Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 012
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Пробвай в максимално изправено положение и на бавни стъпки да се напрягаш, ако вече не си.
Скрит текст:
По прицип физиологично това е на-добрата поза за това, колкото и ''мъжка'' да е. В другия случаи пък трябва да си наведен и сгънат. Не случайно изобретяването на тоалетната довежда до доста проблеми Rolling Eyes Природата хубаво си го е измислила.

# 481
Килърче, доста неприятно звучи.Confused дано док се съгласи и те послуша да е няколко дена по-рано.

# 482
Момичета, супер много положително ме зареждате всеки ден като ви чета!!! ❤
Дриймс, честита двойна радост! Живи и здрави да са ти принцесите, много да те радват и да и израснат щастливи и весели! Скорошно прибиране и гушкане вкъщи!
Дънди, страхотни новиниииии! Simple Smile Браво! Желая ти и на теб двама пухкави младежа, износени поне до 36та г.с.
Много ме зарадвахте, наистина, до ушите съм ухилена сега...
А аз благодаря от сърце на всички за подкрепата!💐 Държа се и стискам кълки.
Електра, видях, че си ме питала за грамчетата на моите бебешоци. Дребнички вървяли според док, във вторник младежите бяха по 240, девойката 260. Мисля, че за мойте седмици за три бебета това си е супер и не очаквам да вървят гиганти....... живи и здрави да се родят само и да няма големи проблеми, пък ако ще и да не са от най-пухкавите.

# 483
Блинг, мерси за съветите, общо взето така правя и помага. 😘
Олив, при д-р Илиев също се следи мама с три бебета и засега нещата вървели доста обещаващо за леко износване до колкото ситуацията го позволява. Много помагат такива положителни истории и примери, затова споделям! И един глупав въпрос... как е правилно да се казва тризнаци,
ли?

# 484
Ох, аз поне такива неразположения не съм имала. Само запекът накрая беше ужасен - нищо не помагаше.
Мисля, че правилното е близнаци ,независимо колко са бебетата. Няколко дни преди да родя аз се родиха тризнаци в 34 г.с., което си е супер направо. Едното със зъб даже.Grinning

# 485
  • София
На латински терминът е "гемини". Вече има уточнение дали са би, три...

# 486
Тризнаци е само разговорно, иначе правилно си е да се каже близнаци.

Много се надявам и аз да стигна 34 г.с.... звучат ми обнадеждаващо истории на други мами, които успешно носят или успешно са родили тризнаци. Simple Smile

# 487
Олив, и аз мисля, че за трички е добре, няма как да са големи Simple Smile Всичко ще е наред Hug

# 488
  • В сърцето на любимия човек
Братовчедката на кумата ми, за която съм споменавала и друг път, е износила нейните тризнаци до началото на 9м (не съм питала до коя седмица, но предполагам 36гс). Каза, че с влизането в 7ми месец са я приели на стационар в патологията на МД. Даже е излизала на разходки наоколо, не е била само на легло, но това все пак си е до конкретния случай. Нейните са естествено заченати - две еднояйчни момиченца и едно момченце. Родила ги е по около 2 кг всяко.

# 489
Клиърче, направо ми се къса сърцето като те чета.  Sad Ако бебките са готови, няма ли как да изместите датата за секциото малко по-рано? Вече си в 9 месец все пак. newsm78
А историите за тризнаци, че и близнаци винаги са ми били любими.  Heart Eyes Цяло геройство си е да износиш и да си мама на повече от едно бебе наведнъж.
И да ви се оплача, аз пак съм с Е коли.  #2gunfire Нямат изтребване тез гадини. Следобед съм при АГ, но май няма спасение от антибиотика... отново. МРЪН!  Sad
Наоплаках ви се, сега да пожелая хубава седмица на всички с повече хубави новини!  Hug При мен все пак има и нещо позитивно -  от няколко дни започнах да усещам бебка всеки ден. Подритва си ме лекичко и това ме кара да съм една идея по-спокойна.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 16:32 от Liv Tyler

# 490
  • Пловдив
Лив, мила това с Е-коли е много неприятно! Трябва да разберете от къде идва проблема, за да не се налага отново антибиотик. Цистити ли правиш? Пий поне по 3л.вода на ден, можеш ли да взимаш и някаква червена боровинка или нещо профилактично, за да не ти се появяват пак?

# 491
Лив, много неприятно с това коли. Надявам се да мине и замине.Kissing Heart

# 492
  • Сливен
Момичета днес минах хематолог заради завишените левкоцити.
Тя ми пусна пак пкк и левкоцитите са се вдигнали на 25,което доста ме притеснява.Според нея антибиотика не ми е бил достатъчен.Писах на Аг-то понеже по препоръки на хематолога отново трябва да се направи консултация с уролог или нефролог, а той ми отговори че на 17.08 ще ме прати и нефролог и ще ми вземе секрет.Нз може ли чак толкова да са завишени левкоцитите от бремеността

# 493
Мерси момичета!  Hug Дано да ги изтребим този път. Просто според мен миналия път малко подцениха ситуацията и бях на АБ само 5 дни, а като чета колко са упорити, навсякъде се препоръчва 7-10 дни АБ.  Sad Хич не ми се иска пак да тровя бебка, но било по-опасно да си ходя с тях, така че ще слушам лекарите. Дано новия АБ да подейства.  Praynig

Варки, правя цистити, да.  ooooh! От години не падам под 3 литра вода на ден и по няколко пъти в годината си пия червена боровинка профилактично. Явно обаче сега от Б всичко се обостря, пия си пак билковите хапове, но не помагат. Rolling Eyes

fair wind_82, моите левкоцити са уж в норма, но пък си мъкна някакви инфекции, така че нямам идея къде е истината.  Rolling Eyes Ти защо трябва да чакаш чак до 17? Не може ли по-рано да те видят? Ако има нещо, да се реагира.  newsm78

# 494
Лив, в четвъртък ще се помоля (тогава започвам 37ма седмица, 36+1), ако може за следващата седмица около 8-9-10... Иначе док иска в края на 38ма (37+6). С тези пресмятания се обърквам - приложенията ми дават настоящата седмица, не навършената, и аз така си ги водя.
Днес се мерих +12кг, но реално си мисля, че са към +14/15кг заради първите месеци.
 В четвъртък ще дам отчет колко са порастнали бубите и дали съм имала успех. ❤
Дано отрепеш тая гадина и не те тормози повече! Иначе аз почти през цялото време взимах урокомфорт профилактично. Много ме беше страх да не получа криза, въпреки, че бактерии не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт