Гълъб пролетно ни гука, кой ще се похвали тука! 08.05 - 14.05

• 11 732
  • 349
  •   1
Отговори
# 270
    smile3558  Здравейте бъдещи мамчета,

На мен тази седмица ми е много натоварено в работата и за това рядко писах, но за сметка на това прочетох всичко. Тъй като вече не стискам палци за vvenkova (нали се обеби вече мила) та сега ще имам много сили да стискам за НЕ чакащите. С вас съм и дано да не чуете ни вест ни кос от никакви лелки, гости и т.н.  yes

Аз нали ви казах че този месец програмата Гошко ще я гледаме всеки ден, мъжлето се кефи, аз сащо, така че този weekend ще е весело в къщи.   Two Hearts  Дано това да е нашата магическа формула ...  Praynig

vvenkova, успех на изпита!!! thumbsup

Приятна събота и неделя и в понеделник много нови  EFP

# 271
Влизам да ви кажа че съм жива... Mr. Green и да ви пожелая приятен уикенд...

Моята приятелка днес роди, прекрасно момченце, 3.100 кг, 51 см, Калоян. Родила е нормално, за 4 часа. Беше са кратко във форума....Да и е честито синчето и да е жив и здрав!
Peace

# 272
Тази седмица поне тук новините ката цяло са добри. Дарилка, да е жив и здрав малкия Калоян за радост на мама, тати и всички близки, които са го чакали.  bouquet 

# 273
Дарилка-честито!  bouquetДа им е живо и здраво детенцето!  bouquet

# 274
Жабче, нищо няма да казвам за графиката де, няма да кажа, че бременните много забравят, само ще ти кажа, че много се надявам заедно с теб!
Дано изчезването на Голдън също има от онези хубавите причини Laughing
Да е жив и здрав малкият Калоян!
Приятен уикенд на всички  bouquet

# 275
   Здравейте и от мен , приятна петъчна вечер на всички !
Дарилка , поздрави приятелката си за малкия мъж.
Аз се притеснявам дали този месец няма да ми е ановулаторен , защото вече седемнайсти ден а нямам покачване на температурата. По принцип цикъла ми е 28-29 дни и овулацията ми е към 14-15-ия ден. Дано да е късна овулация.
Жабче , стискам палци. Hug

# 276
Yolinka, виж моята графика.Аз съм със същият цикъл-28-29 дена.Този месец май  и при мен се случи същото.По принцип днес трябваше да ми дойде, но  предположенията са ,че има защода ми закъснее-просто късна овулация.Имаш още малко време, изчакай преди да заключиш за ановулаторен. Hug
Момичета, ЛФ е винаги една и съща или има случаи в които може да варира?От този цикъл мога давидя колко е точно, нали така?Има ли случаи , в които тя може да се промени?Хормонални или други?

# 277
  • Някъде там...
Пенелопа ЛФ е относително постоянна величина и дължината и е индивидуална при всяка жена. Най-често е 14 дни. Варира с не повече от 1 ден.
Ето и една статийка: http://www.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=191 .

# 278
Жабче, благодаря.Ясно ми стана.Идеята ми беше дали ЛФ може да се промени инцидентно и после да се върне в нормалните си параметри.Очевидно не е така, защото ако има нарушение някакво, то то се дължи на нещо и тази причина не би могла отсамосебе си да се махне...уф, ако разбра какво искам да кажа, ще черпя! Crazy

# 279
  • Някъде там...
Давай черпявката  Joy

Мен ме поглезиха послучай празника - прибирам се, а мъжото приготвил едни трапези, едни свещи, че и подарък ми купил и опаковал...и на ръце ме пренесе от вратата до масата, ми как да не ревне човек накрая  Crazy

# 280
Ау, леле че романтика!Бравос, да ви звиди човек Grinning
Ами постарал се човека-нали ви е празник HugМалко мъже така правят, да знайш!Моят например забравя, в началото ми беше криво, ама после си го приех с тази му странност.Щото нали си е мой.Черпявката я имаш! Party

# 281
Аууу, много романтично звучи!  1dating Приятно прекарване ви желая! luvbed А подаръците след 9 месеца...  ylinfant

# 282
Леле Жабче, чак и аз се просълзих Embarassed Страхотно! Да сте живи и здрави и дано скоро получите най-голямата радост за двама обичащи се!!!
Цветунчо, браво за решителността да действате по план и без отчаяние! Пък дано кат осе хванете с по-сериозни изследвания, бебчо се "стресне" и дойде по-рано отколкото очаквате. С теб съм и ти стискам палци скоро да развалиш кръшната си снага, преминавайки в категория кенгуру!

# 283
Леле леле, много романтично. Ще взема да регистрирам моя мъж тука та да почете и да трупа опит Simple Smile
Той милия се опитва, ама мен все нещо ме избива на майтап и все така става че ми става смешно на леко нескопосните му опити за романтика, та накрая взех че почти го отказах. Много съм....  smile3538
А за диетата която планувате - включвам се и аз. Откакто правим опити съм качила 6 кила, и не мога да се трая. След операцията бях ги почти свалила, не  с диети де, но като се повъзстанових и пак си ги лепнах. Не мога да се трая. Айде от утре! Лято иде, на море ще се ходи..мдаа...

# 284
Ели, баш за морето ми е драмата-като си гледам снимките  от миналата година, направо ми се реве.Пак си имах, аз съм стил Джей Ло, ама сега и корем съм отпрала, та развалих хубавата Джей Ло ConfusedДавам старт от утре, който иска да се включва!

Общи условия

Активация на акаунт