Гълъб пролетно ни гука, кой ще се похвали тука! 08.05 - 14.05

• 11 808
  • 349
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте,аз май си пропуснах шанса този месец newsm45 newsm45.Значи на 9-ти си правих тест за ову имаше си две хубави черти но 1-та беше малко по бледичка и си казвам утре ще са вече еднакви и ще почваме кекса.ама вчера като си направих само една черта-не че пропуснахме да се разпишем и сношти и тази сутрин-ама шанса е много малък нали?

# 181
Меги, е нали казваш, че сте правили кекса, пък как така си пропуснала...я по-спокойно, моля те Hugвсичко се случва! Heart Eyes

# 182

Клара, и аз искам водолейче  Praynig Дали няма да ме огрее и мен  Thinking

Светли, пожелавам ти го от все сърце и стискам палците и на краката, за да се случи  Praynig Hug
Аз да ви питам за болезнената овулация. Вчера гинеколожката ми каза, че до 24 часа ще ми се спука фоликула в дясно. Тази сутрин се събудих с ужасни болки ниско долу в дясната страна  Cry Ама много боли, едвам станах от леглото ... и все още продължава  Sad Предполагам е от овуто, вярно че си го усещах всеки месец до сега, ама чак такова нещо не е било. Пих сега 2 бускулизина, дано мине малко  Praynig
Да ви питам, тези които имат болезнена овулация- и при вас ли боли толкова много и смятате ли, че е нормално  Thinking

п.п. Абе не мога да си пусна поста от вас   Laughing

# 183
Ами Дарето е с такива премеждия около ову и много я боли. Ако се включи, може да ти даде някой друг съвет.

# 184
  • Пловдив
Пенелопа пропуснахме в деня когато видях 2-те черти.правихме го на другия-затова си мисля че може и да съм пропуснала ову-то.

# 185
  • Някъде там...
Меги овулацията е в рамките на 24 до 36 часа след като видиш положителния тест Wink Моята беше 17 часа след него. Така че спокойно  Hug

Светли нямам опит аз с болезнената овулация, рядко я усещам отчетливо, дано Дара се появи, че не е писала и тя отдавна...

Аз пък не искам водолейче  Mr. Green

# 186
Меги-нищо не си пропуснала, спокойно HugМацки, а как го смятате този час, че чак и точно кексите, я споделете Blush
Сега за болезнената овулация-аз си я чувствам, имало е и тежки дни.Този месец бяше така, и аз се жалвах, ама нали и по-късно от очакването се случи, та съвсем ме обърка.

# 187
  • Пловдив
Благодаря ви момичета сега съм по спокоина.Колкото до зодиите и аз не искам водолей искам рибка като мен ама то дано станее няма да го връщаме я. Laughing

# 188
  • Някъде там...
Пенелопа съвсем случайно сметнах часа аз този месец  Laughing Просто за първи път така отчетливо усетих кога се пукна фоликула, нямаше как да го сбъркам, прорязваща болка малко като спазъм такава, беше на серийки по 3-4 прорязвания в рамките на 40 минути. После няколко часа чувствах тежест и тъпа болка в левия яйчник. Сексихме предния ден веднага след като видях положителния тест, а в деня на овулацията се забавихме много щото бяхме на гости и нямаше как, после се развали колата и докато да се приберем те минаха 9 часа  Sad
Като цяло този цикъл го карахме така: програма Гошко през ден докато видях фертилна ЦС, после 5 дни подред  Embarassed

# 189
Ами Жабче, шансът ви е много голям значи, я виж моя WinkАз си проспах като стой та гледай всичко този месец, ама ще го преживея някак си, важното е,че знам за какво да се оглеждам, как да ми изглежда графиката и т.н.Колкото до водолейчето-искам още едно, ама няма да е...жалко...моето е супер много послушно Hug

# 190
  • ГОре на черешата...
Ей,какво имате против водолеите-много готина зодия сме си даже! Mr. Green
Добрютру и от мен!Днес нямаме шеф и вече съм си вкъщи!Ама ми се спи като за световно smile3507!Така се радвам за vvenkova,/а и мила пенелопа с тази температурка и за теб се радвам,да ходим заедно в отчетните.Жабче,и тебе чакаме мила!/На момичетата с лелките-айде,май е вашият месец newsm10!На НЕчакащите-идвайте в отбора lovekiss!!!

# 191
  • Някъде там...
Всичко е въпрос на късмет, може да е станало, може и да не е. Важното е че направихме каквото зависеше от нас, сега си чакам и това е. Мъжото всеки ден ме пита как е температурата  Mr. Green
Пенелопа може и да сте хванали края на овулацията така като ти гледам графиката, така че не се знае нищо още Wink

А водолейчетата...ми май има много водолеи, от които не съм останала с добри впечатления просто  Embarassed , не че ще го върна ако стане  Mr. Green

# 192
Ма моля ви-стига ме бутахте сред бременните.Аз че искам, искам, няма да се лъжем Wink, ама наистина е несериозно да очаквам да е станало нещо.Температурата показва, че поне съм имала овулация, за сега нищо повече, много е рано за каквото и да било, а и с висока температура може да ми дойде-някой да ме поправи ако греша.Въпрос на късмет е, наистина, дребната ми е такъв късмет, но два пъти да ми се случи-абсурд!Тъй че аз си очаквам от утре натам цикъл, колкото и да е кофти, после ще ходя малко хормони да си пусна и се надявам на повече секс след това.....ама дано и мъж ми мисли така Tired

# 193
  • Варна
Светли нямам опит аз с болезнената овулация, рядко я усещам отчетливо, дано Дара се появи, че не е писала и тя отдавна...

Аз пък не искам водолейче  Mr. Green

Аз не съм питала за болензена овулация - Клара беше. Обаче картинките ни са еднакви и явно се бъркате  Rolling Eyes И защо не ни обичаш? Ние водолеите сме хубави хора  Flutter

Да ви питам, тези които имат болезнена овулация- и при вас ли боли толкова много и смятате ли, че е нормално  Thinking

Аз самата имам такава овулация и е различно всеки месец. Сега например не беше точно болка. По-скоро имах усещането, че вътре около яйчника ми всичко се е напрегнало много, чак на камък станало от напрягане. Това продължи 1-2 часа. В останалото време просто леко ме наболяваше яйчникът.

# 194
  • Някъде там...
Пенелопа според мен си чакай цикъла след около седмица време. Иначе че е рано да се каже, рано е, то и за мен е рано. Моята температура ме държи до последно в напрежение и пада в деня преди да ми дойде, само ме залъгва значи  Crossing Arms Тъй че не бързайте и мен да ме пишете сред бременните.

Светли извинявай  Embarassed , наистина е заради картинките. А за водолеите...ми обикновено конфликтите ми са или с водолеи или с деви...може просто да е лошо съвпадение  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт