Гълъб пролетно ни гука, кой ще се похвали тука! 08.05 - 14.05

• 11 729
  • 349
  •   1
Отговори
# 285
Пенелопке, включвам се, нема накъде. Ти пак си добре щом си стил Джей ЛО Simple Smile)) А пък аз както съм  я подкарала съм на път да стана стил Митьо Пищова  Mr. Green

# 286
Мале, ти да не вземеш да ми повярваш, че съм като нея ooooh!Много съм далече, имах впредвид,че си имам месца дори и в слабите/нормалните/ си дни.А иначе аз нея много я харесвам като визия и ми се ще да съм като нея! Laughing

# 287
  • Някъде там...
Айде сега всички, които ме подкокоросваха вчера да дойдат сега да ме успокояват... падна ми температурата, а налице са всички малки значета, че лелката е на път  Sad Утре очаквам да падне още по-драстично и до понеделник вечерта да съм с лелка... Ми това е, оплаках ви се  Embarassed 

# 288
Жабче, съжелявам, мила, знам ................гадно е, за момент си повярвала....Излез някъде ако можеш и се разсей,че първите дни на лелка са най-гадни..... Heart EyesПрегръщам те!Просто последните дни преди да ни дойде сме податливи да вярваме,до последно.Аз сега си давам сметка, че ако не знаех, че цикъла може да закъснее заради по-късна овулация-днес вече щях да правя тест и да рева над него, аз поне това си спестих сега ConfusedНека видим утре как ще е температурата newsm78

# 289
  • Някъде там...
Добре ти е температурата Simple Smile. За лелка ти е рано - след около 5 дни я чакай, на 17 или 18. А за моята, ми аз още вчера казах че температурата си ми седи обнадеждаващо висока до 12 ден, после пада... и то пак така стана да му се не види.

# 290
Да ти кажа, аз пък имам подозрения за 15-16 да ми дойде.Нервата ме тресе, неприятните усещания в яйчниците, опъпчила съм се като пуберка, какво да ти кажа ooooh!женски неволи.Такова огромно закъснение дато ми казваш-17-18 никога не съм имала newsm78Абе глупости и аз говоря-5 дена закъснение не е никак много даже...Като цяло съм доволна-ошашках се в началото с тези подскоци на температурата, но овулация си имам.Сега чакам с нетърпение лелката, затова ме е яд, че ще закъснее...че да мине и за започваме на чисто.Знам как да действам вече, мога надявам се с по-голяма точност да определя кога точно е овулацията, а не да гадая из 4-5 дена.Смятам следващият цикъл да бъде оползотворем по предназначение сериозно Laughing

# 291
   Добро утро и от мен момичета ,
Жабче , съжалявам за температурата , но все още нищо не е загубено , не е паднала чак толкова . Нали знаеш , докато няма лелка , надежда има. Hug
Пенелопа , надявам се и при мен да е късна овулация,днес температурата ми е пак същата. Ние иначе си действаме де , не пропускаме Embarassed

# 292
  • Някъде там...
Пенелопа като ти гледам графиката, овулацията ти е или на 19 или на 20 ден, даже съм по-склонна да вярвам че е на 20 ден от цикъла т.е. на 3 май, затова смятам че към 17-18 трябва да ти дойде, може и на 16 да е;) А най-добре ще е въобще да не идва.

Йолинка 37,05 е днес, но не е само там въпросът, просто си имам типичните предлелински дребни симптомчета...  А на тебе много ти е еднаква температурата, чак съмнително еднаква... да не би да ти е развален термометъра  Thinking

# 293
А, Жабче, няма от какво да не ми дойде.Ще си дойде като цунами да ме залее, и аз си имам симптомитеАз ошашкана с тази температура един шанс имах и го пропуснах WhistlingЗа това казва,че чакам с нетърпение да идва и да се маха,че да знам  вече...

# 294
Жабче стискам ти палци и на краката Praynig. Преди няколко дни и аз бях така, но знаеш - надеждата умира последна. Много емоции има тук при вас момичета.

# 295
Жабче, сега имам угризения защото съм една от онези, които те подкокоросваха  Embarassed
Не знам какво да кажа, за да те успокоя....само това  Hug
Дас знаеш, че съм с теб, стискам силно-силно палци този спад на Т. да се дължи на нещо друго  Heart Eyes

# 296
Жабче, написах ти всичко,  в което съм почти сигурна на лични. И пак --Никакво отчаяние. Учи се от мен. Преживей си го и продължавай. Hug 

Мъжът ми утре е рожденик и в цялата олелия снощи забравих да си пия `Утрогестана`, но какво-да умираме ли... Станала съм `КАМЕННАТА ЛЕЙДИ`. Хубавото нещо ще се случи когато само реши. Ако не се случи пак ще имам бебе. Това е.

А на мъжа си купих страхотен стенен, старинен часовник с махало и куквичка . Антика е , скъп е, но той го заслужава. Ще го сложим в стаята, която е цялата кабинет и библиотека. Сигурна съм, че ще е очарован. И как искам само вече да усетя радостта му, но до този момент устисквам с мълчанието.
Да ми е жив и здрав.

Последна редакция: сб, 13 май 2006, 11:06 от Дара

# 297
 Жабче, не всичко е загубено, нали! Идва нов месец - нови надежди. А и моето патенце казва, че най-хубавото при правенето на бебета е самото правене! Wink Знам, че не е никак успокоително, но нека да се постараем да помогнем на тия, които ни подкрепят и да се успокоим. Аз днес се надявах на едно истинско покачване на температурата, а тя стигна едва до 36.6  Thinking Дано да е бавно, но славно покачването! Хайде - ползотворна почивка ви желая! Ние излизаме на разходка, докато не са излезли облаците отново.

# 298
Добро утро дами.
Аз нещо не мога да се оправя с тези температури - нагоре - надолу.. а и не бях много сериозна в меренето. Но този цъкъл вече почнах сериозно. Само дето като гледам вашите какви са високи.. моята е все 36,3. Ще видим като се качи колко ще е.
Жабче, а пък ти се успокой, всички сме така. И аз миналата седмица вече бях почти готова да се радвам на едно хууубаво закъснение.. и взех че се олелих. Ма 'ко да прайш, дерзаем и това е.

# 299
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!КАТО ВИ ЧЕТА И СЕ УСПОКОЯВАМ ,ЧЕ НЕ СЪМ САМО АЗ  С НАТРУПАНИТЕ КИЛОГРАМИ ПО ВРЕМЕ НА БЕБЕПРАВЕНЕТО.ОТ 2 МЕСЕЦА ЯМ ТОЛКОВА ЗДРАВОСЛОВНО БЕЗ НИКАКВИ ПЪРЖЕНИ И ТЕСТЕНИ НЕЩА ,НЕ ПИЯ ГАЗИРАНО АБЕ ОТ ДОСТА НЕЩА СЕ ЛИШАВАМ АМА КАТО ГЛЕДАМ МАЙ ПОЛЗА НИКАКВА.СТРАХ МЕ Е ДА ПРЕДПРИЕМА ПО-СЕРИОЗНА ДИЕТА А ПАК КАТО СЕ ПОГЛЕДНА В ОГЛЕДАЛОТО ...

Общи условия

Активация на акаунт