленото сирене и снощи му накиснах за закуска едни ядки и ги смесих с плодово пюре, лелеее, пълен крах, мръщи се и търси попарата. Не знам как ще разнообразявам...
За подсичането, да си кажа и аз, да чукна на дърво, че до сега подсечен задник не съм виждала и съм много доволна от Судокрем-а, както и от памперсите внос, които поръчвам от една страница във фейсбук, За мен и мама.
Относно суматите плажни неща, които купих преди почивката, да се изкажа. Пончото е супер удобно нещо, ползвах си го с кеф. Басейнът ни се оказа малък, ползва си го, ама трябваше да взема по-голям размер. УВ бодито от Декатлон хич не му се хареса, един път сме го ползвали. Една от шапките на Крис с козирка и плат на вратлето също няма да се ползва, хич не се одобри. Понася само шапки тип рибарски. Слънцезащитата на Ла Рош е желязна, нямам оплаквания. Чух обаче, че в Ремедиум имат голямо намаление на Дейлонг, та мисля и тях да пробвам, че имам много добри отзиви, а и цената е изкушаваща.
В търсене съм на наколенки за пълзене, тъй като коленцата на нашият бързак ще се понатътртят. Идеи откъде да купя?

# 262
Хаха, Ениуан и Кристи тъкмо са се оплакали от бойкота на манджа. Бройте ни плюс 1 в клуба Simple Smile

# 263
Поне е успокоително,че не сме само ние. 😃
До като ви прочета двата поста два пъти щеше да се пльосне на глава от спалнята. 🙄 Доста бързо се осъвършенства в придвижването.

# 264
Мани, страшно е 😐
При мен е обратното - кисело мляко, сирене, извара хич не харесва. То и заради това съм се замислила за кухня. Иначе сок не давам, та не мога да съм полезна.

# 265
Ели,аз го пробвам и преценявам. Хем да не е много сладко,но и да не е съвсем без вкус. Моята уж обича кисело мляко,сутринта и него не яде. 🙄 Ние тук кухня нямаме,та трябва да се спасявам сама.

# 266
Аз съм си избрала кухнята, мисля другата седмица да поръчам за проба. За пореден път обаче се убеждавам, че дадеш ли право на избор на хората, става страшно! Сега се чудя кое меню да поръчам, ама и трите неща ли, ама да комбинирам ли, ама БИО ли да е, ама до вкъщи ли да ми ги носят, ама пакет за месеца ли да платя, ама сто неща значи! Вместо да ми изскочи някоя кисела лелка и да ми набута манджата в ръцете, та да се приключва за секунди, аз тука два дни тормозя някакви мили хора по телефона и с мейли Joy
И накрая пак нищо не съм решила!

# 267
  • София
Аз съм си избрала кухнята, мисля другата седмица да поръчам за проба. За пореден път обаче се убеждавам, че дадеш ли право на избор на хората, става страшно! Сега се чудя кое меню да поръчам, ама и трите неща ли, ама да комбинирам ли, ама БИО ли да е, ама до вкъщи ли да ми ги носят, ама пакет за месеца ли да платя, ама сто неща значи! Вместо да ми изскочи някоя кисела лелка и да ми набута манджата в ръцете, та да се приключва за секунди, аз тука два дни тормозя някакви мили хора по телефона и с мейли Joy
И накрая пак нищо не съм решила!

JoyJoyJoy

Факт! JoyJoyJoy

lid Честито зъбче!

eli_dzh Еха, супер сте изкарали!

Ще мине и този период с неяденето. Като сме на климатици и е по-хладно, яде повече. Киселото мляко ми го изяжда. Joy Правих си експеримент, като по клипчетата - взела съм го в мен и ям кисело мляко. То седи с отворена уста и чака да му бутна лъжицата. JoyJoyJoy

Да чукна на дърво, почти нищо не ме боли, ама се чуствам като парцал. Не мога да се събера да свърша дори рутинните задачи. Много съм отпаднала. Confused А всички с болките да се оправяте, направо незнам как издържате.Disappointed

# 268
В мен, над мен, пред мен, в баща му, на нисък стол, на висок стол, на диван, на кошара, на балкон...не ще бре! Поне въведох днес брюкселско зеле, ама ха Crossing Arms

# 269
И аз не съм писала отдавна, ама мор от тая жега!
Кристи, и моят убавец не ще попара, то не бяха Holle сухари, био гига сиренце, с чай, без чай, не ще!
Яде пюре от круша със сирене, т.е. във всичко яде сирене, но не и в попарата, ами ако иска Simple Smile

От жегите е нормално да не ядат, то и аз съм на вода самом блякс Simple Smile

А и вече е забелен, от уролог, поне това приключи.Оказа се, че нямало как да стане естествено, някакво залепване.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 15:35 от помбер

Общи условия

Активация на акаунт